שרשור מפגש

שרשור מפגש ../images/Emo3.gif

טוב, אני מבקשת מכל חברי הפורום הרבים לכתוב רשמים. אני הקדמתי טיפה, אז עשיתי סיבוב בקניון, ואז הלכתי למקום של המפגש, והיו שם רק שתי בלאקריות כאלה, אז נורא קיויתי שהן לא מהפורום, כי אני ככה ורודה, אז פחדתי. ובסוף הן היו מפורום של איזו להקה שאני לא זוכרת את השם שלה. הגיעו חמדונה, ג'ני שהיא חברה של חמדונה ועוד לא מהפורום ויש לה שם נורא יפה אבל טיפה קצר מדי, ונועה (dont worry) - שבדיוק הגיעה כשהתקשרתי אליה, ואריאדנה, ומיכל המנהלת הכחולה והמאגניבה שלכם
. ואני
. ונועה - קיבלתי 88 במבחן האחרון שהיה לי במתמטיקה והחזירו לי היום, והמורה הוריד לי חמש נקודות כי התחשק לו... אבל אם את יודעת ביולוגיה זה יהיה יעיל, כי קצת הברזתי מהמבחן היום... בכל מקרה, המפגש. אני יודעת שהייתי שקטה והיה לי מבט עצוב, אבל אני תמיד ככה, פשוט צריך להתרגל לזה. ואולי בעוד כמה מפגשים אני כבר לא אהיה שקטה, אבל אז יהיה קשה להשתיק אותי. וגם ראינו את ויקי שהיא המנהלת הקודמת של הפורום
, אבל היא לא ידעה מי אני ובטח תהתה ממתי יש דתיות בנות 12 בפורום
. והיא גם אמרה שנחמיה יבוא, אבל אז גליתי בבית שהוא לא באמת בא. ועכשיו נורא מתחשק לי בומבמלה, אבל אין
. וגם כל החברים שלי חננות ולא רוצים ללכת. ולא צילמתי כלום בסוף
...

dont worry

New member
היה נחמד:)

איך היה אחרי שהלכתי? לדעתי כדי להחיות מעט את מפגשי הפורום צריך כזה משהו מאוד נדיר ו... קשה להשגה.... אמ... יותר מ 4 אנשים!

היה איום ונורא!

איך ציפית שנסתדר בכלל בלעדייך?! את לא יודעת איזו זוועה הייתה. סתם, היה אותו דבר, בערך, רק בלי הציניות שלך
. היה גם נחמד אם היית נשארת
.

dont worry

New member
:)

חזרתי הביתה בציפייה ל - 5 שעות מתמטיקה. אבל נרדמתי ואחרי שעתיים נמאס לי...

חמדונה

New member
כן, יותר מארבע יהיה נחמד.

אבל היי, היה את פורום מגדירי צמחים!

uriya1

New member
../images/Emo6.gif

הצלחת להצחיק אותי, נקודה לזכותך. הייתי בא אם הייתה לי האפשרות להתעדכן יותר [מחשב - לא היה]. אולי אוכל להגיע למפגש הבא.

1אריאדנה

New member
היה אחלה../images/Emo13.gif

קצת קשה לי לדמיין אותך בתור מישהי שקשה להשתיק, אבל יהיה מצחיק לחזות בזה

מישהו אמר לי

שכשהוא פגש אותי, הוא לא ידע אם אני יודעת לדבר. אח"כ הוא הבין שאני מסוג האנשים האלה, שבהתחלה רק שותקים, וכשהם מתחילים לדבר, אי אפשר להשתיק אותם. הוא אמר שהאנשים האלה מתחלקים לשני סוגים - כאלה שאתה שואל את עצמך 'איפה הם היו עד היום?' וכאלה שאתה חושב שחבל שהם התחילו לדבר. שאלתי אותו איזה סוג אני, והוא אמר שהוא עדיין מתלבט...

SomebodyElse

New member
אאוץ'

אני חלמתי שנשברות לי כל הציפורניים, אחת אחרי השניה. משהו כמו חלום עם שיניים נופלות, רק משודרג
.

למעלה