חח תעשי תמונה שלהם...
R Roxanne3 New member 25/5/05 #90 ../images/Emo13.gif אני כבר בתהליכים ../images/Emo13.gif אבל אין לי תמונה של איתן. את יודעת אולי איפה אפשר להשיג או איך קוראים לשחקן ?
../images/Emo13.gif אני כבר בתהליכים ../images/Emo13.gif אבל אין לי תמונה של איתן. את יודעת אולי איפה אפשר להשיג או איך קוראים לשחקן ?
ה הילה05 New member 25/5/05 #92 יואב הייט. הוא שיחק גם ב"הפוך" ומי שזוכר הוא שיחק גם במחזמר פיטר פן בשנת 89' הוא היה אחד הילדים האבודים.
יואב הייט. הוא שיחק גם ב"הפוך" ומי שזוכר הוא שיחק גם במחזמר פיטר פן בשנת 89' הוא היה אחד הילדים האבודים.
R Roxanne3 New member 25/5/05 #94 תודה! חיפשתי לפי השם ומצאתי רק תמונה פיצית שלו יש אולי למשהו תמונה שלו או אתר שאפשר למצוא שם ?
צ ציפי81 New member 25/5/05 #105 הסבר לצורת ההיגוי של השם בלועזית זה נכתב Benjamin. את האות J כידוע לכולם קוראים באנגלית ג'יי, אולם בספרדית היא נקראת כמו האות ח' בעברית. וכך נולד לו בנחמין...
הסבר לצורת ההיגוי של השם בלועזית זה נכתב Benjamin. את האות J כידוע לכולם קוראים באנגלית ג'יי, אולם בספרדית היא נקראת כמו האות ח' בעברית. וכך נולד לו בנחמין...
R R a p u n z e l New member 25/5/05 #99 היום רננה הזכירה את דורין ../images/Emo6.gif היא שרה כמו דורין טוב שהיא לא שרה את השיר על משה הדג
פ פיצושקה New member 25/5/05 #103 אני מגיבה באיחור אבל חייבת! ירדו לי דמעותתתתתתתתתת שכפיר המאנייק כתב את המכתב איזה מרגש זה היה! מסתבר שגם למאנייקים יש רגשות.. מוזר לא? הדרדסית הזה הגיע הזמן שהוא ישלם על היותו מאנייק
אני מגיבה באיחור אבל חייבת! ירדו לי דמעותתתתתתתתתת שכפיר המאנייק כתב את המכתב איזה מרגש זה היה! מסתבר שגם למאנייקים יש רגשות.. מוזר לא? הדרדסית הזה הגיע הזמן שהוא ישלם על היותו מאנייק
ד דנדי לאב רון שחר New member 25/5/05 #107 נצלש! כנסו לקומונה של רון שחר!! דברו על רון על שון על ארז על רועי ועל כל דבר שבא לכם!!!! מבטיחה לכם שתהנו!!!!!!!!!!!!!!!! ובבקשה תכתבו לפחות איזה הודעהה על תהיו רעים.... אה וגם אם אתם יכולים להוסיף את עצמיכם לקשימת החברים שיהיו הרבה אתם יודעים הקומונה http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=9424&smsMsg=
נצלש! כנסו לקומונה של רון שחר!! דברו על רון על שון על ארז על רועי ועל כל דבר שבא לכם!!!! מבטיחה לכם שתהנו!!!!!!!!!!!!!!!! ובבקשה תכתבו לפחות איזה הודעהה על תהיו רעים.... אה וגם אם אתם יכולים להוסיף את עצמיכם לקשימת החברים שיהיו הרבה אתם יודעים הקומונה http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=9424&smsMsg=
Y yasmin m New member 25/5/05 #112 ../images/Emo152.gif../images/Emo127.gif הנוד של שרית זה היה קטע מה זה מצחיק שרית עם הנוד ואח"כ השיר פסוליה יש הרבה הומור אני אוהבת את זה
../images/Emo152.gif../images/Emo127.gif הנוד של שרית זה היה קטע מה זה מצחיק שרית עם הנוד ואח"כ השיר פסוליה יש הרבה הומור אני אוהבת את זה