שרשור על ביסקסואלים

גנימדס

New member
שרשור על ביסקסואלים

חג שמח.. לפני כמה שרשורים הופיע סקר פורום חדש בו נשאלת שאלה פשוטה - האם אתה הומו/לסבית או בי? מתוך 13 משתתפים שענו עד כה 5 הצהירו שהם ביסקסואלים !!!! שזה בערך 40 אחוז!!!!!!! אני מופתע. בעקר כי אף פעם לא הבנתי ביסקסואלים..... אז הנה, עכשיו יש לכם שרשור משלכם, ואני מקווה להענות מלאה ( גןם ממך"השם אינו פנוי" למרות שהנסוח יהיה בלשון זכר. ) להומו רגיל ברור שאין משיכה לשנים, אני זוכר כמה התאמצתי כדי להמשך לנשים והעליתי חרס בידי. לכם יש את האופציה הזו, אינכם צריכים להתאמץ או לזייף. אתם יכולים לשכב עם נשים ולהמשך אליהן. יש לכם את היכולת לקיים חיים סטרייטים ,להנשא באישור הרבנות(ואו!!) להביא צאצאים ללא גורם מתווך.... בעוד חכמי חלם א לה "עצת נפש" מציעים להומוסקסואלים ולסביות לשנות את הנטיה (דבר בלתי אפשרי) אתם צריכים להרחיב משיכה מינית שקיימת!!! (דבר שכן אפשרי!) כשמציעים להומוסקסואלים שידוך פוטנציאלי עם אשה אנו יודעים שזה חסר טעם- ואילו אתם יודעים שיש סיכוי..... האם אתם גם רואים את הדברים כך?

גנימדס

New member
אני מצפה להיענות מלאה :)

עדכונים סטטיסיטים: מתוך 15 עונים- 7 הצהירו על ביסקסואליות!!!זה חמישים אחוז!!!! אחת נמנעה. (זדפייר, אני לא זוכר....את נמשכת לגברים? נשים? שני המינים?) בחור אוהב פרנקי צופה מהצד המדליק 22 אני זה אני השם אינו פנוי מצפה לגאולה.... אני מצפה בקוצר רוח לתשובותיכם!!!

אענה לך גנימדס יקירי

ובכן עד גיל 26 לערך הייתה לי משיכה לבנים בלבד. לעומת זאת, לא הרגשתי כלום כלפי נשים. גם אם הייתה עומדת מולי אישה במערומיה, זה לא היה מזיז לי (יותר נכון לו - וסליחה אם קצת הגזמתי). בגיל זה נפל דבר במשפחתי דבר שגרם לי להתחזק בדת ולהתנזר לחלוטין מגברים (מה גם שהחברים שהתרועעו איתי - כולם ללא יוצא מהכלל התחתנו ועזבו את העיר/השכונה שבה גרנו. האמת שגם ההתחזקות שלי לא גרמה לי לשינוי במשיכה כלפי המין השני, אבל מאידך התרחקתי מגברים. שלוש שנים לאחר מכן הכרתי את מי שהייתה לימים רעייתי ואז חל אצלי מהפך ולראשונה בחיי הרגשתי משיכה חזקה מאוד לנקבה.כאן חשתי כי אני בעצם אולי דומיני ול הומו כי שחשבתי קודם ואכן כך היה. וכל השאר סופר ויסופר במסרים אישיים בלבד ולא לכל אחד, כי אני מאוד דיסקרטי (בכל זאת מגדל איתי את ילדיי). כיום לאחר שלוש שנותיי כאן בפורום כפי שסיפרתי בעבר חזרה אליי התשוקה לבני מיני. עבל אני לא פוסל את האפשרות שאמצא בת זוג שתתאים לי ותגרום לי להימשך אליה (למרות שאני לא רואה זאת היום הופך הלכה למעשה, כנכראה שניסים גלויים עושים האדם פעם אחת בלבד).

גנימדס

New member
אחד מאלף מצאתי

אני מכיר את סיפורך, ....די נדיר ,לא? תודה על השיתוף :) שבת שלום!

יש דברים בגו גנימדס, אבל מעניין...

/tapuzforum/images/Emo26.gifשהיום יותר מתמיד אני משווע לגבר לחיים משותפים, אומנם לא תחת קורת גג אחת כי זה ממש בלתי אפשרי, אבל שיהיה לי האחד הצעיר שאיתו אוכל לחלוק את אהבתי. אחד מאלף טרם מצאתי.

זה לא כזה פשוט ודיכוטומי

לא עניתי על השאלון המדובר , אבל כיום אני גם מחפש להגדיר את עצמי כבי. המשיכה לשני המינים היא לא בהכרח זהה (50-50) ואצלי לפחות מבחינה רגשית הרבה יותר נוח לי עם נשים ומכאן מגיע הרצון לנסות לממש את הפוטנציאל ההטרוסקסואלי. כמו כן בעבר היו לי רגשות כלפי מישהי שהכרתי ולצערי לא היה בי מספיק אומץ לעשות עם זה משהו . מצד שני, מבחינה פיזית , גברים הרבה יותר מגרים אותי ובעברי שני מקרים שחוויתי התאהבות בגברים. אז מבחינתי אני מחפש כרגע להגשים את הפוטנציאל הזה (גם בגלל הסיבות שציינת של נורמטיביות חברתית, ילדים בדרך הטבע וגם בגלל שאיפשהו אני מרגיש יותר שלם בחברת אשה) אבל תמיד ישנו הסיכוי שאתאהב בגבר ומי יודע לאן זה יימשך.

