שרשור מפגש ../images/Emo3.gif
טוב, אני מבקשת מכל חברי הפורום הרבים לכתוב רשמים. אני הקדמתי טיפה, אז עשיתי סיבוב בקניון, ואז הלכתי למקום של המפגש, והיו שם רק שתי בלאקריות כאלה, אז נורא קיויתי שהן לא מהפורום, כי אני ככה ורודה, אז פחדתי. ובסוף הן היו מפורום של איזו להקה שאני לא זוכרת את השם שלה. הגיעו חמדונה, ג'ני שהיא חברה של חמדונה ועוד לא מהפורום ויש לה שם נורא יפה אבל טיפה קצר מדי, ונועה (dont worry) - שבדיוק הגיעה כשהתקשרתי אליה, ואריאדנה, ומיכל המנהלת הכחולה והמאגניבה שלכם
. ואני
. ונועה - קיבלתי 88 במבחן האחרון שהיה לי במתמטיקה והחזירו לי היום, והמורה הוריד לי חמש נקודות כי התחשק לו... אבל אם את יודעת ביולוגיה זה יהיה יעיל, כי קצת הברזתי מהמבחן היום... בכל מקרה, המפגש. אני יודעת שהייתי שקטה והיה לי מבט עצוב, אבל אני תמיד ככה, פשוט צריך להתרגל לזה. ואולי בעוד כמה מפגשים אני כבר לא אהיה שקטה, אבל אז יהיה קשה להשתיק אותי. וגם ראינו את ויקי שהיא המנהלת הקודמת של הפורום
, אבל היא לא ידעה מי אני ובטח תהתה ממתי יש דתיות בנות 12 בפורום
. והיא גם אמרה שנחמיה יבוא, אבל אז גליתי בבית שהוא לא באמת בא. ועכשיו נורא מתחשק לי בומבמלה, אבל אין
. וגם כל החברים שלי חננות ולא רוצים ללכת. ולא צילמתי כלום בסוף
...
טוב, אני מבקשת מכל חברי הפורום הרבים לכתוב רשמים. אני הקדמתי טיפה, אז עשיתי סיבוב בקניון, ואז הלכתי למקום של המפגש, והיו שם רק שתי בלאקריות כאלה, אז נורא קיויתי שהן לא מהפורום, כי אני ככה ורודה, אז פחדתי. ובסוף הן היו מפורום של איזו להקה שאני לא זוכרת את השם שלה. הגיעו חמדונה, ג'ני שהיא חברה של חמדונה ועוד לא מהפורום ויש לה שם נורא יפה אבל טיפה קצר מדי, ונועה (dont worry) - שבדיוק הגיעה כשהתקשרתי אליה, ואריאדנה, ומיכל המנהלת הכחולה והמאגניבה שלכם