שרשור פרק 55

nik name

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

זה היה קטע קורעעעע ניקרעתי מצחוקקקקקקק

Freaky love

New member
קופסת סיגריות נראה לי ../images/Emo12.gif

והוא באמת היה חמוד

Roxanne3

New member
אני מציעה לאפרת שתעבוד על פוטשופ../images/Emo13.gif

בשביל מה לה לגזור נייר ולהדביק שתסרוק ותעשה הכל בפוטשופ

shechterit

New member
וואי באמת היה פרק אחד היפים..

איזה מרגש מה הוא כתב לה.. איזה חמוד..! ואיך הוא בכה.. העיניים שלו נהיו אדומות .. חח הוא טוב בלהוריד דמעות... זה היה יכול להיות מושלם אם היא הייתה מבינה את המכתב כמו שצריך.. אבל זה טלנובלה.. רק בפרק האחרון היא תבין חחח :) זה היה ממש אכזרי שהיא רצחה את הציור..!! חבלל ציור יפהה.. והוא השקיע עליו הרבהה ולא חבל שהיא זרקה את האמ פי? שתתרום או משהו חח סתם סתם אבל פרק ממש יפה היה מצחיק הקטע עם שירה חחח גדול..!!

elindith

New member
גם לי הכי כאב על הציור

מילא על כפיר שהוא זבל של בנאדם, מאוהב או לא מאוהב, מילא על רננה שהיא חולת נפש אם כל פעם שבחור יאכזב אותה היא תתרסק עד כדי ניסיונות התאבדות, אבל הציור? מה הוא עשה רע למישהו? איפה הוא טעה? חוץ מזה: 1. כמישהי שמציירת זה הציק לי מאד. 2. כאדם הגיוני ובריא לא הייתי בחיים הורסת יצירת אמנות כל כך מוצלחת, לא משנה כמה אני שונאת אותה. 3. בכלל כבחורה פרקטית, תמונה באיכות כזו יכולה לעלות יום אחד הרבה כסף, רננה לא חושבת על העתיד. לדעתי רננה ראתה את הדברים במכתב של כפיר בדיוק כפי שהם, ולמען האמת בעיני הקטע הזה של להראות את הצד של כל אחד מהם הוא גאוני. ואםכבר מדברים, אני לא מאמינה בקלישאה הלעוסה "האהבה מנצחת הכל". בעיני אהבה היא התחלה טובה, אבל לא בסיס אמיתי לקשר מצליח.

LINKING5

New member
וואי איזה פרק סוףףףףףף

באמת יפה ממש מרגש שחקנים מעולים בעיקר טלי שרון אין עליההה כישרון

ALiCiA SpInNeT

New member
להלהה.

מישהו יודע איזה שיר נוגן כשרננה קראה את המכתב ושרפה דברים והכל?:X

rightman

New member
הפואנטה בקטע של המכתב

היא שכשכפיר כתב את המכתב הוא נזכר בכול הרגעים הטובים שחוו עם רננה וכשרננה קראה את המכתב היא נזכרה בכל הדברים הגרועים שחוותה עם כפיר

electricman

New member
אנשים משהו חשוב בבקשה תקראו...

כולכם פה משועממים חסרי חיים!!! מה אתם נכנסים לפורום הדפוק הזה כדי לדבר על הפרקים??? מה יש לכם לדבר עליהם??? תראו את הפרקים בשקט ותסתמו את הפה!!! למה אתם חייבים לדבר עליהם??? אתם כבר רואים את הפרקים אז בשביל מה לדבר עליהם??? מה זה הטמטום הזה??? יאללה לכו לכו יא זונות

גליושה 3

New member
חחחחח וואלה איך שאתה צודק!

כולם פה מושפעים אחד אחדדדדדד התגובות פה הכי מפגרות בעולםםםםםם

rightman

New member
לאלקטריקמן

שתוק בשקט מה אכפת לך תן לעשות מה שבא לנו לא נאה לך סבול בשקט

balbalina

New member
איזה חמוד היה כפיר שהוא חיבק את ניב

אבל אין מה לעשות צריך לשאת בתוצאות...