** שרשור לילה - היום ה73 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

wellcome2

Well-known member
למה שלקה מתכוונת ב'ניתוקים', שהיא נרדמת? זה כמו יוסי שישן

Tallo_M

Well-known member
למי שתהה
הדייר שהופצו הסרטונים שלו דיווח תלונה למשטרה

Rose90

Well-known member
למי שתהה
הדייר שהופצו הסרטונים שלו דיווח תלונה למשטרה
מסכן, מסתבר שזה לא רק הסרטון שהופץ בהתחלה, נפתחה קבוצה והופצו בה עוד סרטונים שלו.
איזה אכזרי אתה צריך להיות כדי להפיץ סרטונים כאלה של מפגשים מיניים שהיו לך עם מישהו, כאילו זה שנכנס לתוכנית טלוויזיה בטענה שאוהב נשים נותנת איזה פס כולל להתנהג ככה איתו ועם סרטונים אינטימיים שצולמו איתו.

Tallo_M

Well-known member
מסכן, מסתבר שזה לא רק הסרטון שהופץ בהתחלה, נפתחה קבוצה והופצו בה עוד סרטונים שלו.
איזה אכזרי אתה צריך להיות כדי להפיץ סרטונים כאלה של מפגשים מיניים שהיו לך עם מישהו, כאילו זה שנכנס לתוכנית טלוויזיה בטענה שאוהב נשים נותנת איזה פס כולל להתנהג ככה איתו ועם סרטונים אינטימיים שצולמו איתו.
מזעזע

ל א ר ה 1

Well-known member
באמת מסכן, זה נורא.
אני לא ראיתי את הסרטון ומתוך בחירה לא מורידה טלגרם, אבל בכל מקרה ברור לי מאוד במי מדובר. הגיידאר שלי מאוד מדייק בדרך כלל ואני אמרתי את זה עליו מהרגע הראשון ( אפילו כתבתי כאן פעם לדעתי) בכל מקרה, אני ממש לא מקנאה בו, וחושבת שחבל שהוא לא היה זהיר יותר ובכל מקרה, לאף אחד לא מגיעה הוצאה מהארון בכוח.
וגם אוף, סגרו לי את השרשור הקודם בפרצוף ושאלתי שם מה קורה עם יוכי והאם יש לה חברים והיא נהנית או שהיא רק סובלת שם ולא מוצאת עניין או הנאה כמו שנדמה לי. וגם כתבתי פוסט על דרור שאין לי כוח לשחזר.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
באמת מסכן, זה נורא.
אני לא ראיתי את הסרטון ומתוך בחירה לא מורידה טלגרם, אבל בכל מקרה ברור לי מאוד במי מדובר. הגיידאר שלי מאוד מדייק בדרך כלל ואני אמרתי את זה עליו מהרגע הראשון ( אפילו כתבתי כאן פעם לדעתי) בכל מקרה, אני ממש לא מקנאה בו, וחושבת שחבל שהוא לא היה זהיר יותר ובכל מקרה, לאף אחד לא מגיעה הוצאה מהארון בכוח.
וגם אוף, סגרו לי את השרשור הקודם בפרצוף ושאלתי שם מה קורה עם יוכי והאם יש לה חברים והיא נהנית או שהיא רק סובלת שם ולא מוצאת עניין או הנאה כמו שנדמה לי. וגם כתבתי פוסט על דרור שאין לי כוח לשחזר.

העתק הדבק פשוט .לכי לפוסט , סמני את כל הפיסקה, "העתק" ותדביקי לכאן שוב.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל

מישהו שזכור לי מהעבר היה אומר פה שהטיקטוק הוא השטן.
זה הטלגרם שהוא השטן. רשת אפלה , שקשה מאוד לאתר שם משתמשים שמנסים לעשות דוקסינג לאחרים.

בוףףברכה

Well-known member
מבין שהן צעירות ולגיל יש משקל....אבל..
תרצה נכנסת בשלקה....ובאחרות...
שלקה בתרצה...ובאחרות...
יש בניהן קרבות..
ולא כ"כ עדינות..
הן גם..תוקפות...
גם הן מניפולטיביות בדרכן...
.ויכולות להפגין רוע...
והפרד ומשול בעצמן...

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
אחזור על זה בינתיים כל שרשור , שוב, זו לא נזיפה, זה לקחת לתשומת ליבכם , בעיקר לטובתכם ולהגנתכם :
(גם לאור הסיפור על אותו דייר שיש שמועות עליו)

כשאתם מזכירים ידוענים , להשתדל להימנע מלהזכיר ולשים לב להקשר - זה יכול לגבול בלשון הרע.
וחל איסור מוחלט להזכיר מנהלי קבוצות אחרות . אלו דברים שיכולים להעמיד אתכם בפני סיבוכים מיותרים.
מי שיעשה זאת - לא יוזהר, אלא יחסם מיידית.

בוףףברכה

Well-known member
א....נ.....י.....
...מ....ח...ו...ס..ל....

מ...ב...ו..ל..ב..ל..

זה שהפיצו עליו ת'סירטונים כבר לא נמצא בבית האח?...

מצב
הנושא נעול.
למעלה