אההה וכבר נפתחו כמה שירשורים.. חחחח לא חבל עוד אחד
ש שניצלונה New member 24/5/05 #15 אההה וכבר נפתחו כמה שירשורים..../images/Emo3.gif חחחח לא חבל עוד אחד
ה הדס אוהבת מאור כהן New member 24/5/05 #17 תהנוווווווו יו אני מקווה שיהיה פרק טובבבבב מחר אני כניראה מפסידה את הפרק
A anat234 New member 24/5/05 #22 לאאאאאאאאאאאאאאאאא פתאם שמעתי זזזז... ואז קלטתי אותו מת!!! מת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הנה תמונה
ש שניצלונה New member 24/5/05 #25 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה נראה כמו כפיר!! חחחחחחחחח סתם...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה נראה כמו כפיר!! חחחחחחחחח סתם...
ש שניצלונה New member 24/5/05 #27 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
Y yaki123 New member 24/5/05 #34 תנצבה../images/Emo35.gif פחח.. יש לי מלא כאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif באמבטיההה.. איזה מגעיליםםםם כל יום אני הורג מלאאא.. אבל היה לי ממזמן עכשיו כבר אין.. הם כאלהההההההה מגעיליםםם
תנצבה../images/Emo35.gif פחח.. יש לי מלא כאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif באמבטיההה.. איזה מגעיליםםםם כל יום אני הורג מלאאא.. אבל היה לי ממזמן עכשיו כבר אין.. הם כאלהההההההה מגעיליםםם
B boopymylife New member 25/5/05 #126 איייייייייככככסססססססססס זה החרק שאני הכי לא סובלת בעולם ג'וקים עדיף הכל עדיףףף בעעעעע
K KeReN 0R New member 24/5/05 #29 סוף סוף../images/Emo70.gif כמה זמן לא ראיתי פרק ב-8:05! יומיים שלמים! חחחח והיום השלמתי את הפרקים שלא ראיתי-איזה מצחיק היה עם בטי ושרית הקרועות ועם ניב והתחפושת ה100ממת שלו ואיזו מסכנה רננה...
סוף סוף../images/Emo70.gif כמה זמן לא ראיתי פרק ב-8:05! יומיים שלמים! חחחח והיום השלמתי את הפרקים שלא ראיתי-איזה מצחיק היה עם בטי ושרית הקרועות ועם ניב והתחפושת ה100ממת שלו ואיזו מסכנה רננה...
ש שניצלונה New member 24/5/05 #32 ../images/Emo7.gifנכוןןןןן ושמחה שהשלמת את הכל... הדבקת את הפער ועכשיו את יכולה לראות כמו נורמלית... צפיה כיפית שתהיה לך
../images/Emo7.gifנכוןןןןן ושמחה שהשלמת את הכל... הדבקת את הפער ועכשיו את יכולה לראות כמו נורמלית... צפיה כיפית שתהיה לך