נראה לי גם בעניין של זוהר...גאיה בעניין של בן
אם לא הייתה הודיה, הייתה מתקרבת אליו יותר
נראה לי גם בעניין של זוהר...גאיה בעניין של בן
בתכלס היא לא רוצה את זוהר או בן כבני זוגנראה לי גם בעניין של זוהר...
מי שליהק את הודיה, אני מאחל לו מנדבושקס וטחורים.נראה לי גם בעניין של זוהר...
תלותיות שמאפיינת תינוק לשד אימו.בוא נגיד שמספיק לי לראות את זוהר עד כה כדי להבין שמשהו לא תקין שם או שהוא שחקן.
פיצול אישיות כזה ומטמורפוזה בין איך שהתחיל ואיך בהמשך - התנהלות, טון, הליכה אפילו, מחנון עדין ליעני מלך הכיתה הבריון רק כי הוא חרמן על הג'ינג'ית זה משהו שבחיים לא ראיתי. הוא עבד עלי לגמרי וזה לא קורה, אני עד עכשיו בשוק ממנו.
ובאופן כללי, אם אחרי זמן מה שבנאדם בתהליך התקרבות איתי לא מדבר חופשי, מרגישה שמסתיר משהו ומעיד על עצמו שהוא דגל אדום מהלך, לא נורמטיבי ומפחד שיברחו ממנו כשיגלו (כי זה כבר קרה בעבר) אז הייתי מאמינה לו, שומעת ומתרחקת.
מה שהוא מתאר די ניכר גם ככה ואני משערת שבמציאות הוא סוג של אובססיבי, דבק בלתי נלאה, שתיקה רועמת כשנפגע לשעות עד ימים, נעול ומקובע, אין אצלו גמישות - לא יכולה להיות זוגיות בריאה עם אחד כזה. אלא אם יבחר להיפתח, להתרכך ולהשתנות מבלי להפוך לעבד נרצע. נדיר ששינוי כזה קורה
כן, יש בזה משהותלותיות שמאפיינת תינוק לשד אימו.
יגם לי יש..בפרדס חנה...טוב, שמרו לי מקום.
יש לי ביקור נימוסין קצרצר במימונה.
ועכשיו בטח גם נצטרך לסבול נאמבר של אור מסלסלת בחינגההביאו להם תלבושות למימונה.
והכי מעצבן שהיא גם תדיח את הכלים אחרי זה.גל הג'דה כבר מתלבשת על כל עניין המופלטות, לא עוזרים לה
ככה זה כשיש חבורת חדלי אישיות יחד איתה, מקווה שלפחות במסיבה בחוץ היא תהנהוהכי מעצבן שהיא גם תדיח את הכלים אחרי זה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.