Rodrik Harlaw
Well-known member
מה אתה דואג.. לא מלשין עליך להנהלהזה הכל מחיבה. אני מרשה לעצמי לעקוץ , רק מי שאני מקווה שיבין שזה מחיבה.
מה אתה דואג.. לא מלשין עליך להנהלהזה הכל מחיבה. אני מרשה לעצמי לעקוץ , רק מי שאני מקווה שיבין שזה מחיבה.
היתה,אז מה אומרים תהה עוד כניסה?
סתיושאלה - אם היתה לכם אפשרות שעוד מישהו אחד יכנס מי הייתם מכניסים ?
יהההה גיאסתיו
או גיא
טפי שם עוכרים ירקבללא היסוס, ג׳ורג׳ קלוני.
את שפרה או את צבר מ-2008שאלה - אם היתה לכם אפשרות שעוד מישהו אחד יכנס מי הייתם מכניסים ?
זה רק בעונה הזאת. בעונות הקודמות היו פיצוצים כל יומיים. בעונה הזאת הביאו אנשים רגועים יותר, ודווקא זאת העונה הכי מצליחה תחת עוזאם העונה עכשיו מתנקזת רק לארז-תרצה ושני-יובל באמת אפשר לפרוש.
לא יודעת מה הקטע בעונות של עוז אבל שום מתיחות או קונפליקט לא באמת מצליח להידבק. כאילו כל הבית עשוי טפלון.
בעונות עברו אם היו משימות עמוסות ריבים זה היה משפיע על הדינמיקה, היו קונפליקטים שנמשכים ומייצרים עימותים אמיתיים בבית. גם בצורה של שיח גם בהחלטות קולקטיביות וגם בריבים.
כיום לעומת זאת, אפשר לקחת את היום הזה ולעשות לו העתק הדבק לרוב הימים בעונה וזה לא ירגיש מוזר. אותה דינמיקה. אותם שיחות. שכפול של שכפול של שכפול. והענין דוהה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.