שרשור מציקנים

עברו 9 חד' והגיע תורנו להצקות הנקה

באורח פלא כל התומכים הנלהבים בהנקה שלי כבר לא כ"כ נלהבים... למשל חמותי משום מה שוכחת שאני בכלל מניקה (גם אם עבר יום אחד מהפעם האחרונה שאמרתי לה) היום הם באו לביקור וכשבדקתי את המלאות בחזה היא שאלה - מה את צריכה לשאוב? (כאילו מה, היא באמת חושבת שאני שואבת כשירדן לידי ונותנת בבקבוק???? למה לא להניק!) אז אמרתי "מפיתום - אני מניקה!" אז היא שואלת אותי "מה, את עוד מניקה???" (כאילו דה?) ומוסיפה - "נו טוב הוא צריך נוזלים"
נו שכחתי שהחליפו לי את החלב בציצי במים
אני ממש מקבלת מהם יחס כזה שמשדר - אין צורך בהנקה - צריך רק סטייקים ומהר!! כלפעם שהם באים (וזה כל שבת)- הן פותחים דיון - מה הוא אוכל? הוא צריך בשר, מוצקים מוצקים בלה בלה בלה - נמאס לי!!!!!! זהו הרגשה כללית שכולם פחות נחמדים - מסתכלים עלי עקום - "איזה פסיכית - סתם מניקה בלי סיבה - הילד כבר גדול והוא לא צריך את זה" בא לי לצרוח!

סינטה1

New member
"הנקה זה דבר פרמיטיבי"

כך אמרה לי מכרה שביקרנו אתמול כשראתה אותי מניקה את רותם. ואני -אני כהרגלי שתקתי ואחר כך אכלתי את הלב על כל מה שרציתי לענות לה ולא עניתי. ועתה לשאלתי (סקר קטן אם תרצו): מה (והאם) אתן הייתן עונות למשפט קנטרני ומעצבן כזה

נו באמת...

גם התינוקת שלי באותו הגיל ואני אפילו לא חושבת להפסיק להניק, איך אני אפסיק אם אני כ"כ נהנית...
אבל באמת נו, די כבר לשמוע לכל מה שאומרים מסביב, תקשיבי לעצמך, הרי זה מה שחשוב באמת. אם את תשדרי את הביטחון שטוב לך עם ההנקה ושזה בא לך טבעי, ככה זה גם יקלט אצל אחרים. ובענין החמות, תהיי בטוחה שגם אם היית מפסיקה להניק היא היתה מוצאת משהו להגיד, ככה זה איתם... תתעלי, תתגברי ותתחזקי. את תראי זו הרגשה נהדרת לעשות בדיוק מה שאת רוצה !

meravbr

New member
"גם סקס זה פרימיטיבי" ../images/Emo8.gif

התבהמות אפילו, מחליפים נוזלים, משהו מגעיללללללללללל

../images/Emo6.gif מעולה ../images/Emo70.gif מאמצת

סינטה, השבוע כשהבעתי את התחושה שלי בפני קרובת משפחה שעכשיו שאני בבית אני סוף סוף משהו חשוב בעיני, התגובה שלה היה לומר לי שזה פרימיטיבי לחשוב ככה. והמסקנה שלי שזה לא כ"כ קשור אלי אלא לענינים שלה עם עצמה. כנ"ל לגבי ההנקה . בד"כ כשאנשים פולטים את השטויות האלה לידי, אני לא מתעמתת איתם אלא מתעניינת למה הם מרגישים ככה.

תרגעי אצלי לא פחות ושלי...

