שרשור "קווים". כולל עבירת חנייה !

מצב
הנושא נעול.

אז נתחיל. מדובר פה ב- 15 תמונות שצילמתי ביום 29.07.2004. כל התמונות: אביתר רייטר. מוקדש לאלונה-ליילנד=ליילנד המקורית ולאנדי שכבר צילם את חלקם בעבר.

חוסם אותה. דרך-אגב בנושא מלחה:

הא?? מה הוא עושה על המדרכה?
יש לי לוח עם מאות תמונות שלי של תיעוד הקמת התחנה. הלוח מראה את כל הצילומים מתקיעת המסמר הראשון בשטח ועד ליום הפתיחה הרשמי אינשאללה. אני מציע לכל מי שגר בסמוך להקמת תחנה, שיתעד ללא הפסקה.

4דדד

New member
לפי דעתי למרות שקווים הם חר- של

יש לי לוח עם מאות תמונות שלי של תיעוד הקמת התחנה. הלוח מראה את כל הצילומים מתקיעת המסמר הראשון בשטח ועד ליום הפתיחה הרשמי אינשאללה. אני מציע לכל מי שגר בסמוך להקמת תחנה, שיתעד ללא הפסקה.
לפי דעתי למרות שקווים הם חר- של
חברה וכל הדברים שנלווים לכך יש להם צביעה פשוט יפה לדעתי הגיע הזמן שיפסיקו סתם לשפוך צבע על המכונות כמו אדום או ירוק,גם אם צבע אחד חוסך כסף.

האוטובוס בתמונה 012 הציל אותי

מהשיעמום הנורא במסוף קרית-אונו. ממש לא משהו לצלם שם וצילמתי רק בשביל הפורום. מרגיז אותי שהם לקחו לדן את קו 55. ממש טימטום. איזה מסוף עלוב עם בוטקה עלובה וריחמתי עליהם ולא פירסמתי את התמונות של עבירות התנועה שעשו האוטובוסים של "קווים". אבל את התמונות עם העבירות, אני מעביר כמובן למשרד התחבורה למדור הגשת התלונות. הם מאוד בסדר שם ועונים מהר.

אתה רואה, אין כמו דן!../images/Emo8.gif

מהשיעמום הנורא במסוף קרית-אונו. ממש לא משהו לצלם שם וצילמתי רק בשביל הפורום. מרגיז אותי שהם לקחו לדן את קו 55. ממש טימטום. איזה מסוף עלוב עם בוטקה עלובה וריחמתי עליהם ולא פירסמתי את התמונות של עבירות התנועה שעשו האוטובוסים של "קווים". אבל את התמונות עם העבירות, אני מעביר כמובן למשרד התחבורה למדור הגשת התלונות. הם מאוד בסדר שם ועונים מהר.
אתה רואה, אין כמו דן!

שנת יצור: 1958. מדובר באוטו עם

אם כבר העלית את התמונה
אז בוא תן גם מפרט טכני. מה שאני מבין מהתמונה זה שהאוטו הוא של דיימלר בהרכבה של הארגז. מה שנת היצור המשוערת, כמה כו"ס היה לו וכו'?
שנת יצור: 1958. מדובר באוטו עם
196 כו"ס.

הנה בשבילך תמונה משופצרת שלו:

אם כבר העלית את התמונה
אז בוא תן גם מפרט טכני. מה שאני מבין מהתמונה זה שהאוטו הוא של דיימלר בהרכבה של הארגז. מה שנת היצור המשוערת, כמה כו"ס היה לו וכו'?
הנה בשבילך תמונה משופצרת שלו:
מקור התמונה: צביקה ווינשטוק, ירושלים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה