שרשור מיוחד
(היכרות קטנה)

מצב
הנושא נעול.

vitamin P

New member
שרשור מיוחד../images/Emo3.gif (היכרות קטנה)

שרשור מיוחד
(היכרות קטנה)
לאחרונה לא כתבתי הרבה בפורום מסיבה כלשהי וגם אני לא מכיר פה את כל החברים החדשים מהזמן האחרון אז החלטתי לפתוח שרשור היכרות קטן ונחמד
1)שם:__________ 2) גיל:_____(אפשר גם בערך 15-20 או 30-35) 3) עיסוק בחיים:______(לימודים צבא עבודה.....) 4)איזור מגורים:______ 5) אני פה בעיקר בגלל:_____ רכבות/אוטובוסים/מטוסים...... 6)כיצד הגעתי לפורום:______ 7)אני משתמש באופן קבוע בתחבורה ציבורית:
/
8)תנו 2-3 דוגמאות לשינויים שהייתם עושים במערך התחבורה הציבורית בישראל:________________________________________

איבגי1

New member
התשובה שלי

שרשור מיוחד
(היכרות קטנה)
לאחרונה לא כתבתי הרבה בפורום מסיבה כלשהי וגם אני לא מכיר פה את כל החברים החדשים מהזמן האחרון אז החלטתי לפתוח שרשור היכרות קטן ונחמד
1)שם:__________ 2) גיל:_____(אפשר גם בערך 15-20 או 30-35) 3) עיסוק בחיים:______(לימודים צבא עבודה.....) 4)איזור מגורים:______ 5) אני פה בעיקר בגלל:_____ רכבות/אוטובוסים/מטוסים...... 6)כיצד הגעתי לפורום:______ 7)אני משתמש באופן קבוע בתחבורה ציבורית:
/
8)תנו 2-3 דוגמאות לשינויים שהייתם עושים במערך התחבורה הציבורית בישראל:________________________________________
התשובה שלי
)שם:איבגי 2) גיל: 19 3) עיסוק בחיים:לפני הגיוס, עובד ולומד 4)איזור מגורים:ליד נתב"ג 5) אני פה בעיקר בגלל: האוטובוסים 6)כיצד הגעתי לפורום:דרך האתר דן, לפני כשנה וחצי 7)אני משתמש באופן קבוע בתחבורה ציבורית: לפחות 4 פעמים ביום 8)תנו 2-3 דוגמאות לשינויים שהייתם עושים במערך התחבורה הציבורית בישראל: הפעלת קווים פנימיים ובין עירוניים כולל רכבת בשבתות וחגים

../images/Emo6.gif גם אני הגעתי דרך האתר של דן

התשובה שלי
)שם:איבגי 2) גיל: 19 3) עיסוק בחיים:לפני הגיוס, עובד ולומד 4)איזור מגורים:ליד נתב"ג 5) אני פה בעיקר בגלל: האוטובוסים 6)כיצד הגעתי לפורום:דרך האתר דן, לפני כשנה וחצי 7)אני משתמש באופן קבוע בתחבורה ציבורית: לפחות 4 פעמים ביום 8)תנו 2-3 דוגמאות לשינויים שהייתם עושים במערך התחבורה הציבורית בישראל: הפעלת קווים פנימיים ובין עירוניים כולל רכבת בשבתות וחגים
גם אני הגעתי דרך האתר של דן
יום אחד נכנסתי לחפש משהו באתר של דן, כשעוד היה לנו דן ולא קווים, וראיתי שיש את הפרורום הזה, חשבתי לעצמי שאם יש עוד מוזרים כמוני אז מתאים לי, באמת להתעניין באוטובוסים, אנחנו לא מוזרים

K i f

New member
אני!

