מזל שירדן רבה עם אמבפה ולא הסתדר הזוגיות איתוזה שון נגד אמפבה של בית האח הגדול![]()
![]()
![]()
אולי היא תבקש להצביע לשון
מזל שירדן רבה עם אמבפה ולא הסתדר הזוגיות איתוזה שון נגד אמפבה של בית האח הגדול![]()
![]()
![]()
כן אין ספק מזל שלא הספיקה לצאת עם לאמין יאמל בכול זאת רק חגג 18 לא מזמןמזל שירדן רבה עם אמבפה ולא הסתדר הזוגיות איתו
אולי היא תבקש להצביע לשון
יובל יותר חזק מתרצה?לא.. זה יובל מול שון
עוז לא יתן לתרצה לזכותיובל יותר חזק מתרצה?
בגלל צבא האמת? או מה?עוז לא יתן לתרצה לזכות
גם החיבור שלו עם איסקוב לא טוב לה. אוטמטית מי שלידו מושמץ. גם תרצה התרחקה ממנו וצמודה יותר לאיסקובשון בחיים לא יגיע לטופ 3. הוא מאבד גובה וצונח
ובכלל כל השבוע האחרון רוב השיחות שלו זה על פלוצים ןכאלה
זה מגעיל למות
מי שאוהב אותו, אוהב אותו וזה לא ישתנהשון בחיים לא יגיע לטופ 3. הוא מאבד גובה וצונח
ובכלל כל השבוע האחרון רוב השיחות שלו זה על פלוצים ןכאלה
זה מגעיל למות
יוכי פותחת על שני. היחידה שנשארה נאמנה לה זאת תרצה.יוכי סיפרה ליובל ששני אמרה לה שהיא...עדיין חושבת על ה-X..?..
מה כבר תרצה ידעה על שני?יוכי פותחת על שני. היחידה שנשארה נאמנה לה זאת תרצה.
זה גם ההימור של בטטה כורסההגמר לדעתי... איסקוב VS תרצה...
גם מנהל צבא האמת אמר את זה. מוזר שצעקו לו אתמול שהוא עולה במדרגות.זה גם ההימור של בטטה כורסה
אני אגיד לך את האמת, אם תרצה בגמר - עשיתי את שלי, מקום 3 ומעלה זה מעולה ומכובד, הלוואי שתנצח אבל מי יודע...גם מנהל צבא האמת אמר את זה. מוזר שצעקו לו אתמול שהוא עולה במדרגות.
לדעתי רק ליובל יש סיכוי מול תרצה. הקהל בחיים לא יצביע לאיסקוב מולה
תרצה בגמר בטוח.אני אגיד לך את האמת, אם תרצה בגמר - עשיתי את שלי, מקום 3 ומעלה זה מעולה ומכובד, הלוואי שתנצח אבל מי יודע...
שנים שהפייב שלי לא היה בגמר
שירז ויוכי בחיים לא יעקפו אותהתרצה בגמר בטוח.
אין מצב גמר בלעדיה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.