אתם כמו על טריפ מקולקל, יא ראב כמה אתם כותבים?!
פתיחת שרשור אחרונה למוצ"ש
יאללה, לכו לישון!
לילה טוב
פתיחת שרשור אחרונה למוצ"ש
יאללה, לכו לישון!
לילה טוב
עשו את זה כבר הדחה קודמתאיסקוב אמר היום לשירז שאם 2 החדשים נשארים יקריאו אותם ראשונים ויתנן ל 4 הותיקים לבעבע בתוכם.
פעם ראשונה שצדק במשהו. שירז היתה בטוחה שישיארו אותה לסוף וארז אמר לה שאין בזה מתח . רוצים לראות דם של ותיקים שחוששים
אין סיכוי..הפחד שלי שסשא ינסו להדיח את איסקוב ובמקום זאת יצליחו להעיף את תרצה בטעות בהדחה לפני אחרונה
וואו איזה טוויסט זה יהיה אם נגלה שהראשי תיבות הן בעצם "סימן שאת איסקוב"הפחד שלי שסשא ינסו להדיח את איסקוב ובמקום זאת יצליחו להעיף את תרצה בטעות בהדחה לפני אחרונה
אני חושבת שאם היא הייתה יודעת שהיא מודחהשני שוב לא ארזה הכל. אוספים לה עכשיו. יהירות משהו
יש לי תחושה שהיא גם לא ארזה.אני חושבת שאם היא הייתה יודעת שהיא מודחה
הייתה גם מתלבשת אחרת ולא ג'ינס וטופ.
איסקוב עשה את העונה הזאת לטוב ולרע.מעתיקה מהשרשור הקודם שנסגר לי בפרצוף כי באמת מעניין אותי
שאלה רצינית
איזו עלילה הייתה לתרצה העונה?
חוץ מרומן מדומיין עם איסקוב?
כלום.
יכולה למנות כמעט לכל דייר שהגיע לשלבים המאוחרים יותר קווי עלילה, חוץ ממנה.
אם איסקוב היה מודח העונה הייתה נפתחת לקווי עלילה שוניםאיסקוב עשה את העונה הזאת לטוב ולרע.
ולא רק זה. בסוף חוץ מ 2, 3 כולם חברים שלו ואהבו אותו.איסקוב עשה את העונה הזאת לטוב ולרע.
שון יצביע על תרצהאם שירז או שון (חלילה) מודחים פעם אחרונה הן מצביעים על איסקוב כזוכה שלהם.
אם יוכי מודחת היא תגיד שירז.
יובל או תרצה לא מודחים אז זה לא משנה.
אם איסקוב מודח הוא יצביע לשוו כזוכה.
אף אחד לא יבחר ביובל. או ביוכי
ההיריבות עם מאי ושלקהמעתיקה מהשרשור הקודם שנסגר לי בפרצוף כי באמת מעניין אותי
שאלה רצינית
כלום.
היא לא עשתה כלום עם זה במיוחד עם מאי חייכה אליה,ההיריבות עם מאי ושלקה
שום יריבות אין לתרצה אם אף אחד! לא באמת! תרצה נכנסה בידיעה שהיא הזוכה, בגלל צבא האמת ושירות צבאי של תרצה היא קיבלה את מיליון שקלים מראש, שבהם מכרסמת עם השיניים, בינתיים המיליון עדיין לא הלך. יחד עם זאת, תגידו מה שתגידו, בית סגור , נפלה עם נרקיסיסט , אלו נכנסת לבית את צריכה מספיק כוח להתמודד עם נרקיסיסט ואת התאהבת, שזה לא רע, אני בעד אהבה, אבל את משחקת אותה תמימה וחסודה, קדושה. תרצה פרפקציוניסטית היא תשמח יותר אם תזכה בלבו של ארז איסקןב מאשר במיליון ש"ח ( כי היא חושבת שהמיליון אצלה בכיס, על המיליון היא לא צריכה להילחם על איסקוב כן, היא בטוחה שהוא מאהוב בה, כאשר הוא מאהוב בעצמו בלבד ומשפחתו! "ההיריבות עם מאי ושלקה
אני דווקא לא מצליח למצוא קווי עלילה לאף דייר למעט איזה 5 שכבר לא בבית וחלקם הודחו בשלבים מאוד מוקדמיםמעתיקה מהשרשור הקודם שנסגר לי בפרצוף כי באמת מעניין אותי
שאלה רצינית
כלום.
סתם ממה שעולה לי לראש כרגע ממי שהיה יותר דומיננטי העונהאני דווקא לא מצליח למצוא קווי עלילה לאף דייר למעט איזה 5 שכבר לא בבית וחלקם הודחו בשלבים מאוד מוקדמים
הדבר היחיד שהיה מעניין העונה זאת חזית מאור-מאי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.