שרשור מיוחד
(היכרות קטנה)
/
אני!
1. כפיר 2. 17.9 בעוד יומיים 3. לימודים... כיתה י"ב 4. באר יעקב... ^_^ 5. רכבות! ^_^ 6. נתקלתי בו בין הפורומים של תפוז ^_^ 7.
(במיוחד בקו 247 של אגד חחח לבצפר ^_^ 8. א) הוספת קו שעובר דרך באר יעקב לרחובות!(מרמלה... או לוד... או אפילו ת"א.... ^_^) ב) תדירות גבוהה של עצירות רכבת בבאר יעקב... ג) מריץ את עניין תחנת הרכבת באילת! יום טוב

אוהד11

New member
הגעתי במקרה לפורום לפני למעלה משנה

אני!
1. כפיר 2. 17.9 בעוד יומיים 3. לימודים... כיתה י"ב 4. באר יעקב... ^_^ 5. רכבות! ^_^ 6. נתקלתי בו בין הפורומים של תפוז ^_^ 7.
(במיוחד בקו 247 של אגד חחח לבצפר ^_^ 8. א) הוספת קו שעובר דרך באר יעקב לרחובות!(מרמלה... או לוד... או אפילו ת"א.... ^_^) ב) תדירות גבוהה של עצירות רכבת בבאר יעקב... ג) מריץ את עניין תחנת הרכבת באילת! יום טוב
הגעתי במקרה לפורום לפני למעלה משנה

אורי404

New member
אצלי.

שרשור מיוחד
(היכרות קטנה)
/
אצלי.
1). אורי. 2). 22.5. 3). כרגע לא עובד (עד לפני כמעט חודש עבדתי ברשת סופר מרקט). ביום שיש הקרוב יהיה לי מבחן סף. אם אני אעבור אותו ב"ה, אני מקווה להתחיל ללמוד בבית ברל. 4). איזור השרון. 5). רכבות ואוטובוסים. מצד אחד, לנתח לאן היתה שייכת הגרוטאה הזרוקה הזו, מצד שני לעקוב אחר התפתחויות הרכבת בארץ (שאין מספיק, לצערינו). 6). אם זכרוני לא בוגד בי, היכרתי את הפורום לפני למעלה משנתיים דרך רשימת הקישורים באתר של "דן" (תחת הקטגוריה שם "משוגעים על אוטובוסים"). הייתי אז בצבא, והקפדתי לעקוב אחרי הפורום. רק בקיץ שעבר התחלתי פה ושם לכתוב, ורק לפני כארבעה חודשים התחלתי לצלם. 7). הייתי משתמש כבד בתח"צ בצבא (ולא רק נסיעות מהבסיס הביתה והפוך, גם בחופשות השתדלתי לנסוע הרבה). אחר כך עבדתי חצי שנה בבניין, בכל מיני מקומות, ולכן, המשכתי לנסוע הרבה. כיום פחות יוצא לי. 8). דברים שרצוי מאוד שיהיו בתחבורה הציבורית (ושהם עוד איכשהוא ברי ביצוע): * הוזלת מחירי הנסיעות. ברב הקווים המחירים, לדעתי, גבוהים מדי. בנוסף לזה, שהמחירים בקווים עירוניים/פרבריים צריכים להיות נמוכים, כדי לעודד שימוש בתח"צ, יש להוריד מחירים גם בקווי אוטובוס/רכבת ארוכים. אנחנו מדינה קטנה, ולי, אישית חבל, שהמחירים די מונעים "לחרוש" את הארץ. אילו היו המחירים סבירים יותר, הייתי "חורש" את הארץ. חוץ ממני; יותר בני נוער היו נוסעים לאילת או לפסטיבל צמח בביטחה. * כירטוס משותף של חברות האוטובוסים השונות, ושל הרכבת. * פיתוח הרכבת: ציוד נייד ורשת רכבות. אמנם הרכבת התפתחה בשנים האחרונות, אך זה לא מספיק. כל יום שאין קו מהיר לירושלים, פועל לרעתינו. כמו כן יש עוד הרבה מאוד קווים חשובים: מסילת השרון, חידוש רכבת העמק, קו חיפה-כרמיאל, קו חיפה-נצרת, וכל זה על קצה המזלג בלבד. אין ספק, שצריך להרחיב את מספר המסילות (אם כל הכבוד למסילה שלישית באיילון, צריך יותר). וכמובן, יותר ציוד נייד. עומר, תודה על היוזמה!

