GALxp
Well-known member
הזכרת לי את הבן של אורנה דנינוהייתי שמחה אם זוהר היה נכנס במסלול תצוגת אופנה ולא כמומיה
אבל בסדר נגיד תודה לעוז הגדול
הזכרת לי את הבן של אורנה דנינוהייתי שמחה אם זוהר היה נכנס במסלול תצוגת אופנה ולא כמומיה
גם כמומיה הוא יותר חי וחיוני מרוב תושבי הבית.הייתי שמחה אם זוהר היה נכנס במסלול תצוגת אופנה ולא כמומיה
גרמת לי לרצות לפתוח את הערוץמדהים כמה הפאות האדומות מייפות את
הבנות. עושה לי חשק לנסות גם. בחיי
שלי טל ונועם נראים זוועת אלוהה.
שלי נהייתה הר אדם, טל נראית כמו בן שהתחפש לבת, ונועם… לא נעים לומר כמו מה הוא נראה …
היא לא תזכה.אתן מכירות את זה שכשאתן בהריון אז אתן רואות פתאום מלא הריוניות? סוג של תודעה פוגשת מציאות
אז אני רואה עכשיו מלא תגובות נגד גל
המלחמה שלה "לאוכל מזין" גררה מלא תגובות נגד ומתחילה לבצבץ לי תקווה שאחרי הכל שהשקרנית השחקנית גל לא תזכה![]()
נרים לכבוד זההיא לא תזכה.
היא לאאתן מכירות את זה שכשאתן בהריון אז אתן רואות פתאום מלא הריוניות? סוג של תודעה פוגשת מציאות
המלחמה שלה "לאוכל מזין" גררה מלא תגובות נגד ומתחילה לבצבץ לי תקווה שאחרי הכל שהשקרנית השחקנית גל לא תזכה![]()
זה לצערי נכוןהיא לא
אבל גל והודיה ישבו כמו עצם בגרון עד הגמר
התגובות ממש התהפכו לרעתה לפני שבוע וחצי שבועייםאתן מכירות את זה שכשאתן בהריון אז אתן רואות פתאום מלא הריוניות? סוג של תודעה פוגשת מציאות
היא תזכה, כל כך הרבה תומכים בהאתן מכירות את זה שכשאתן בהריון אז אתן רואות פתאום מלא הריוניות? סוג של תודעה פוגשת מציאות
נגסתי בשני כבשים וטליה,פששששששש ממתי נהיית כזאת טובה ומכילה?
מי את ומה עשית לאופה?
זה לא בגלל שהיא מתגעגעת לתמיר, יש לה הרי את הקעקועים של אלירן להתנחם בהם. מפריע לה שהודיה תככב בפרק ולא היאטל נשרפת שהביאו את זוהר ולא את תמיר
תודות,מחכה ומצפהמאמי,
התפטרתי משיטור, לעת עתה,
אחזור בקרוב.
אבל, אלך לספור עבורך.
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.