שרשור פנינים

שרשור פנינים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

הגדול לקטן אני יודע שאתה מעריץ גדול שלי אבל זה לא נעים לי שאתה שוכב לי על היד

באת לי בול בזמן! ענייני תפיסת זמן..... אתמול אחה"צ הגדול אוכל פופקורן ומסביר לקטן שזה אסור לו עדיין ו"כשאתה תהיה גדול, תקבל גם" הקטן בתגובה: "וכשאתה תהיה קטן, אתה לא תקבל!" לא ידעתי שזה הפיך, התהליך הזה....../images/Emo3.gif

kramerkaren

New member
ברור שהפיך...

בגלל זה דודה של בעלי חגגה השנה יום הולדת 58 ושנה שעברה יום הולדת 59 (והיא בכלל בת 65 ולא לחלוטין נורמלית
)

kramerkaren

New member
שלנו

בכעס: "זה לא בגד ים" אני: "בטח שזה בגד ים, זה הבגד ים הורוד שאת בחרת, עם מיני" היא, זועמת: "זה לא בגד ים" רוקעת ברגל אני: "באמת שכן, באמת. זה בגד ים" (מנסה להבין מה היא רוצה ממני) היא: "אמא, זה בגד בריכה. לא ללבוש בגד ים לבריכה, רק בגד בריכה לבריכה". whatever

קימי3

New member
עונה פעם ראשונה

הקדמה: כשאביגיל רואה תמונות של עצמה היא אומרת "אני" כשהיא רואה תמונות של עצמה כשהיתה קטנה, היא אומרת "אוגה" או "נועה" שזה עיוות שמותיהם של שני קטנטנים שהיא מכירה , ואז אני מתקנת "לא, זאת את, זאת אביגיל" ואז היא אומרת "אני". השבוע אנחנו הולכות ברחוב. היא רואה ילדה אחרת, אז היא אומרת "אוגה", אז אני אומרת לה-"לא, זאת לא אוגה" אז היא מסתכלת עלי במבט שואל "אני?"

מאיו

New member
לא פנינה, יהלום ../images/Emo99.gif

באמצע הלילה: "אמא יש לי סוד" אני מתקרבת והוא לוחש לי לאוזן "אני אוהב אותך" ונרדם בחזרה

פנינים זה הזהב החדש !

נועה יוצאת מהבריכה בשבועות אחרי כמעט שעתיים בתוך המים מסתכלת על האצבעות שלה ורואה אותם מקומטות ולבנות...." אמא תראי יש לי פצות (פצע ברבים)" וגם אמא ונועה מחפשות דינוזאור בדרך לגן...אמא "הנה מצאתי את דינוזאור קטן".. ונועה בתשובה.." אני לא דינוזאור קטן אני נועה נתן" (השם שלה) נועה ואמא מדברות על דודו הכלבה... אמא " דודו חתול?"...נועה...לא! אמא..."דודו ציפור?" נועה..לא! אמא.."דודו כלב"?... נועה ..לא! אמא מבולבלת..."אז מה דודו?"....נועה בלי להתבלבל.."דודו חמוד"

תושה

New member
מצטרפת לראשונה

מוצאי שבועות, ארוחה ערב. הג'ינג'י אכל חביתה (ועוד אחת), וקוטג', ופיתה. אחרי כל אלה, הוא מבקש ממני "גבינה אחרת". שמתי לו גבינה לבנה בצלחת, והוא היה מאושר. כל כך מאושר, שהוא התחיל לשיר לעצמו "גבינה לי, גבינה לי, גבינה לי חביבה…."

אצלנו זה "גבינה לי, גבינה לי, גבנה לי חביתה"

בגן מתלוננים לי שהוא אוכל יותר מדי... חבל שאני לא רואה את זה בבית.

למעלה