A r i e T

New member
תשובות

שרשור מיוחד
(היכרות קטנה)
/
תשובות
1)שם: אריה 2) גיל: מתקרב ל26 3) עיסוק בחיים: סטודנט 4)איזור מגורים: שומרון 5) אני פה בעיקר בגלל: רכבות/מטוסים/ גרוטאות 7)אני משתמש באופן קבוע בתחבורה ציבורית:
8)תנו 2-3 דוגמאות לשינויים שהייתם עושים במערך התחבורה הציבורית בישראל: שיפור מראה חיצוני של הרכבות, הזזת תחנות רכבת לתוך הערים. תחנות מרכזיות שנראות יותר כמו ת"מ ירושלים ופחות כמו פ"ת. 6)כיצד הגעתי לפורום: צירוף מקרים. כמה ימים אחרי שנולד הפורום, עשיתי במקרה חיפוש של המילה "רכבת" בכל הפורומים, ואז גיליתי את ההודעה הזו. הצצתי ונפגעתי...רק אחרי שנה וחצי התחלתי גם לכתוב.

אורי404

New member
אריה, ../images/Emo51.gif

תשובות
1)שם: אריה 2) גיל: מתקרב ל26 3) עיסוק בחיים: סטודנט 4)איזור מגורים: שומרון 5) אני פה בעיקר בגלל: רכבות/מטוסים/ גרוטאות 7)אני משתמש באופן קבוע בתחבורה ציבורית:
8)תנו 2-3 דוגמאות לשינויים שהייתם עושים במערך התחבורה הציבורית בישראל: שיפור מראה חיצוני של הרכבות, הזזת תחנות רכבת לתוך הערים. תחנות מרכזיות שנראות יותר כמו ת"מ ירושלים ופחות כמו פ"ת. 6)כיצד הגעתי לפורום: צירוף מקרים. כמה ימים אחרי שנולד הפורום, עשיתי במקרה חיפוש של המילה "רכבת" בכל הפורומים, ואז גיליתי את ההודעה הזו. הצצתי ונפגעתי...רק אחרי שנה וחצי התחלתי גם לכתוב.
אריה,

עכשיו אני רואה את ההודעה שסיפרת לי אתמול (יותר נכון, שלשום).

david80

Active member
נעים מאוד!

שרשור מיוחד
(היכרות קטנה)
/
נעים מאוד!
1)שם: דוד 2) גיל: משתנה עם הזמן (ראה כרטיס אישי) 3) עיסוק בחיים: משוחרר טרי, מחפש איפה להמשיך... 4)איזור מגורים: 8.7 ק"מ מתחנת הרכבת הרצליה. 5) אני פה בעיקר בגלל: רכבות. 6)כיצד הגעתי לפורום: קישור באתר חדשות הרכבת 7)אני משתמש באופן קבוע בתחבורה ציבורית:/ עד לשיחרור! 8)תנו 2-3 דוגמאות לשינויים שהייתם עושים במערך התחבורה הציבורית בישראל: גיבוש כל חברות התח"צ לתחרות כלפי השימוש ברכב הפרטי, ולא לתחרות בין חברות התח"צ השונות כגון: "במקום לחכות לרכבת האוטובוס יחכה לך" (פרסומת).

elians

New member
והנה שלי

שרשור מיוחד
(היכרות קטנה)
/
והנה שלי
)שם:אפי 2) גיל:21(אפשר גם בערך 15-20 או 30-35) 3) עיסוק בחיים:לימודים(לימודים צבא עבודה.....) 4)איזור מגורים:שפלה דרומית 5) אני פה בעיקר בגלל:רכבות רכבות/אוטובוסים/מטוסים...... 6)כיצד הגעתי לפורום:תפוז 7)אני משתמש באופן קבוע בתחבורה ציבורית: כן 8)תנו 2-3 דוגמאות לשינויים שהייתם עושים במערך התחבורה הציבורית בישראל:רכבת קלב בכל הארץ במקום אוטובוסים

idos2

New member
אני ../images/Emo13.gif

שרשור מיוחד
(היכרות קטנה)
/
אני

שם: עידו גיל: 20 עיסוק בחיים: חייל איזור מגורים: נתניה אני פה בעיקר בגלל: רכבות כיצד הגעתי לפורום? דרך החתימה של fireman בהודעה שהוא כתב בפורום אחר
אני משתמש באופן קבוע בתחבורה ציבורית:
(זה בחינם
) שינויים שהייתי עושה? תגבור של הרכבות בשעות העמוסות, הקמת מודיעין משותף לכל חברות האוטובוסים (ורצוי 1 שפועל 24 שעות ביממה ו/או באינטרנט), פרסום מידע על נסיעות בקווים פנימיים במודיעין הארצי/אינטרנט.

