אחד באפריל?
אבל איזה מין זוגיות זאת בחורה בת 19 ובחורה בת 33 זה לא ילך ביחד
לגל ותום זה הולך מעולהאבל איזה מין זוגיות זאת בחורה בת 19 ובחורה בת 33 זה לא ילך ביחד
יופי אני שמח בשבילם פחות שמח בשביל שגל צריכה לבלות עם אובססיבית הזאתלגל ותום זה הולך מעולה
הן לא מבלות ביחד.. החברים של תום נפגשו עם בנות הזוג.. גל הייתה עם תום ומור עם הבן זוג שלה שהוא חבר של תום מהבית..יופי אני שמח בשבילם פחות שמח בשביל שגל צריכה לבלות עם אובססיבית הזאת
עדיין באסה בשבילה זה כמו שגוזי יבלה עם דרור זה הכי דפוק שיש והכי פייק שישהן לא מבלות ביחד.. החברים של תום נפגשו עם בנות הזוג.. גל הייתה עם תום ומור עם הבן זוג שלה שהוא חבר של תום מהבית..
בכל זאת תום ואביתר החבר של מור סוג של חברים ולכן המפגש...
מה זה זה? פוטושופ?
.
איזה יופי וואנס אני מטומטמת וואנס אני חכמה כמו דרורית
חחח גזר דרורית זה סיונוב בגירסת קומיקס עם טוויסט ושפםאיזה יופי וואנס אני מטומטמת וואנס אני חכמה כמו דרורית
ויקראו לקומיקס יש קלאס ויש קרקס או יש פחית ויש בקבוק זכוכיתחחח גזר דרורית זה סיונוב בגירסת קומיקס עם טוויסט ושפם
חמודה גל איך היא נותנת השראה למעריצים לעשות כמוה
רגע שגל עוברת ברחוב צריך לקרוע ברך ולהביא לה שקשוקה קרפ פנקייק ועוגת שוקולד שמרים או מספיק לצעוק קוף שליחמודה גל איך היא נותנת השראה למעריצים לעשות כמוה![]()
Copyright©1996-2021,Orange Holding Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.