ל
גבי רמי, שאני מאד אוהבת. הקשר ההדוק והצמוד מדי (תרתי משמע) שלו עם לינור הפריע לי רק בגלל שהיתה לו מישהי בבית, שהיא ומקורביה חזו בזה ובטוח לא אהבו את מה שראו. באופן טבעי התגובה הראשונה של לימור, החברה מהבית, היתה לנתק קשר עם רמי, בגלל הפדיחה הזאת. אני מניחה שרמי התפכח, הבין שהוא עשה טעות, ניסה לחזור לחברתו והתנאי שלה היה - ניתוק כל קשר עם לינור. אני מבינה אותה וכניראה שגם רמי מבין, ולכן נכנע לדרישה הזאת. הסיבה שהוא גם מפרסם ציוצים בנושא, כמו שהוא פגע בלימור בפומבי, הוא גם מפייס אותה בפומבי. הציוצים האלה מרימים לה, מסבירים למשפחתה וחבריה איך ולמה היא בכל זאת נשארת איתו. זו דעתי.
ב-TMI פורסם שרמי ורד חזר לחברתו, אז ניראה שזה הסיפור.
https://tmi.maariv.co.il/celebs-news/Article-832749
לגבי לינור, אני באמת מרחמת עליה. אני חושבת שהיא התאהבה ברמי, נהגה בחופשיות מעבר למה שהמצב איפשר, ולכן הפסידה בסופו של דבר הכל. היא ורמי יכלו להישאר ידידים טובים, אם רק היו מתנהגים בהתאם ומבינים שככה לא מתנהגים ידידים, מה עוד כשלאחד מהם יש קשר מחייב בחוץ. על הטעות הזאת לינור משלמת את מלוא המחיר ואני מאמינה שגם רמי היה שמח להישאר איתה בקשר כלשהו, אבל זה בלתי אפשרי כעת. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אז גם רמי משלם מחיר על הטעות שהוא עשה.
לגבי עצמי - חבל לי שגם לינור וגם רמי, שהיו יכולים להיות חברים טובים הפסידו אחד את השנייה בגלל שלא הצליחו לשלוט ברגשותיהם ונסחפו. אני מבינה לליבם, ולא שופטת אותם. הם אנשים חמים, ייצריים ואמיתיים ולא הצליחו להתגבר על רגשותיהם בזמן אמת.
ממשיכה לאהוב את שניהם.