קניתי לבן שלי אופנוע ב 90000 ש״ח.
הילד המדרוב הזה עשה תאונה ועלה לי עוד 11300 לשלם על התיקון.
אני אומר כפרה על הכסף העיקר שהילד המג׳נון שלי ישאר בחיים ויפסיק להוריד לי את הלב לתחתונים כל פעם עם שיגעון אחר.....
סיפור מוכר לי. גם הבן שלי על אופנוע כבד. הבעיה שהביטוח על אופנועים כל כך יקר שאף אחד לא מבטח בביטוח מקיף וכל תיקון עולה המון. עכשיו תשמעי סיפור: כשהיה בצבא שיגע אותי שרוצה אופנוע. היה לו כבר טוסטוס אבל רצה אופנוע של ממש. סירבתי בתוקף. בסוף, כדי לגמור עם זה, קניתי לו שותפות באולטרה לייט [מטוס זעיר]. חשבתי שבשמיים יותר בטוח מאשר בכבישים...הילד הוציא רישיון טייס והתמוגג מהטיסה או איך שהגדיר זאת "לראות את העולם מלמעלה למטה"...מסתבר שטעיתי. בשלב מסוים, הוחלף האולטראלייט בכלי חדיש יותר. החלקים מגיעים מארה,ב והכלי מורכב בארץ. הוא היה הראשון שעלה לטיסה הראשונה של החדש,עם טייס ותיק שהצטרף אליו. אקצר את הסוף - מסתבר שבהרכבה ההגאים של המטוס הורכבו הפוך. תוצאה - משכו בהגה העולה לגובה והמטוס טס ישר לקרקע. הכלי התרסק לחלוטין, הילד נפצע קשה והיה חודש ללא הכרה עם גוף מרוסק...זה לקח מספר חודשים, כולל אשפוז בבית לווינשטיין ותודה לאל, יצא מזה, ולמרות שהוכר כנכה צה"ל ושוחרר, המשיך בהתנדבות לסיים את השרות הסדיר ושנת הקבע, בהיותו קצין.
מסקנה - לך תדע. עם אופנוע או בלי אופנוע, ממילא הכל מכתוב...היום, כשהוא כבר גבר ואבא, קנה לעצמו אופנוע כבד [מי שואל אותי?] ואני משקשקת כמוך!