מרגוליקו
Well-known member
גם אני מקווה אחרת איזו סיבה יש לו להדיח דווקא את אדיר?מקווה שאת צודקת...
גם אני מקווה אחרת איזו סיבה יש לו להדיח דווקא את אדיר?מקווה שאת צודקת...
לשבור את גל.גם אני מקווה אחרת איזו סיבה יש לו להדיח דווקא את אדיר?
מאוד הגיוני ויכול להיות אבל כנראה שהוא לא מבין את האישיות של גל, את החוזקה שלה ואת החיוביות שלה.לשבור את גל.
מה שהוא עושה לה בלייב ובפרקים.
מנסה לשבור אותה.
ראית את הפתיח של הפרק? כאילו נכתב עי משה ורפאלה. כאילו מה שיש בגל זו קערת פירות.
ותמיד לא נותן לה במה. לא להראות דייר בחדר האח, זו החלשה ממש.
להדיח את אדיר זה אומר שלקח לה תמיכה מנטלית.
לא להזהיר דיירים על התנהגות לא הולמת כלפיה. זו התנכלות בעיני כל זה, מצד ההפקה.
פלוס עריכה מסולפת לאורך העונה
אמןמאוד הגיוני ויכול להיות אבל כנראה שהוא לא מבין את האישיות של גל, את החוזקה שלה ואת החיוביות שלה.
היא תצא מההדחה של אדיר יותר חזקה ויותר אהובה על הצופים בבית
היא עצמה באובססיבית, אם לא גל היא הייתה מחרפנת אותו "אני הייתי חברה טובה שלו הוא ויתר על כולם לטובתה, היא הרסה לו. עינבל עונה לה לא יודעת הוא עצמו אחראירפאלה על אדיר: "הוא עשה לעצמו נזק"
מי מספר לה?![]()
לא נורא - רפאלה חברה אמיתית - הם יעשו סולחה וייפגשוקורן מעודד אותה לא נורא תפגשו בת"א היא אומרת : לא בטוח , שניה אני מעבדת את זה
מאחלת להם מכול הלב שגם יתחתנולא נורא - רפאלה חברה אמיתית - הם יעשו סולחה וייפגשו
אופייני לו. אני הערכתי ששבועיים לפני הגמר יפתח בהתפספסנו.אלירן ייבש את טל?
מחשב את צעדיו לעבר גל?
חוץ מעיניים יפות, אין בו כלום בבחור הדוחה הזה. וגם פרזיט לא קטן...טל רצתה לתת לאלירן חיבוק הוא לא הסכים
אלירן שונא את טל...כן ממש כך
הכול משחק
הוא מרכל עליה לאחרונה מאחורי הגב.
ברוראני שם את הביצים של ענבל על זה שביום שבת תהיה קומבינה כלשהי לאחד הדיירים בהענקת כרטיס לגמר.
כמו עם האוטו שדאגו לעומר.
זה ביו עומר וטלברור
השאלה מי זה יהיה? לרוב אלו לא זוכים
אם זה עומר זה יהיה טוב, גם שלי תהיה בגמר.. והתומכים יהיו בלבלה למי להצביעזה ביו עומר וטל
איזה בלבלה? ברוב הבתים היום יש לפחות 2 מכשירי טלפון...אם זה עומר זה יהיה טוב, גם שלי תהיה בגמר.. והתומכים יהיו בלבלה למי להצביע![]()
זה יהיה מוזר.ברור
השאלה מי זה יהיה? לרוב אלו לא זוכים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.