שרשור פתיחה-כדברא 2

Roei152

Well-known member
מנהל
שרשור פתיחה-כדברא 2
מה יהיה? עונה שניה לסדרת העל טבעי שהביאה כ"כ הרבה קסם.. העונה השניה מתחילה ברגע בו הפסקנו את הסיפור בעונה הקודמת, המשך יום המארות.. (לא שידוע לי מה קורה בהמשך של היום..) וממשיכה ללות את גיבורי הסדרהה באופן רציף...
עמית שגילתה בסוף העונה הקפודמת כי לילה חברתבה הטובה ושרון בן זוגה , הם חלק מעולם לא הגיוני , כנראה לא סותמת את הפה או שיש דרך אחרת לגלות גילוי של קסם על טבעי לבן אנוש , כי בעונה הזאת, אנחנו נחשפים לגזע על טבעי חדש - המלפיקים .. תפקידם של המלפיקים , הוא לשמור על הסוד של הקסם בעולם הקסמים בלבד . אריאנה ראש המלפיקים שולחת בחור מקסים בשם לוק , לטפל בעניין , אך כמובן שהמשימה מסתבכת , בין השאר בגלל שלוק הוא בחור שלא מכיר את העולם האמיתי.. הוא זוכה להכיר עולם חדש , להתחיל להרגיש , ואפילו להתאהב.. במי? נגלה בהמשך ..
מי יהיה ?אביה מלכה ,גילי איצקביץ , דין גרבר , מור סרוסי , וכל הקאסט הראשי למעט ירון בן הרוש. מצטרפים: דניאל ליטמן , , אינה בקלמן , יוני מלס , אייל שיקרצי , שירה האס ועוד..
דעת הצופה לפני הצפייה עונה שניה לסדרה שהוכיחה את עצמה ושנראאית טוב מהפרומאים ווי , שחקנים מעולים ווי , סיפורי אההבה מעולים ווי .. מה כבר יכול להשתבש?

Roei152

Well-known member
מנהל
למה לא באת להקרנה השנה ? הסיבה היא
שבחרת לסמוך על המזל .. וליטמן בלונדון והוא לא בדיוק שש מהמחשבה שתפגוש שוב את אביולי בלי שהוא יהיה שם להשגיח ... אז הפסדת ...

בשנה שעברה המזל עבד. אבל הניצחון כולו שלי
מי יפגוש אותה ביצא משליטה?
&nbsp
ומי יהיה רק על מסך כל הערב כי כלאתי אותו בעזרת כוחות הכדברא שלי?

חוזרים לכנען... ולבדיחות ליטמן!
ליטמן... בא להרוס את כנען. אמרתי לכם. היזהרו ממנו... אגב, המליפיקים גרים באזור ממש מוזנח. שירה האס!!!!!!!!! אריאנה, אני אהרוג אותך. איך העזת לשחרר את היצור הזה לאוויר העולם...
&nbsp
אחלה תיכון. רק מלא שם עם גיטרות. מה, אביגיל, אוג יודע שאת לא מתה על מכונאות רכב? אם אביגיל בתאטרון, אז כנראה שיסמין החדשה תפריע לה... אביגיל צריכה להתמודד עם זה שאחותה מתנשקת לה מול הפנים. תמיד קל להתחיל במלחמת מים, נכון מיכל? ליבי, תיזהרי! לילה, תיזהרי חמודה! דקל, תדאג לחולצות חלופיות, אתה הרי יודע שגם לצבוע אותך היא אוהבת... עמיתי. ידעתי שהיא תקבל ספוטלייט היום. איזה כיף לפתוח עם אננס!
&nbsp
והפתיח! בלי הבוגד בקיבוץ! אבל כן עם החבר שלו, שנראה צמוד מדי לקירקי...
&nbsp
אהלן, שני! אהלן, כולם! בואי ספרי לנו למה את כאן... כי להיות בכדברא מצריך כישרון, וילדים קטנים לא צופים בהרמון... הו... הבוגד בשמש! שלום לך! רגע... עם מי בדיוק יוני מלס עומד להיות?! כן, אביגיל, איזו שאלה טיפשית. גיא. זה נראה כמו ההתחלה של אדם-אלינור. לא טוב. "התמימים" קראו לזה? וואו, אני חוטף פלאשבקים לסדרה ההיא... כן, בטח, תומריקו, היה חבר של ההיא, ירח. רותם, המורה הנהדרת לתאטרון, אל תדאגי. יהיו לך מספיק פריצות. קיבוץ נבו? זאת בגידה! בגידה, אני אומר לכם! ו... שוב אוג קלוץ. או ש... אוי... וולנו...
&nbsp
אויש, סופיה, סתמי. סתמי, בוגדת. וולנו מת?! לא! לא הורגים את הרע ישר! אגב, הם צילמו את זה בעונה שעברה? טוב, אז לא פתחו את הברזים. שיט. סופיה הבוגדת... יופי, לילה. את מדהימה, לילה. לא לשים לב לפלגא הטבעונית, לילה. יאללה, די כבר, הפלגא הזאת! איך היא מגנא אם היא טבעונית? לכדברות ממילא חסר ברזל!
&nbsp
אביגיל. למה את תמיד מגיעה בזמן הכי לא מתאים... איזו מעצבנת אביגיל...
&nbsp
אנחנו לא גאים בך, השר לשעבר שהפך לשוטר שהפך למחסל גרומלים! אוי, אין לביאים העונה... יש גם מועצת לביאים? ומי הפרזידנט שלה?
&nbsp
אה, לא ידעת את שמו... לא, הבוגדת הזאת... היא עושה משהו...
&nbsp
אוג בלי זיכרון זה יותר קלוץ מהמצב הרגיל. אוי, זה נורא.
&nbsp
יופי, סופיה. בוגדת. הנה, רואים מי הבוגדת?! הבוגדת האמיתית?! עלק מגנא. והכדור... הכדור הזה... אוי, סתמי, סיביטו ולילה לא בגדה!
&nbsp
אויש, דליה, תראי מה יצא לך. בשביל זה עבדנו כל כך הרבה שנים?
&nbsp
אחים עובדים ביחד. ועמית!!!!!!!! ידעתי. איך ידעתי. אבל מור, דברי אחרי שדין יוצא. איך התגעגעתי אליהם... באמת, חיכיתי לסצנה הזאת. ממש!
&nbsp
בוגדת. בוגדת. בוגדת. מה?! סבוואר?! אוי... וולנו בכדור?! וואו. עלילה מגניבה. מליפיקים!!!!!!!
&nbsp
ששת המופלאים... אריאנה מלכת האופל החדשה. זהירות... על טבעי חדש בדרך.
&nbsp
חצי ראשון מעולה בינתיים! נחזור אחר כך!!!!!!!! עם הרבה הרבה אננס!!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
אני לא זוכר שבעונה שעברה
העלבת את קירקי וקראת לה "פלגא טטבעונית" , כלומר תמיד היה ברור שלילה היא המלכה בסדרה הזאת , ועמית מוצאת חן בעיניך עם שרון במיוחד , אבל אף פעם לא עשית מקירקי צחוק כזה ...
&nbsp