גנימדס

New member
תודה שענית...

הצלת את הודעתי משממון.... התכונתי למשיכה מינית.... (אולי כי לי קשה להבין את ההבדל בין משיכה מינית ורגשית לאותו מין, זה לא בא ביחד?) יש לך פוטנציאל, אומר , בתרגום לעמך, שקיימת אצלך משיכה לנשים?

המדליק22

New member
הנה אנוכי =)

אני הייתי מכגדיר את עצמי כבי אבל ללא ניסיון עם בנות המין השני. יש לי משיכה לבנות מסויימות רק שזה לא יוצא לפועל,אני לא חושב שאהיה גוש קרח כשזה יגיע לידי מעשה אבל כמובן זה צריך להיות בצורה טובה =) מקווה שאני לא מגזים מדיי עם המונחים כאן... אני מאוד מקווה ורוצה להקים משפחה אבל מצד שני אני יודע שזה לא יהיה כזה פשוט והנטייה היא חלק ממני,מקוה להיות ישר וכן לפני ההחלטה להנשא.

גנימדס

New member
לא הגזמת כלל

ולדעתי המונחים שלך היו מעודנים מאד. תודה רבה על השיתוף ! :)

אה

מבחינת משיכה מינית , אין לי שום ספק שבנים מעוררים אותי יותר מבנות . אבל כמו שרשמו מתחתיי , אני משער שלא אתקשה לתפקד ברגעי האמת עם בחורה. אני חושב שמשיכה רגשית לא תמיד באה עם משיכה מינית , בראייה קצת יותר רחבה. אבל אני לא משלה את עצמי, ייתכן שיזדמן לי להמשך לבחור מינית וגם רגשית . מה אעשה אז ולאן אקדם את זה ? שאלה טובה...

טיףטף2

New member
עונה

איני רואה תעצמי כבי סקסואל כי אישה לא מגרה אותי מינית גם לא מזיז לי להתנשק עם בת בפה.זה סתם עבורי. אבל יוצא לי להתלהב מבנות יפות,אולי זה שיכנוע עצמי אבל כשאני רואה בחורה יפה אין מצב שאני לא יתסתכל עלי'ה במבט בוחן שוב,אולי אני סתם משכנע תעצמי להמשך לבנות לכן אני מסתכל עליהן אבל בתכלס בנות לא מזיזות לי תתחת(תרתי משמע
)

גנימדס

New member
את זה אני מכיר...

גם את השלב הזה אני מכיר... אצלי לפחות יש הבדל בין לראות בחורה יפה לבין להימשך אליה. אני אדע לזהות יופי ולהעריך אותו כמו שאדע לראות ילד יפה או פרח יפה, אך לא אמשך אליהם

frankie246

New member
איזה דברים - שידוך? ומה זה כך - חסר טעם?

אם הכוונה אכן לשידוך ולחסר טעם או לא אז.... כשמציעים לי שידוך כיום, כשאני כבר מודע לנטיה שיש בי לבנים, אז אני יודע שאני מאוד רוצה, הרי אני עכשיו בטווח גילאים האידיאלי לחתונה (25), אבל החיים לימדו אותי שאם אתה לא שומר אמונים למי שתתחתן איתה אולי עדיף לא להתחתן מראש וזהו, אז אני אומר לעצמי שעם כל הרצון הגדול שיש בי לאישה וילדים כנראה שלא כדאי עדיין לפתוח את הפרק הזה בחיי לפני שאדע מה לעשות עם הנטייה שלי לבנים. אני יודע אצלי באופן אישי המשיכה לנשים היא מאוד גדולה - אז אני לא צריך להרחיב את המשיכה שלי לנשים, אבל עדיין קיימת בי קצת משיכה לגברים מסויימים, ויש תקופות כמו עכשיו שאם זה לא בא לידי ביטוי אני עלול לרדת לדיכאון אמיתי. כרגע התחלתי קשר ראשון עם גבר בחיים שלי, זה מיוחד ומדהיםך (אחרי הכל מעולם לא התנסיתי בקשר כזה) אני מרגיש אליו משיכה מינית חזקה ביותר אבל רגשית אני לא מרגיש שהוא ממיס אותי, מעולם לא הרגשתי כך כלפי גבר וקשה לי להאמין שאי פעם ארגיש, ואולי כל זה בגלל שאני מכחיש קצת כלפי עצמי שאני באמת נמשך לגברים ולכן אני לא נותן לעצמי להתאהב במישהו, אבל את זה אני כבר יברר עם פסיכולוג שאקח....

גנימדס

New member
חידשת לי הרבה

מאד קשה למי שנמשך למין אחד להבין איך מרגישים ביסקסואלים........ מעניין מה שאתה אומר! תודה :)

למעלה