** שרשור לילה - היום ה86 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

GALxp

Well-known member
אם נעם יקבל כרטיס לגמר בטעות (כי זו טעות, גם זה שהוא לא הודח מזמן זה באג במערכת), זה ייתן עוד גושפנקא שזו העונה הכי נוראית שהיתה.
היה ונשאר צלופח.

yoni564712

Well-known member
איזו טעות אסטרטגית קשה עשה אלירן שערק לקבוצה השניה

הוא ממש היה יכול לנצח
עוז אוהב אותו
אם היה נצמד לגל
היה יכול לנצח כברירת מחדל

אותו הדבר זוהר

tarimulu

Well-known member
חבל שאין דייר שהיה אומר בלייב "אני אגוון מהפוצי מוצי והפייק מחמאות שיש כל שנה בשלב הזה ואתן לרפאלה כרטיס לגמר כי יהיה לי קל יותר לנצח אותה ואני יודע שהאח הגדול יעשה תרחיש מעתוק אז עדיף לי אותה על עומר ושלי"

GALxp

Well-known member
מאחלת לגל שתשאיר אבק לעוז. שתשאר קלאס ולא תשבר כמה שעוז עשה על גבה עונה שמופנית נגדה.
שתצא גאה בדרך שלה.

עם הייחודיות והחופש שיש בה.

צפה בקובץ המצורף 147170
בכתה שלא קיבלה את האוטו כי היא אמא לשישה(לטענתה), אבל העיקר לעשות פוזות באופנוע.
ככה זה כשהיא חושבת רק על התחת של עצמה. תרתי משמע.

מרגוליקו

Well-known member
רפאלה חושבת שאדיר הודח כי הוא נדבק לגל.
אני חושבת במקרה הזה שהיא צודקת אבל בניגוד למה שרפאלה חושבת אני חושבת שעוז הדיח אותו בגלל שהוא נדבק לגל ולא מה שרפאלה חושבת שהקהל הדיח אותו
אז רפאלה יקירתי הקהל לא יכול להדיח אלא יכול להצביע לדיירים אחרים.
אני חושבת שעוז הדיח אותו בגלל ההדבקות לגל אבל עדיין לא יודעת איך זה הפריע לתוכניות של עוז.

סטיריקון9

Well-known member
רפאלה חושבת שאדיר הודח כי הוא נדבק לגל.
אני חושבת במקרה הזה שהיא צודקת אבל בניגוד למה שרפאלה חושבת אני חושבת שעוז הדיח אותו בגלל שהוא נדבק לגל ולא מה שרפאלה חושבת שהקהל הדיח אותו
אז רפאלה יקירתי הקהל לא יכול להדיח אלא יכול להצביע לדיירים אחרים.
אני חושבת שעוז הדיח אותו בגלל ההדבקות לגל אבל עדיין לא יודעת איך זה הפריע לתוכניות של עוז.
אם היה נדבק אליה , זה היה גרוע יותר היא לא הייתה משאירה לו שום ספייס באובססיה שלה.

מרגוליקו

Well-known member
מאחלת לגל שתשאיר אבק לעוז. שתשאר קלאס ולא תשבר כמה שעוז עשה על גבה עונה שמופנית נגדה.
שתצא גאה בדרך שלה.

עם הייחודיות והחופש שיש בה.

צפה בקובץ המצורף 147170
קניתי לבן שלי אופנוע ב 90000 ש״ח.
הילד המדרוב הזה עשה תאונה ועלה לי עוד 11300 לשלם על התיקון.
אני אומר כפרה על הכסף העיקר שהילד המג׳נון שלי ישאר בחיים ויפסיק להוריד לי את הלב לתחתונים כל פעם עם שיגעון אחר.....

מצב
הנושא נעול.
למעלה