** שרשור עדכונים, קישורים, שירים (?!) ועוד....**

מצב
הנושא נעול.

אופה קטנטנה

Well-known member
אל תעזי לפנות אלי,

פוחדת שתתקשרי,
אולי אחסום אותך, הכי טוב.

גמרת עלי בשישי.
מאז, הברגים שלי נשרו.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
אל תעזי לפנות אלי,

פוחדת שתתקשרי,
אולי אחסום אותך, הכי טוב.

גמרת עלי בשישי.
מאז, הברגים שלי נשרו.
סתמי סתמי את לא רוצה לדעת איך עברה עליי השבת!

אני בדילמה קשה
רגע וואטסאפ!

ומותק, הברגים שלך נשרו יום אחרי שנולדת....
תפסיקי לחפש אשמים.

tarimulu

Well-known member
לסיכום: עונה אחת הגרועות. לא נהנתי.
מרגישה מובכת שהם אומרים שזו העונה הכי טובה שלהם.
הם אמרו "הכי מצליחה" וגיא זוארץ הדגיש בצדק "כאן ברשת" ועל הנייר מבחינת רייטינג זה נכון - הכי מצליחה מאז המעבר לערוץ 13 מבחינת נתוני הצפייה, אבל כמובן אם מוסיפים את העונות של זק וקשת, אז לא מתקרב אפילו. היו שם עונות עם פרקים של כמעט 40% רייטינג

katy2022

Well-known member
הם אמרו "הכי מצליחה" וגיא זוארץ הדגיש בצדק "כאן ברשת" ועל הנייר מבחינת רייטינג זה נכון - הכי מצליחה מאז המעבר לערוץ 13 מבחינת נתוני הצפייה, אבל כמובן אם מוסיפים את העונות של זק וקשת, אז לא מתקרב אפילו. היו שם עונות עם פרקים של כמעט 40%
40% קרה לפני הפיצול של ערוץ 2

אופה קטנטנה

Well-known member
רוד,

תודה מעומק הלב.
על כל השירים בכל פעם.
רוממת את נפשי,
והכתמת את תחתוני.

ורוד,
המילים בשיר הזה כה מזכירים את -

DRORIKO82

Well-known member
הם אמרו "הכי מצליחה" וגיא זוארץ הדגיש בצדק "כאן ברשת" ועל הנייר מבחינת רייטינג זה נכון - הכי מצליחה מאז המעבר לערוץ 13 מבחינת נתוני הצפייה, אבל כמובן אם מוסיפים את העונות של זק וקשת, אז לא מתקרב אפילו. היו שם עונות עם פרקים של כמעט 40% רייטינג
אי אפשר להשוות. בעונות של קשת לא היה להם שום תחרות. היה רק את ערוץ 10 שהיה לו רייטינג של פסוקו של יום. פה את התמודדת מול מאסטר שף, הזמר במסיכה ורוקדים עם כוכבים. לזה תוסיפי גם את הפטריוטים ב-14. לזה תוסיפי את הרשתות החברתיות שהן הרבה יותר מפותחות מהעידן של קשת. בתור אחד שרואה את האח עוד מהעונה הראשונה זאת ביי פאר העונה הכי טובה שהיתה. גם בעונות ״המיתולוגיות״ עם אלירז וג׳קי וקותי התכנית היתה הופכת לבית קברות אחרי חודש. כאן היא הצליחה לעניין במשך פאקינג 4 חודשים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה