שרשור "קווים". כולל עבירת חנייה !

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo52.gifאביתר, אבל גם בתקופת "דן"

האוטובוס בתמונה 012 הציל אותי
מהשיעמום הנורא במסוף קרית-אונו. ממש לא משהו לצלם שם וצילמתי רק בשביל הפורום. מרגיז אותי שהם לקחו לדן את קו 55. ממש טימטום. איזה מסוף עלוב עם בוטקה עלובה וריחמתי עליהם ולא פירסמתי את התמונות של עבירות התנועה שעשו האוטובוסים של "קווים". אבל את התמונות עם העבירות, אני מעביר כמובן למשרד התחבורה למדור הגשת התלונות. הם מאוד בסדר שם ועונים מהר.
אביתר, אבל גם בתקופת "דן"
ברימון היה "איזה מסוף עלוב עם בוטקה עלובה" וכבר שנים מדברים על מסוף חדש בקרית אונו. אני לא מתה על "קווים" you know אבל מה שנכון נכון. ואוטובוס "דן" היחידי שנשאר באונו ש"הציל אותך" הוא קו 69, קו נוראי ארוך איטי ומסורבל. ממש מוזר שהוא נשאר בידי "דן".

015 תמונה אחרונה. די. נמאס לי מהם!

אז נתחיל. מדובר פה ב- 15 תמונות שצילמתי ביום 29.07.2004. כל התמונות: אביתר רייטר. מוקדש לאלונה-ליילנד=ליילנד המקורית ולאנדי שכבר צילם את חלקם בעבר.

../images/Emo51.gifלך יא ד"ר../images/Emo140.gif אגב מזמן לא

לך יא ד"ר
אגב מזמן לא
ראיתי את אחותה 10-115-01 הלא היא בעברה 4051 בדן וגם לא את הנהגת החמודה שנהגה בה את התמונה מצאתי בארכיון נדמה לי ארזS צילם באור יהודה. ואם טעיתי אז עםהמלם הסליחה

דווקא ארזS לא צילם אותה

לך יא ד"ר
אגב מזמן לא
ראיתי את אחותה 10-115-01 הלא היא בעברה 4051 בדן וגם לא את הנהגת החמודה שנהגה בה את התמונה מצאתי בארכיון נדמה לי ארזS צילם באור יהודה. ואם טעיתי אז עםהמלם הסליחה
דווקא ארזS לא צילם אותה
צילם אותה צלם אחר מוכשר כמעט כמוהו

ארזS

New member
אין מה להתלבט

אנדי, האמת שהתלבטתי אם זה
אתה או הוא.
לך על התמונות הממש יפות שלך
אין מה להתלבט
אם התמונות יפות ומקצועיות - זה רק אנדי !
וחוץ מזה שאני בקשוי צילמתי איזה אוטובוס מסכן של קווים פעם אחת... ובאזור של אור יהודה אני מעדיף לצלם דברים אחרים... למשל
ים ...

נכון, צילמת אוטובוס של קווים

אין מה להתלבט
אם התמונות יפות ומקצועיות - זה רק אנדי !
וחוץ מזה שאני בקשוי צילמתי איזה אוטובוס מסכן של קווים פעם אחת... ובאזור של אור יהודה אני מעדיף לצלם דברים אחרים... למשל
ים ...
נכון, צילמת אוטובוס של קווים
באיזור אור יהודה וזה האוטובוס הזה, רק בנסיעה, והסתרת את פני הנהגת

ארזS

New member
אנדי אנדי אנדי

דווקא ארזS לא צילם אותה
צילם אותה צלם אחר מוכשר כמעט כמוהו
אנדי אנדי אנדי
אנא ממך אל תצטנע. אתה לא מוכשר כמעט כמוני. אתה מוכשר הרבה יותר ממני. ואני לא אומר את זה מענווה פתאומית שנפלה עלי. אני פשוט מכיר בעובדות !!!

ארזS

New member
גב' אלונה היקרה !!!

לך יא ד"ר
אגב מזמן לא
גב' אלונה היקרה !!!
אנדי צריך לקבל התנצלות בשלושה העתקים !
הוא זה שצילם את התמונה. לא אני. אז תני לו את הכבוד המגיע לו בבקשה

אחלה תמונות דוקטור!../images/Emo51.gif

אז נתחיל. מדובר פה ב- 15 תמונות שצילמתי ביום 29.07.2004. כל התמונות: אביתר רייטר. מוקדש לאלונה-ליילנד=ליילנד המקורית ולאנדי שכבר צילם את חלקם בעבר.
אחלה תמונות דוקטור!

מצב
הנושא נעול.
למעלה