קירקי היא פלגא טבעונית ללא ברזל בדם
וגם ככה לכדברות חסר ברזל אז הן לא יכולות לתרום דם.
&nbsp
לילה היא כזאת מגנא עד שהיא יכולה לעצור את דניאל ליטמן! רק קירקי מושפעת מליטמן!

dar dahan

Member
קירקי מושפעת מליטמן?
ליטמן עוד לא נחת בכנען וכבר קירקי מושפעת ממנו לדעתך?

ועוד פעם אתה עיוור, לילה היא פלגא בוגדנית וקירקי היא המגנא!

ולילה תהיה מושפעת מליטמן.

קירקי ודקל זה לנצח!

לא לא לא... ליטמן מתביית על קירקי, ראינו את זה
ולילה, בלי קשר למה שבן הדוד הבוגד-בקיבוץ שלך אמר, היא מגנא לא טבעונית!

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי אתה יחודע שאני אאוהב את לילה
הנה בחרתי אותה למלכת יום האישה , אבל אתה כ"כ עיוור .. קירקי בס"הכ מאוד נפגעה מלילה .. היא בגדה באימון שלהן , הגיוני שהיא והלנה יכעסו עליה ...
במקום לספר להן את האמת , היא בחרה להסתיר אותה , להתמודד בדרך לא הגיונית עם הידיעה שהיא הולכת למות, ועל זה כועסים עליה , וזה הגיוני ומוצדק...
&nbsp

קירקי חייבת ללילה את החיים שלה
עזוב את זה, איזו שיחה מפגרת זאת!
&nbsp
"תגידי, מצאת את הקריסטל?"
&nbsp
"לא, מה אכפת לי, הוא לא חשוב."
&nbsp
"הוא מאוד חשוב."
&nbsp
"לא, אני לא אחפש אותו עכשיו..."
&nbsp
כוס אמק, תקשיבי לאחותך המוצלחת והמוכשרת ותחפשי את הסבוואר!

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה מתנהג כמו שאתה מתנהג עם ליטמן
ברור שאם זו לא הייתה לילה , לטא היית מתנהג ככה , אבל אתה עקבי מדי ביחס שלך לשחקנים ולדמויות
לילה היא מקסימה וכובשת , אבל היא עשתה משהו לא בסדר ...

הכול זה בגלל שאימא שלה מסתירה ממנה מי זה אבא שלה!!!!!!!!!
"יש רק פעם אחת שבה הסכמתי שאת תסתירי ממני סוד, אימא. פעם אחת, שהסכמתי שלא תשתפי אותי במשהו מדהים שהיה ידוע רק לך, משום ששיתפת אותי בכל כך הרבה דברים אחרים, ומשום שחלקנו כל כך הרבה חוויות, וחיים סודיים ומסוכנים. אז ויתרתי לך על זה. נתתי לך, לא לגלות לי כלום על אבא. על איך קוראים לאיש הזה, שהוליד אותי. ממי קיבלתי את העיניים שלי, למי שייך החלק המרדני הזה באופי שלי. מי אחראי על חצי מהגנים שלי. מי מרכיב את חצי מהאישיות שלי." ~ ספר כדברא

Roei152

Well-known member
מנהל
אפרופו אבא שלהן
נראה לי הוא מלפיק, בגלל החיזיונות של קירקי .. ,
קירקי קקיבלה את הגנים הטובים , יכוללת לחזות את העתיד מאבא מלפיק , וכוחות מגננא מאימא כדברא לילה נאלצה להסתפק בכוחות הפלגא של הכדברות , אבל בשביל להביא ילדים יותר חזקים היא חייבת להיות עם מלפיק - בינתיים זה לוק , כי דקל זהוא לא בעל גנים חזקים ...

למעלה