שתמיד יהיה לך...בסדר... ויותר....
נהדר שטיילת אין כמו טיולים אבל יותר נהדר שחזרת.שתמיד יהיה לך...בסדר... ויותר....
וכוחות...להמשיך...לעשות....אמן...
ולהיות...ציר חשוב במשפחה...
...
בחיי שגם אני התגעגעתי...
הפורום היה חסר לי...
התכייפתי...
טיילתי קצת.(הרבה)..ברחבי הארץ....
פאפייי.......זה הדדי ...גם אני...התגעגעתי...
אליה...,
נשלים פערים...
אם בא לך לדעת בדיוק תעבור על השרשור של ראשון או שני בלילה ושם תקרא איך אני מרגישה באמת...יאא......גמני מרגול...
זהו ממחר...בע"ה...(אני מוצא יותר זMן...)
....חסר לי להיות בפורום....
מה שלוMך....איך המרגש..?..
אם בא לך לדעת בדיוק תעבור על השרשור של ראשון או שני בלילה ושם תקרא איך אני מרגישה באמת...
לא דוגרת, מציירת על הביצים...מתי היא הטילה?.....
...?...
זה לתקציב מותרות?..
היא דוגרת?...
היא היחידה שראוייהאני מאוד אשמח שענבל היחידה שתגיע לגמר
מכול החדשים
הם כול כך לא סופרים אותה
והבעיה שגם היא לא סופרת את עצמה
שחקנית לא שחקנית זה לא משנה
נמאס לדוש בזה
ענבל טובה יש לה לב טוב.
היא היחידה שראוייה
מאוד מסכימההיא היחידה שראוייה
מיליגרם של אותנטיות אין בה.בדיוק רואה את תחילת הפרק..
אינטראקציה בין גל ואדיר לאלירן שבסופה גל אומרת שזה בסדר שהיחסים בינה לבין אלירן לא יהיו הכי קרובים ושרק יתבססו על צחוקים..
הקטע שהיא תולה את זה בשינוי דינמיקה (כנראה מתכוונת להדחה של הודיה), אבל אלו היחסים שכבר היו ביניהם מתחילת המשחק.. והיא התלוננה על זה ואז הרחיקה אותו ממנה כי הוא "חבר רק לצחוקים"..
גם הקומוניזם ניסה לשכתב את ההיסטוריה![]()
שוב היא נדחפת?כתבו בפייסבוק שגל התערבה למען טל מול אלירן
לא יהיה לי נחת מהם
הכל אצלה אינטרסים ומניפולציות. כזה היה גם הקשר עם אדיר. השתמשה וזרקה...ורפאלה היחידה שאמרה לה בכנות את דעתה.אוי ואבוי
הגעתי לחלק בפרק שהיא מתלוננת שלצד הארוחה יש לשףמלצר הפרטי שלה גם אספירציות חברתיות והוא מעז להתייחס לדיירים אחרים בזמן שהיא מחכה..
ועוד נכתב פה שאחרי ההדחה שלו היא לא בטוחה שהם ייפגשו..
בבית רצתה שיהיה מנוכר לדיירים ובחוץ היא תהיה מנוכרת לו - אשכרה רפאלה ניסתה להציל אותו..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.