fireman

New member
אבל אף פעם לא כתבתי בחתימה

אני

שם: עידו גיל: 20 עיסוק בחיים: חייל איזור מגורים: נתניה אני פה בעיקר בגלל: רכבות כיצד הגעתי לפורום? דרך החתימה של fireman בהודעה שהוא כתב בפורום אחר
אני משתמש באופן קבוע בתחבורה ציבורית:
(זה בחינם
) שינויים שהייתי עושה? תגבור של הרכבות בשעות העמוסות, הקמת מודיעין משותף לכל חברות האוטובוסים (ורצוי 1 שפועל 24 שעות ביממה ו/או באינטרנט), פרסום מידע על נסיעות בקווים פנימיים במודיעין הארצי/אינטרנט.
אבל אף פעם לא כתבתי בחתימה
שלי שאני גולש בפורומים אחרים בתפוז

צחקן

New member
שלי:

שרשור מיוחד
(היכרות קטנה)
/
שלי:
ב"ה שם: יצחק גיל: 11.5 עיסוק בחיים : תלמיד איזור מגורים: מרכז פ"ת אני פה בעיקר בגלל: אטובוסים הרבה ומטוסים קצת ונדבקתי ברכבות ולאחרונה גם בגרטאות כיצד הגעתי לפורום: חבר שלי שיכנע אותי לגלוש בפורום "דתיים" ומשמה הגעתי לרישמה ומצאת את הפורום. לאחר מכן, ראיתי את הקישור באתר "דן" לפורום. אני משתתף באופן קבוע בתחבורה ציבורית: לא קבוע בכל יום א5בל להורים אין אוטו ואני נוסע מלא. ביה"ס קרוב לבית. תנו 2-3 דגמאות לשינויי שהייתם עושיפם במערך התחבורה הציבורית: *פרוייקט כלל ארצי לחידוש התחנות ובניית תחנות מרכזית חדשות. *הרחבת המסילות בארץ לכל עיר של מעל ל 30,000 תושבים. *הכנסת מאות מיפרקיות לשירות ברחבי הארץ, בקווים שצרחך לפי בקשת הנוסעים. *מודעין משולב של כל חברות התחבורה, כולל כל הקווים של כל החברות. *איחוד אגד ודן לחברה יעילה יותר וטובה יותר ששמה "אגדן". אפשר להשתמש בצביעת אבטיח וזה יהיה יפה. כמו"כ לאחר גמר המכרזים להחזיר ל"אגדן" את ההפעלה של הקווים שהוצאו משירות. *רכבותץ קלות בערים של מעל 100,000 תושבים. *לעשות 6 תחנות רכבת ל י-ם גם אם זה עובר את הקו הירוק. * לקצץ במשכורות של אנשים מסוימים בחברות השונות ולהוזיל בכך את הניסעות *להוזיל את הנסיעות בארץ לתעריף קבוע, כאשר הרכבת עדיפה מבחינת מחיר מאגד, או לדוגמה רכבת קלה שפחות מזהמת מאוטובוס. *להכניס כבר עכשיו (במדינת האפרשר) אוטובוסים מתן יורו 4ולחסוך את מוטתם של עוד אנשים בתרם עת מזיהום אוויק *להפוך את הניסעה במכונויות לא כדאית. יש לי עוד. אין לי זמן.

אני

שרשור מיוחד
(היכרות קטנה)
/
אני
שם:עמיחי גיל:23 עיסוק:נהג אוטובוס מחליף בחברה קטנה (מקוה בקרוב להיות קבוע בחברה גדולה) מגורים:בקעת הירדן אני פה בעיקר בגלל האוטובוסים אני כבר לא זוכר איך הגעתי אבל זאת היתה אחת ה"טעויות" הטובות שעשיתי באינטרנט משתמש קבוע בתח"צ בעיקר אוטובוסים בינעירוניים וטרמפים השינוי העיקרי שצריך לעשות לפי דעתי הוא תמחור מחדש של הקוים הבינעירוניים (בחלק מהקוים אין פרופורציה בין המרחקים למחירים ולקוים דומים) הוזלה של הקוים העירוניים כרטוס משותף של חברות האוטובוסים השונות והרכבת

