** שרשור לילה - היום ה6 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
שלום לכולם,
אני מבינה שזאת רק תחילת עונה, כל התחלה קשה. יחד עם זאת, מרגיש לי משהו לא אותנתי העונה הזאת, אולי בגגלל שזאת עונת vip- , כאילו לא באמת vip אבל סוג שלי. לכאורה יד לי זמן לצפות בלייב, אבל מקסימום שהצלחתי לצפות גג 10 דקות במצטבר. לא סיימתי את הפרק של היום. נכמסתי לכאן על מנת לנסות להתחבר לעונה הזאת. לכאורה הכרתי את אור כהן בכוכב הבא,, אהבנו אותה בכוכב הבא, במיוחד את הדואט עם עדן גולן. הבת שלי אוהבת את טל, כי היא נראת לה שנונה, חזקה. אבל עם כל זה, אולי לא מצליחה להתחבר לעונה הזאת. אולי הבעיה בי, צפיתי ביוצר מידי עונות ואני ישר מחפשת מה לא טוב, מחפשת פייק, אסטרטגיה בכל דבר.

hinna

Well-known member
שלום לכולם,
אני מבינה שזאת רק תחילת עונה, כל התחלה קשה. יחד עם זאת, מרגיש לי משהו לא אותנתי העונה הזאת, אולי בגגלל שזאת עונת vip- , כאילו לא באמת vip אבל סוג שלי. לכאורה יד לי זמן לצפות בלייב, אבל מקסימום שהצלחתי לצפות גג 10 דקות במצטבר. לא סיימתי את הפרק של היום. נכמסתי לכאן על מנת לנסות להתחבר לעונה הזאת. לכאורה הכרתי את אור כהן בכוכב הבא,, אהבנו אותה בכוכב הבא, במיוחד את הדואט עם עדן גולן. הבת שלי אוהבת את טל, כי היא נראת לה שנונה, חזקה. אבל עם כל זה, אולי לא מצליחה להתחבר לעונה הזאת. אולי הבעיה בי, צפיתי ביוצר מידי עונות ואני ישר מחפשת מה לא טוב, מחפשת פייק, אסטרטגיה בכל דבר.
כולם אסטרטגים. גם בעונה הקודמת. אבל אם מתמסרים, אז מתחברים. העונה לא נופלת מהעונות הקודמות וזה כן מוציא ממך רגש

hinna

Well-known member
זה כל כך מצחיק שאחרי עונה של שי חי וסתיו, הם כולם כולל כולם מלקקים למירה ומנסים להתחבב אליה רק שלא ישימו עליהם תווית של עושים חרם

רכות מפנקת

Well-known member
שמעתי אותם אומרים שהם צריכים לישון עם התלבושת הזאת, או שזה רק היה נדמה לי... תכף נראה.בכיבוי אורות. אם כן, כנראה השכמות באמצע הלילה? קשה להאמין אבל.. גם ככה יש השכמות עם האזעקות. אז השכמה יזומה? נראה...

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
מנסה לדמיין איך ההדחות יהיו בלחץ . המודח יוצא ועל המדרגות יש אזעקה :-D
מעניין אם עדיין ימשכו זמן

svtar25

Well-known member
אתם חוש
גאיה , לא גאיה,
כולנו רואים את המשיכה של זוהר להודיה , לא ?
לא יודעת למה, מרגיש לי מזוהר וויב של שאול.
עומר אומר שהוא רווק נצחי, גם בת.ז וגם בבית, אומנם גם הבת שלי בת ה17 טוענת שעומר חתיך אש...
לגבי שלי, אתם חושבים שהיא באמת נדלקה על עומר? או שזה משחק למצלמה?

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
אתם חוש

לא יודעת למה, מרגיש לי מזוהר וויב של שאול.
עומר אומר שהוא רווק נצחי, גם בת.ז וגם בבית, אומנם גם הבת שלי בת ה17 טוענת שעומר חתיך אש...
לגבי שלי, אתם חושבים שהיא באמת נדלקה על עומר? או שזה משחק למצלמה?

זוהר, נראה לי בחור טוב, לא יהיר , אבל באמת לא ראינו הרבה ממנו כדי שאגבש דעה.
מוזר לי שהרבה בנות זוג לא יכלו להיות איתו, אולי יש בו תכונה שמצדיקה את זה .

עומר ... נראה טוב. אני חשבתי שמכניסים לבית את עומר מר יוניברס, שזה מישהו אחר (עומר חלבי, תגגלי), הרבה יותר חתיך ;)

מצב
הנושא נעול.
למעלה