שרשור פרק 55

חח מה הוא שם סיגריות בשרוול?../images/Emo4.gif

אבל הייתה לי הרגשה שהיא תבחר בשחר.איתן מבוגר מדי,בני דפוק מדי, ושחר פחות או יותר נורמלי.. והכי חמוד מהשלושה

balbalina

New member
אם כבר מדברים על שחקן טוב...

אז זה בהחלט גיא לואל שמשחק את בני... אני אישית חושבת שהוא ממש שווה אבל הוא משחק את הדמות שלו כל כך טוב ובכל כך סליזיות ונמושיות (מלשון נמושה) שהוא ממש גורם לי גועל... חוץ מזה שהוא מבדר מאוד...

גרר

הקטעים בבר והקטעים בבית של שירה היו מצחיקיםםםםםםםםם גרר ואיזה חמוד שחררררר איזה רזההההההההה וכשכפיר כתב לרננה את המכתבבבבב יו איזה חמודדדדדדדד אוף איך הם הרוסים אחד על השני ואיך הם עצובים! אבל אם רננה רק תקשיב לכפיררררררר זה יעזור לה ולו מאוד

כאב לי על התמונה רק...

חחח באמת אם היא לא רוצה שום דבר מכפיר שתזרוק ותשים את התמונה בצד או תחזיר לו אך אבל אך היא קרעה אותה כפיר עבד על העבודה!!!

Roxanne3

New member
זה באמת נורא להרוס יצירות! גם לי זה

כאב לראות את זה! לא חבל ?

SofyTofy

New member
כן אני מחיפה ../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

איך קוראים לך? (ומאיפה אנחנו מכירות?
)

chen456

New member
../images/Emo7.gif איזה פרק עצוב...הייתה לי ג'ולה

בגרון שאיימה להתפקע...כמעט בכיתי המכתב כזה עצוב...

פששש צוות... איזה טלפתיה!../images/Emo26.gif

בדיוק דברתי היום עם מרמר על זה שנעלתם... והנה אתם באים!
התגעגענו
אז מה... יהיו לנו עוד איזה ספיישלים חדשים?
חחחחח

Roxanne3

New member
לי זה כל הזמן קורה! כל מה שאני

מדברת או מישהו בבית מזכיר יש את זה אחר כך בטלוויזיה. זה קורה הרבה פעמים אולי אנחנו בתוך מטריקס

charmedl

New member
איזה פרק.....

גם עצוב גם מצחיק..... נתחיל מהמצחיק..... איך כולם התחילו עם שירה..... זה היה קורע!!!! פשוט התפקעתי מצחוק..... רק חסר שטליה תבוא(תזכורת "את ממש ממש יפה"...) ושירה הייתה מתמוטטת.... למרות שניראה שכול תשומת הלב די שיעשע אותה.... ואיזה זבל השחר הזה..... פשוט אין לי מילים..... אבל היה מעבר מהיר מידי בין העצוב למצחיק....כול כך רציתי שרננה תקרא את המכתב ותסלח לכפיר אבל זה טלנובלה... זה חייב להיות מסובך.... זה היה כזה עצוב.... כפיר בכה!!!
וכולנו בכינו איתו.....

Roxanne3

New member
בני,שחר ואיתן הם כמו שלושת המוסקטרי

שלושת המוסקטרים

למעלה