רק בת חודש וחצי אוי כמה שאני מכירה... "מה את לא נותנת מים" או "היא סובלת מגזים נוק יעשה לה פלאים זה תה טיבעי" והתשובה שלי היא כמובן אין צורך עד גיל חצי שני ואז פוערים פה גדול של מהההההההההההההה. אני לא מבינה את הרופא שלך. אז מה לעשות חתונה בעל בדר"כ זו עיסקת חבילה

גליתתי

New member
../images/Emo24.gifהתינוק שלך מקבל עדיין

הכי הכי טוב,תזכירי לעצמך את זה כלפעם טוב בלב,ותהיה שלמה עם עצמך!

tulilit

New member
אין לי כוח אפילו להשתפך, אותו דבר

אצלנו, רק יותר גרוע, כי רום כבר בן שנה, אז ברור שזו סטיה שאני עדיין מניקה אותו

ענבלי1

New member
../images/Emo45.gif לכולכן. תתעלמו מכל המציקים. זה

רק ראוי לשבחים ולקנאה. אני מקווה שאני אמשיך להניק בגיל שנה ומעלה. שימו פילטר באזניים כשיש מישהו מתנגד כזה, תגידו כן, כן ואפילו אל תמשיכו להסביר את עמדתכן. הנקה זה הגבר הכי מדהים שנתקלתי בו בעולם הזה. אין דבר שמרגש אותי יותר מלראות את הבן שלי יונק, בכל פעם מחדש. (בן חצי שנה)

rnati

New member
מזל"ט- ירדן בחוץ אותו זמן כמו בפנים

נכון. הוא צריך מוצקים, זה כיף, זה טעים והוא צריך ללמוד לאכול את זה. אבל הוא צריך גם לינוק, הוא תינוק, הוא עוד לא ילד גדול (גם אם לפעמים הוא עושה רושם כזה) את יודעת שיש לך סיבה טובה להניק, את יודעת כמה זה כיף וכמה טוב זה עושה לשניכם, עזבי את התגובות שלהם. תסתובבי גאה, ראש מורם ותגידי/תחשבי אני עדיין מניקה בגיל 9 חודשים (ו-10 חודשים ושנה וכו') כי אני וירדן רוצים וטוב לנו. ואצלי לא מבינים מה פתאום אני נותנת לה אוכל כשאפשר להניק. הילדה בת 8 חודשים וכל פעם שאני מוציאה פרי או ירקות ונותנת לה כארוחה התגובה של אבא שלי היא: "אבל היא יונקת!"

נכון! אני נהנית בטירוף מההנקה!!!!

כיף לי, כיף לירדן וגם (אני מאושרת מזה) כיף לאיש
שלי (הוא תומך נלהב!!
) ואני בד"כ מתעלמת.. אני בהחלט מתכוונת להניק עד מתי שירצה ומקווה שירצה עוד לפחות עד גיל שנתיים (מה שמעלה אצלי שאלה - כמה מכן הניקו מעבר לגיל שנתיים? - כמה זה נפוץ?) אבל לפעמים אני משתגעת מאנשים ומצפה מהם ליותר כאשר ברור שאין למה לצפות... ככה אני קצת תמימה שמנסה לפעמים לשנות אנשים - זה בא לי בקריזות
אז הייתי חייבת קצת לפרוק אגרסיות
אז תודה על התמיכה ואני שמחה לראות שאני לא לבד - אוהבת אתכן!!
אני מצרפת תמונה של המורעב המסכן - נכון שרואים איך אני מתעללת בו עם ההנקה המטופשת שלי?

rnati

New member
איזו אמא מתעללת ../images/Emo6.gif

ראית איזה בקלאך יש לו מרוב הנקה
בונבון אמיתי היונק שלך

hofit76

New member
גם לי מציקים

מה?את לא נותנת לה מים עם נענע.. ואלמוגי כולה בת חודשיים וחצי... ואני עונה להם.. "הכל בהמלצת הרופאה שלי.. אני לא עושה כלום ללא המלצתה והיא אמרה שחלב אם יש לתת עד חצי שנה וללא צורך בתוספות.."והשתקתי אותם.. הם הרי אוהבים לשמוע את דעת הרופאים. . . קרציות! ולנו נשאר להיות חזקות..ישר כוח..

מים עם נענע??? ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif אולי גם איזו

עוגיה, הכי טוב מעמול יחד עם הזה
.... נו בחיי. איזה הצעות יש לאנשים.

למעלה