שרשור "קווים". כולל עבירת חנייה !

מצב
הנושא נעול.

ronatd

New member
אם אני רואה נכון

הנה בשבילך תמונה משופצרת שלו:
מקור התמונה: צביקה ווינשטוק, ירושלים.
אם אני רואה נכון
אם אני רואה נכון כתוב בחזית האוטובוס גם אגד וגם אשד? אם אני זוכר נכון, אשד זה השם שניתן לאגד אחרי שהתמזגו עם שחר ועם דרום יהודה, נכון?

gsx750f

New member
השם אשד ניתן לאחר האיחוד הגדול

אם אני רואה נכון
אם אני רואה נכון כתוב בחזית האוטובוס גם אגד וגם אשד? אם אני זוכר נכון, אשד זה השם שניתן לאגד אחרי שהתמזגו עם שחר ועם דרום יהודה, נכון?
השם אשד ניתן לאחר האיחוד הגדול
בשנת 1951 אז בהוראת שר התחבורה. בניגוד למה שהממשלה מבצעת כיום. לאט לאט חזרו לשם אגד שנישאר עד היום,

כן אתה צודק. בשנת 63 זה נמחק

אם אני רואה נכון
כן אתה צודק. בשנת 63 זה נמחק
ונשאר רק אגד.

יהוושע

New member
עוד הספקתי לנסוע בהם בקווי

הנה בשבילך תמונה משופצרת שלו:
מקור התמונה: צביקה ווינשטוק, ירושלים.
חיפה-קריות בשנים 70'-71' אז הם כבר לא היו תיירותיים ושימשו לנסיעות רגילות. היה להם רעש מנוע חזק ושונה מרעש מנועי הליילנד ואני זוכר את החלונות הסגולים על הגג שראו דרכם את צמרות העצים ברח' הרצל בחיפה.

יו הזכרת לי../images/Emo62.gif

חיפה-קריות בשנים 70'-71' אז הם כבר לא היו תיירותיים ושימשו לנסיעות רגילות. היה להם רעש מנוע חזק ושונה מרעש מנועי הליילנד ואני זוכר את החלונות הסגולים על הגג שראו דרכם את צמרות העצים ברח' הרצל בחיפה.
יו הזכרת לי

אני ממש לא זוכרת את היימלרים, אבל את החלונות הסגולים על הגג דווקא כן

ואללה, אין לי הרבה לספר

אגב קווים: 90-090-01 ספר לי קצת
עליו, בנסיבות מסוימות מאד נהגתי עליו אחרי שעבר לקווים.
ואללה, אין לי הרבה לספר
בדן מספרו היה 4026 והוא תוצרת מרכבים אם אני לא טועה. יש בו משהו מיוחד אולי? איך היה לנהוג על SL?

fireman

New member
אנדי

ואללה, אין לי הרבה לספר
בדן מספרו היה 4026 והוא תוצרת מרכבים אם אני לא טועה. יש בו משהו מיוחד אולי? איך היה לנהוג על SL?
אנדי
ראית את השרשור שפתחתי בנוגע למטרודן של מרכבים לגבי הדלתות? אגב 4024, אתה בטוח שנמצאת בבאר שבע?

ראיתי את השרשור. לא בטוח על 4024

אנדי
ראית את השרשור שפתחתי בנוגע למטרודן של מרכבים לגבי הדלתות? אגב 4024, אתה בטוח שנמצאת בבאר שבע?
היא הייתה בב"ש בכל אופן. ראית את הוולבו הלבן שצילמתי לך?

fireman

New member
כן, ראיתי תודה....

היא הייתה בב"ש בכל אופן. ראית את הוולבו הלבן שצילמתי לך?
כן, ראיתי תודה....
לפני מספר ימים "צדתי" אותו כאן בבאר שבע אחרי שהפך למטרודן... תדפדף כמה עמודים אחורה אתה תראה משהו כמו 10 תמונות שצילמתי

ראיתי אותן

כן, ראיתי תודה....
לפני מספר ימים "צדתי" אותו כאן בבאר שבע אחרי שהפך למטרודן... תדפדף כמה עמודים אחורה אתה תראה משהו כמו 10 תמונות שצילמתי
ראיתי אותן
לכן דרור ביקש ממני שאצלם את התמונה מהעיתון כשהוא עוד היה באגד... וכשחושבים על זה, זהו האוטובוס השני שדן קנתה מאגד.

fireman

New member
יש מצב לראות את הכתבה

ראיתי אותן
לכן דרור ביקש ממני שאצלם את התמונה מהעיתון כשהוא עוד היה באגד... וכשחושבים על זה, זהו האוטובוס השני שדן קנתה מאגד.
יש מצב לראות את הכתבה
עצמה? לסרוק או לצלם אולי?

מצב
הנושא נעול.
למעלה