vitamin P

New member
אני../images/Emo163.gif

שרשור מיוחד
(היכרות קטנה)
/
אני

1)שם:עומר 2) גיל: 17 ותשעה חודשים 3) עיסוק בחיים:תלמיד-יב 4)איזור מגורים:כפ"ס 5) אני פה בעיקר בגלל:רכבות אחר כך מטוסים ובסוף אוטובוסים 6)דרך אתר חדשות הרכבת הייתי מודע לפורום וכמה חודשים אחר כך סיפרו לי על הפורום אז הייתי חייב להכנס
7)אני משתמש באופן קבוע בתחבורה ציבורית:
לא, רק בשביל התחביב 8)תנו 2-3 דוגמאות לשינויים שהייתם עושים במערך התחבורה הציבורית בישראל:הקמת חברת מודיעין כללית לכל התחבורה הציבורית בישראל כולל כרטיסים ומחירים אחידים והמשך פיתוח הרכבת בארץ מבחינת תדירות וקו לאילת

אני

שרשור מיוחד
(היכרות קטנה)
/
אני
שם:דניאל גיל:20 עיסוק:חיל-טכנאי מנועי סילון של f16 מגורים: חולון אני פה בעיקר בגלל: רכבות אני משתמש באופן קבוע בתחבורה ציבורית:

vitamin P

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo99.gif../images/Emo160.gif

אני
שם:דניאל גיל:20 עיסוק:חיל-טכנאי מנועי סילון של f16 מגורים: חולון אני פה בעיקר בגלל: רכבות אני משתמש באופן קבוע בתחבורה ציבורית:

איך הגעת לתפקיד?? היית בטכני קודם?? אמרתי לאבא שלי שבין השאר אני רוצה להיות טכנאי בצבא של מטוסים כמובן אז הוא אמר לי שהוא ידאג שלאאא

עדיף שתתרחק מלהיות מכונאי מטוסים

איך הגעת לתפקיד?? היית בטכני קודם?? אמרתי לאבא שלי שבין השאר אני רוצה להיות טכנאי בצבא של מטוסים כמובן אז הוא אמר לי שהוא ידאג שלאאא
אני היתי שוחר בית הולץ בתל אביב, שזה כמו הטכני, רק בלי פנימיה... הענין הוא שלאולי בהתחלה, המקצוע נראה מלהיב, ומראים לך כל מיני סרטונים יפים כאלה... אבל! הלכה למעשה, זהו תפקיד נוראי! הן מבחינת שעות עבודה חריגות, הן מבחינת היחס לטכנאים, הן מבחינת היציאות הביתה... תאמין לי שאנשים מתלהבים מזה כ חודש, הכי הרבה.. ולצאת מזה זו כמעט משימה בלתי אפשרית. למזלי, אני טכנאי של מנוע המטוס, ולא של המטוס עצמו, וזה גם לא קל, אבל איכשהו יותר טוב מאשר טכנאי המטוס עצמו. אז עדיף שתלמד עכשיו מטעויות של אחרים..

