אחלה דני. שייכנס בטפלון הזה.דני חם על נועם
הבעיה שדני פחדןאחלה דני. שייכנס בטפלון הזה.
ככה זה כשאין לו את הגב של מחמאההבעיה שדני פחדן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחככה זה כשאין לו את הגב של מחמאה
מאחורי כל גבר מצליח, עומדת מחמאה.
אדיר נצמד לגל...והיה רחוק מלנצח.איזו טעות אסטרטגית קשה עשה אלירן שערק לקבוצה השניה
הוא ממש היה יכול לנצח
עוז אוהב אותו
אם היה נצמד לגל
היה יכול לנצח כברירת מחדל
אותו הדבר זוהר
בכתה שלא קיבלה את האוטו כי היא אמא לשישה(לטענתה), אבל העיקר לעשות פוזות באופנוע.מאחלת לגל שתשאיר אבק לעוז. שתשאר קלאס ולא תשבר כמה שעוז עשה על גבה עונה שמופנית נגדה.
שתצא גאה בדרך שלה.
עם הייחודיות והחופש שיש בה.
צפה בקובץ המצורף 147170
אמן!מאחלת לגל שתשאיר אבק לעוז. שתשאר קלאס ולא תשבר כמה שעוז עשה על גבה עונה שמופנית נגדה.
שתצא גאה בדרך שלה.
צפה בקובץ המצורף 147170
אז משה בא לקראתה את אומרת..?מאחלת לגל שתשאיר אבק לעוז. שתשאר קלאס ולא תשבר כמה שעוז עשה על גבה עונה שמופנית נגדה.
שתצא גאה בדרך שלה.
צפה בקובץ המצורף 147170
אם היה נדבק אליה , זה היה גרוע יותר היא לא הייתה משאירה לו שום ספייס באובססיה שלה.רפאלה חושבת שאדיר הודח כי הוא נדבק לגל.
אני חושבת במקרה הזה שהיא צודקת אבל בניגוד למה שרפאלה חושבת אני חושבת שעוז הדיח אותו בגלל שהוא נדבק לגל ולא מה שרפאלה חושבת שהקהל הדיח אותו
אז רפאלה יקירתי הקהל לא יכול להדיח אלא יכול להצביע לדיירים אחרים.
אני חושבת שעוז הדיח אותו בגלל ההדבקות לגל אבל עדיין לא יודעת איך זה הפריע לתוכניות של עוז.
קניתי לבן שלי אופנוע ב 90000 ש״ח.מאחלת לגל שתשאיר אבק לעוז. שתשאר קלאס ולא תשבר כמה שעוז עשה על גבה עונה שמופנית נגדה.
שתצא גאה בדרך שלה.
צפה בקובץ המצורף 147170
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.