yoni564712
Well-known member
באינסטגרם הכריזו על משה כמנצח של העונה
אנשים שם לא רציניים
אנשים שם לא רציניים
אני עברתי לאינסטגרם-עם-מבחני-קבלה וגם שם הפייבוריט הוא משהבאינסטגרם הכריזו על משה כמנצח של העונה
אנשים שם לא רציניים
כל העונה מתעסקים במנצחבאינסטגרם הכריזו על משה כמנצח של העונה
אנשים שם לא רציניים
לא כזה משנה לי מי הזוכה כל עוד זה לא עומר שלי שאשכרה לא קיימים בבית בלי המיזמזים שלהםהעונה ...לא ממש התחשק לי להצביע..
עונה 1 בתולדות האח הגדול....
אבל עוד זוכה....שירוויח מן ההפקר...?...
מבחינתי.לעתה....חמישית גמר...
גל הודיה אלירן טל ונועם...
יהיה בין סביר ל....מתבקש...
יהיה מתח בניהם...
בו גל תהיה..1.."כנגדם"...
מבחינתי גל או הודיה..זוכות..
ואם לפשפש..לעומק...
אולי בעדיפות שגל תזכה....
ממש לא בא לי עומר או..שלי...לא כזה משנה לי מי הזוכה כל עוד זה לא עומר שלי שאשכרה לא קיימים בבית בלי המיזמזים שלהם
אין שום קשר בין איסקוב לטל. איסקוב היה שנוא רק על ידי המין הנשי שראה בו שובניסט שמחפיץ נשים, טיטו שנואה על ידי שני המינים. איסקוב גם בשיא השפל שלו באמצע העונה לא הגיע לשפל של טיטו מבחינת תמיכת הקהל, היא ממש הדמות שכולם אוהבים לשנוא.כתבו פה שתומכים באינסטגרם שמשה ינצח
משה חמוד וזהו לא יותר
לדעתי מגיע לטל ( שאני לא אוהבת בלשון המעטה ) לנצח
ולא למשה,
נמאס שנותנים לנצח סתם למישהו שכמעט ולא תרם שום דבר
מעניין לעונה,
כמו שהעדפתי שאיסקוב שלא אהבתי את ההתנהגות שלו ינצח
ולא יובל.
היא הדמות שכולם אוהבים לשנוא ושרדה כ-7 הדחות,אין שום קשר בין איסקוב לטל. איסקוב היה שנוא רק על ידי המין הנשי שראה בו שובניסט שמחפיץ נשים, טיטו שנואה על ידי שני המינים. איסקוב גם בשיא השפל שלו באמצע העונה לא הגיע לשפל של טיטו מבחינת תמיכת הקהל, היא ממש הדמות שכולם אוהבים לשנוא.
היא הדמות שכולם אוהבים לשנוא ושרדה כ-7 הדחות,
לא יודעת אולי זה שהרס את הפורמט משאיר אותה.
טל עשתה לעונה גם הרבה דברים מעניינים וחלקם אפילו טובים.
וכן גם הייתה מעצבנת,רעה מידי פעם.
אבל זה מה שהופך להיות מעניין,
הרבה נכתב פה על טל ולא סתם,
היא מעוררת בצופים כול מיני תחושות ולכן עם כול מה שאחרים חושבים
עליה ואני בתוכם מגיע לטל גמר לדעתי.
ולמרות שאני כותבת כך
בדף הבא אתה יכול לקרוא שאני כותבת
" אוף מתי טל תודח"
ולכן טל מעניינת.
מסכים איתך לגמרי אבל אני לא רואה אותה יושבת בשניים האחרונים. מקסימום תסיים מקום 5 כמו שניר בורגיל שהיה הבריון של העונה שלוהיא הדמות שכולם אוהבים לשנוא ושרדה כ-7 הדחות,
לא יודעת אולי זה שהרס את הפורמט משאיר אותה.
טל עשתה לעונה גם הרבה דברים מעניינים וחלקם אפילו טובים.
וכן גם הייתה מעצבנת,רעה מידי פעם.
אבל זה מה שהופך להיות מעניין,
הרבה נכתב פה על טל ולא סתם,
היא מעוררת בצופים כול מיני תחושות ולכן עם כול מה שאחרים חושבים
עליה ואני בתוכם מגיע לטל גמר לדעתי.
ולמרות שאני כותבת כך
בדף הבא אתה יכול לקרוא שאני כותבת
" אוף מתי טל תודח"
ולכן טל מעניינת.
רק מלדמיין את טל...מנצחת...כתבו פה שתומכים באינסטגרם שמשה ינצח
משה חמוד וזהו לא יותר
לדעתי מגיע לטל ( שאני לא אוהבת בלשון המעטה ) לנצח
ולא למשה,
נמאס שנותנים לנצח סתם למישהו שכמעט ולא תרם שום דבר
מעניין לעונה,
כמו שהעדפתי שאיסקוב שלא אהבתי את ההתנהגות שלו ינצח
ולא יובל.
יכול להסכים עם הכל חוץ מ"היא בחיים לא תטנף על מישהו שהיא מיודדת איתו"דל״פ אין שום צביעות בזה שטל קראה לרפאלה סתומה. היא עשתה את זה בימים הראשונים לפני שהיא באמת הכירה אותה. באופן כללי טל בחיים לא תטנף על מישהו שהיא מיודדת איתו. הצביעות שלה היא בהרבה דברים אבל לא ביחסים בין אישיים. עשתה נכון רפאלה שהיא סלחה לה.
אז כנראה פספסתי. אבל את הטינופים ההארדקור שלה, אלה שגרמו לנו לסלוד ממנה, היא עשתה על אלה שהיא בביף איתם-גל בראש ובראשונה אבל גם אור, דניאל ובן. עליהם היא טינפה ב-200 קמ״ש. יכול להיות שהיא זרקה משהו על שלי אבל זה לא באותו לבל.יכול להסכים עם הכל חוץ מ"היא בחיים לא תטנף על מישהו שהיא מיודדת איתו"
טינפה על אלירן בזמן שהוא היה החבר הכי טוב שלה בבית
טינפה על שלי בזמן שהן החברות הכי טובות בבית
בגלל זה אמרתי מסכים על הכל חוץ מ...אז כנראה פספסתי. אבל את הטינופים ההארדקור שלה, אלה שגרמו לנו לסלוד ממנה, היא עשתה על אלה שהיא בביף איתם-גל בראש ובראשונה אבל גם אור, דניאל ובן. עליהם היא טינפה ב-200 קמ״ש. יכול להיות שהיא זרקה משהו על שלי אבל זה לא באותו לבל.
צביעות זה אלירן שאומר על החבר הכי טוב שלו שהוא נושא אותו על הגב. בכלל אני חושב שאלירן הרבה יותר חרא מטל. טל יאמר לזכותה תיתן את כל כולה עם החברים שלה, אלירן לא יודע מה זה חברים, מדובר בנרקסיסט נטול רגשות.בגלל זה אמרתי מסכים על הכל חוץ מ...
היא בעיקר פתחה על אוייבים אבל לא רק
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.