לפי דעתי היא ממש מודעתמשה לא רוכב על ענבל. היא מרימה לו ומרכיבה אותו על ההייפ שלה. היא לא מודעת לזה
שימי לב מתי נצמדו זה לזו שובלפי דעתי היא ממש מודעת
מבינה היטב שהקשר בניהם נותן זמן מסך לשניהם
זה כן, אבל לתת לו מידע משחקי זה מטופשלפי דעתי היא ממש מודעת
מבינה היטב שהקשר בניהם נותן זמן מסך לשניהם
שניהם מפיקים אחד מהשני ענייןמשה לא רוכב על ענבל. היא מרימה לו ומרכיבה אותו על ההייפ שלה. היא לא מודעת לזה
כנראה אותם חוקים יש לכולםטל הפרה את חוקי הפורום ודיברה על קבוצה מסוימת אז הקונטרול נעל לה באמצע משפט והעביר לענבל
אוטוטו מסיבת עיתונאים עם הדובר שלהם כדי להגיב לדברי הלעז..טל אומרת שהתומכים של הודיה עם ההוא נחלשו.
אוטוטו מסיבת עיתונאים עם הדובר שלהם כדי להגיב לדברי הלעז..
אפרופו דברי לעז. בריאיון היום של אמא של טל [בדו"ח היומי] היא סיפרה שהיא מקבלת הודעות קשות מטוקבקיסטים עם השמצות שווא על טל. בין השאר שהיא נולדה כגבר [!] ושטל בכלל נוצריה... האמא הייתה נסערת ופגועה מאד.אוטוטו מסיבת עיתונאים עם הדובר שלהם כדי להגיב לדברי הלעז..
מקווה שאת צודקת...שני דברים שאני רוצה להגיד לכם -
דבר ראשון שאני לא יכולה לסבול בשום אופן רעש של לעיסות כמו שיש עכשיו על על המסך .
אני יודעת שיש איזה איזה הגדרה פסיכיאטרית אז אם אני פסיכית טוב שיהיה ,אבל לא יכולה לשמוע בשום אופן לעיסות של אוכל ,לא של מסטיק ולא שמדברים עם אוכל בפה אני נטרפת מזה .
עכשיו לעניין ההדחה של אדיר
אני חושבת שבטווח הרחוק אפילו עוד יום יומיים שגל תתאושש קצת ,זה יעשה לה רק טוב .
הקשר עם אדיר קצת הרדים את גל .
וגל שהיא לבד - היא הכי חזקה ,היא הכי חדה ,והכי מעניינת, ואם יש סיכוי שעוז עשה את זה כדי לקדם אותה אז פעם ראשונה שאני אגיד לעוז תודה על ההדחה הזאת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.