ראיתי את המערכון הזה. זה הזכיר לי את הסצנה של ענבל מפרגנת בזכיה של גל ואז נבהלת מהאנשים שסביבה חח..תקשיבו ממש מוזר שגל לא מקבלת עוד קמפיינים ולא מוזמנת להשקות ממש מוזר.
מישהי העלתה את זה בקבוצה של גל וגרמה לי לחשוב
יש אנשים שהקינאה מדברת מגרונם.לא אוהבת אותה,אבל לא לועדת לבעיית הבריאות של הבת שלה. הבנתי שזה לא שיםנרק שת׳ף של המצב של הילדה. תקני אותי אם אני טועה.
יש אנשים שהקינאה מדברת מגרונם.לא אוהבת אותה,אבל לא לועדת לבעיית הבריאות של הבת שלה. הבנתי שזה לא שיםנרק שת׳ף של המצב של הילדה. תקני אותי אם אני טועה.
אני לא יודעת אני לא עוקבת אחריה. היה כתוב שקיבלה ביקורת על כך שפרסמה משהו שקשור לשת"פ לא לזה שפרסמה על הילדה שגם זה דוחה בפני עצמו.לא אוהבת אותה,אבל לא לועדת לבעיית הבריאות של הבת שלה. הבנתי שזה לא שיםנרק שת׳ף של המצב של הילדה. תקני אותי אם אני טועה.
מחריד.מרוב שהיא בנחת הבנתי שהיא העלתה שתפים מהאישפוז וחטפה ביקורות קשות
אין מה להגיד יש לה בעיה בתפיסת המציאות.
הביקורת הגיעה מהגולשיםהו השנאה השנאה... כנראה היא רוצחת סידרתית המאיימת על שלמות העולם
זה ממש מדויק.מחריד.
ראיתי ברשת את מה שפורסם מהאשפוז
עוד לפניי בכלל כל ביקורת שיש לי, עצם העובדה שגם במצב כזה האישה כ''כ מרוכזת בעצמה ..., מפחיד.
סיטואציה של בית חולים לא רק שאינטימית אלא אמורה לחדד עיקר מתפל. ונראה שאצלה זה לא קורה
נראית ממש כאילו מהופנטת מעצמה כמו באיזה מאניה וכל הנחת הזה שמנסה להקרין ..,
בעיניי משדר אישה במצב נפשי מבולבל מאוד. ברמה של איפה מבוגר אחראי שם כשצריך
ובכנות עם יד על הלב, עם כמה שלא מתחברת אליה, אין בי שמץ שמחה לאיד
חושבת על המעגל הקרוב אליה וכמה שזקוקים לה מעורר בי רחמים ...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.