שרשור "קווים". כולל עבירת חנייה !

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo51.gif על התמונות

על התמונות

yoo

New member
קווים הם בושה...

אז נתחיל. מדובר פה ב- 15 תמונות שצילמתי ביום 29.07.2004. כל התמונות: אביתר רייטר. מוקדש לאלונה-ליילנד=ליילנד המקורית ולאנדי שכבר צילם את חלקם בעבר.
קווים הם בושה...
יחס הנהגים משפיל, שואלים אותם איפה צריכים לרדת ונענים ב: "לא יודע! לא מכיר!" זועף. הם עוצרים לדבר עם חברים דרך האוטובוסים ואפילו פעם הם ראו את חבר שלי טוב מאוד מחכה בתחנה, ולא עצרו! פשוט הנהג הסתכל עליו אבל דילג עליו! (זה היה הקו האחרון לאותו היום וכנראה ש"קושקוש" רוצה להגיע מהר הביתה) וככה הוא פספס את הנסיעה והיה צריך לטרטר את ההורים שלו. נאמר לי שכל זה קורה בגלל שאלו "פליטים" שפוטרו מדן עקב בעיות התנהגותיות. זה נכון?

idos2

New member
אם כבר מדברים על "קווים"

אז נתחיל. מדובר פה ב- 15 תמונות שצילמתי ביום 29.07.2004. כל התמונות: אביתר רייטר. מוקדש לאלונה-ליילנד=ליילנד המקורית ולאנדי שכבר צילם את חלקם בעבר.
אם כבר מדברים על "קווים"
אני חייב לציין את הרושם הרע שיש לי מההיכרות המאוד קצרה שלי איתם. היום בבוקר חיכיתי ברמת גן לאוטובוס שיקח אותי לאחת מתחנות הרכבת בתל אביב, הגיע קו 55 של "קווים" שאלתי אותו אם הוא מגיע - הוא אמר לי "לא", קו 56. חיכיתי עוד כ10 דקות לקו 56, שאלתי אותו אם הוא מגיע, ונחשו מה הוא אמר לי - "לא", קו 55 מגיע. חשוב לציין שאחרי בדיקה טלפונית מול המודיעין שלהם, מסתבר ששניהם מגיעים!!! 1 לרכת מרכז והשני לעזריאלי. לאחר מספר דקות הגיע קו 63 של דן, אומנם אוטובוס קצת פחות נוח, אבל לפחות נהג אדיב שיודע לאן הוא נוסע....

מצב
הנושא נעול.
למעלה