שרשור מי לא(!) מחפש אהבה:p

PixieMan

New member
שרשור מי לא(!) מחפש אהבה:p

דאמט! כנראה שבאמת משעמם גם לי, אם אני פותח על זה שירשור. אבל, בגלל שאני ראיתי את השרשור השני, אני חושב שיש צורך לכתוב את הצד השני של המטבע, אני בטוח שגם אם לא תענו, תשאירו אותו פה כמו השרשור השני. אז.. מי לא רוצה/מחפש אהבה? ולמה? אני: לא מחפש אהבה כרגע, בגלל הנסיון האחרון שלי שהיה פעם נוספת עם טניג'אר מתוסבך, שלמרות שהחליט שלא בא לו, המשיך וממשיך לפגוע בי עם כוונה או בלי (אני לא סוגר על העניין הזה).

PixieMan

New member
אני רוצה להבהיר...

שאני לא התנגד לקשר... פשוט אני לא מחפש אותו, ולא מתבאס מזה שהוא לא קיים.

Green Wing

New member
../images/Emo45.gif

מסכים. לא צריך לחפש נואשות. שזה יבוא זה יבוא.

הורס 17

New member
אני לא

האמת שאני דיי התנזרתי עכשיו לא רוצה להתאהב בזמן הקרוב כבד לי מידי יותר מידי צרות זה מכניס על הראש

0 דורון 0

New member
אני לא חושב ככה

אני תמיד רציתי אהבה ועכשיו אני מאוהב מעל הראש ואני יודע שגל מאוהב בי כיף לי איתו אני אוהב אותו שאני הייתי לבד אז באמת זה היה מעצבן שאתה רואה את כל החברים הסטרייטים שלך עם החברות שלהם ואני רק רוצה לחזק את הנקודה של "אל תחפס זה יבוא לבד" זה נכון כדי לכם לעסות את זה

suggarr

New member
חח מה ז"א? פשוט לחכות בלי לעשות...

כלום? כדאי?? אבל איך זה יבוא בלי שאני יעשה כלום??

אהבה...

אני לא יודע איך זה אצלכם,אבל אני טעיתי כמה פעמים בפרוש של המילה "אהבה",וחשבתי שאוהבים אותי כשבסה''כ רצו את גופי.אז מי שיודע/ת מה זאת אהבה ומה זה לחפש אהבה...שיודיע לי...

אממ לדעתי..

אתה יודע מה זו אהבה.אתה גם בטח הרגשת אותה.פשוט עם כל מה שקרה זה התערער אצלך.(ניראה לי..אני לא קובעת עובדה) וזה לא אתה שטעית בקשר למילה אהבה.זה הם שטעו.זה הם שפישלו. ואולי בעצם לא..אני חוזרת בי.כל אחד רואה את זה אחרת. פשוט צריך למצוא את הבנאדם שרואה את זה כמוך ואז יש התאמה. פשוט תמיד תזכור מה אתה חושב.ותלך עם זה.

זהו ש..

לא צריך להסביר אהבה במילים.(אני אדבר בלשון נקבה מקווה שאני לא טועה) תסלחי לי על הקטשיות אבל פשוט מרגישים את זה. זה עובר לך בכל הגוף את מכירה את זה הכי טוב. גם אם את לא מסבירה אהבה במילים.את יודעת מה זה. וכשיש לך בנאדם שאת אוהבת ואתם ביחד את קולטת לאט לאט אם אתם מדברים על אותו הדבר.. פשוט מרגישים את זה.. וגם אם לא יודעים בדיוק איך הבנאדם השני רואה את האהבה שלו אפשר להבין איך שהו.פיתאום מרגישים לא מסופקים.מרגישים שלא משדרים על אותו גל.

suggarr

New member
אני (אני בן..) יודע.. וזה מה ש...

שניסיתי להגיד לו... חח הסברת מצויין את מה שרציתי להגיד!!! אולי שלי לא כך כך מובן..

אני לא מחפשת.............

אין מה לחפש זה בא לבד
ואם זה שיבוא, שיבוא
בכייף.

למעלה