9108701

New member
זה לא מדוייק מה שאתה אומר

אני היתי שוחר בית הולץ בתל אביב, שזה כמו הטכני, רק בלי פנימיה... הענין הוא שלאולי בהתחלה, המקצוע נראה מלהיב, ומראים לך כל מיני סרטונים יפים כאלה... אבל! הלכה למעשה, זהו תפקיד נוראי! הן מבחינת שעות עבודה חריגות, הן מבחינת היחס לטכנאים, הן מבחינת היציאות הביתה... תאמין לי שאנשים מתלהבים מזה כ חודש, הכי הרבה.. ולצאת מזה זו כמעט משימה בלתי אפשרית. למזלי, אני טכנאי של מנוע המטוס, ולא של המטוס עצמו, וזה גם לא קל, אבל איכשהו יותר טוב מאשר טכנאי המטוס עצמו. אז עדיף שתלמד עכשיו מטעויות של אחרים..
ואתה בכלל לא צודק במה שאתה אומר היחס למכונאים הוא יחס טוב אחרי הכל הטכנאי הוא ימין של הטייס בלי איזור שלך הטייס לא יטוס ולא חשוב כמה חשובה המשימה שלו בביקור שלנו בטייסות ראינו את התנאים הנוחים שיש למכונאים בטייסת יש להם שמה די וי די חדרי שינה כמו בן אדם טלווזיה ענקית יס כל מה שהם צריכים לגבי היציאות או קיי נכון שזה חצאיים אבל עזוב את זה תחשוב שאתה יוצא ל2 אפטרים בשבוע ואם אתה משרת קרוב לבית ויש לך מפקד טוב שיכול לסמות עלייך ואתה מוכיח את עצמך אתה יכול אחרי גמר העבודה לישון בבית אבל זה רק אם אתה מבטי לעצמך שב7 וחצי אתה בטייסת על סרבל אז מה זה לסגור שבת אם כל השבוע היית בבית וגם אחרי שאתה סוגר יום אתה יוצא אפטר אני מסכים איתך שעבודה היא עבודה קשה על זה אין ויכוח אבל זה תלוי בגישה של למקצוע אם אתה אוהב את זה אתה רק סיפוק מקבל מהעבודה יש לך הרבה דרכים להתקדם בהם ולהגיע לתפקידי קצונה תפקיד פיקוד והדרכה ראש צוות העלאה במשכורת ואז התנאים שלך נהפכים להרבה יותר טובים יש טיולים יש ימי פריסה וחוץ מזה הטייסת זו משפחה אחת גדולה ואוהבת ימי שבת כל היום סטלבט עושים על האש זה תפקיד כיף זה תפקיד מספק והכי חשוב אל תשכח שהתנאים הם תנאים של חיל האוויר וזה אומר תנאים שאין אותם בשום מקום אחר בצה"ל אז כך את זה בחשבון

המציאות הרבה פחות וורודה.

ואתה בכלל לא צודק במה שאתה אומר היחס למכונאים הוא יחס טוב אחרי הכל הטכנאי הוא ימין של הטייס בלי איזור שלך הטייס לא יטוס ולא חשוב כמה חשובה המשימה שלו בביקור שלנו בטייסות ראינו את התנאים הנוחים שיש למכונאים בטייסת יש להם שמה די וי די חדרי שינה כמו בן אדם טלווזיה ענקית יס כל מה שהם צריכים לגבי היציאות או קיי נכון שזה חצאיים אבל עזוב את זה תחשוב שאתה יוצא ל2 אפטרים בשבוע ואם אתה משרת קרוב לבית ויש לך מפקד טוב שיכול לסמות עלייך ואתה מוכיח את עצמך אתה יכול אחרי גמר העבודה לישון בבית אבל זה רק אם אתה מבטי לעצמך שב7 וחצי אתה בטייסת על סרבל אז מה זה לסגור שבת אם כל השבוע היית בבית וגם אחרי שאתה סוגר יום אתה יוצא אפטר אני מסכים איתך שעבודה היא עבודה קשה על זה אין ויכוח אבל זה תלוי בגישה של למקצוע אם אתה אוהב את זה אתה רק סיפוק מקבל מהעבודה יש לך הרבה דרכים להתקדם בהם ולהגיע לתפקידי קצונה תפקיד פיקוד והדרכה ראש צוות העלאה במשכורת ואז התנאים שלך נהפכים להרבה יותר טובים יש טיולים יש ימי פריסה וחוץ מזה הטייסת זו משפחה אחת גדולה ואוהבת ימי שבת כל היום סטלבט עושים על האש זה תפקיד כיף זה תפקיד מספק והכי חשוב אל תשכח שהתנאים הם תנאים של חיל האוויר וזה אומר תנאים שאין אותם בשום מקום אחר בצה"ל אז כך את זה בחשבון
המציאות הרבה פחות וורודה.
נכון, העבודה מספקת. נכון התנאים בבסיסים של ח"א די טובים. אבל תכלס מדובר בעבודה פיזית נורא קשה, הרבה מאוד שעות ביום, פלוס הקפצות מדי פעם. דבר קצת עם אנשים ששירתו בתפקיד. אל תרוץ לשם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה