מאי שוכחת לפעמים שיש מצלמות בבית.....כתובית נכונה ומדוייקת -:
* מאי: "יש לתרצה רגש לארז חד משמעית, אבל ארז לא בפנים" *
נראה לי שהיא סיפרה פעם שהיא גדלה עם צרפתים .מישהו יודע מה הקשר של תרצה לתרבות צרפתית? זה לא רק המבטא, זה גם תנועות הגוף ...
תרצה לא יודעת עברית. אני לא בטוחה שהיא אפילו מבינה את הסיסמאות. הבעיה שאף אחד בבית הזה לא יודע לחבר משפט שלם באנגלית.אחת הבעיות של תרצה שבשיחות היא יורה רק סיסמאות ומדברת מסביב, אם הייתה מדברת דוגרי היה אפשר יותר להתחבר אלייה.
שון יכל להיות לה איש שיח מעולה
זה לא רק זה, אני רואה שלפעמים קשה לה לבטא אתתרצה לא יודעת עברית. אני לא בטוחה שהיא אפילו מבינה את הסיסמאות. הבעיה שאף אחד בבית הזה לא יודע לחבר משפט שלם באנגלית.
תרצה מדחיקה את הרגשות שלה. היא לא מוכנה לראות את התמונה האמיתית. היא לא מקבלת את האמת שברורה לעיןזה לא רק זה, אני רואה שלפעמים קשה לה לבטא את
עצמה בשפה אבל גם ככשואלים אותה על מה היא מדברת היא ישר עונה ״הדרך שלי הכי טובה״, ״כוונות טהורות״ וכו…
שון לא מאתגר אותה. הוא שם בשבילה, מיכל, מדובב, אבל כלום. היא תעדיף אלף שיחות שטויתיות עם איסקוב משיחה טובה ופותחת עם שוןשון לא מלהיב כמו איסקוב
הוא לא משחק משחקים אומר שרוצה
אין שם מיסתורין ופנטזיה שזה המשחק של איסקוב
גברים טובים גומרים אחרונים
תהילה, מאי יוכי ודרורהלך רועי שכל הבית שם אותו להדחה. כולם כמעט בסדר עם כולם, חוץ מאת שני ויובל את מי הם יעמידו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.