כולם אסטרטגים. גם בעונה הקודמת. אבל אם מתמסרים, אז מתחברים. העונה לא נופלת מהעונות הקודמות וזה כן מוציא ממך רגששלום לכולם,
אני מבינה שזאת רק תחילת עונה, כל התחלה קשה. יחד עם זאת, מרגיש לי משהו לא אותנתי העונה הזאת, אולי בגגלל שזאת עונת vip- , כאילו לא באמת vip אבל סוג שלי. לכאורה יד לי זמן לצפות בלייב, אבל מקסימום שהצלחתי לצפות גג 10 דקות במצטבר. לא סיימתי את הפרק של היום. נכמסתי לכאן על מנת לנסות להתחבר לעונה הזאת. לכאורה הכרתי את אור כהן בכוכב הבא,, אהבנו אותה בכוכב הבא, במיוחד את הדואט עם עדן גולן. הבת שלי אוהבת את טל, כי היא נראת לה שנונה, חזקה. אבל עם כל זה, אולי לא מצליחה להתחבר לעונה הזאת. אולי הבעיה בי, צפיתי ביוצר מידי עונות ואני ישר מחפשת מה לא טוב, מחפשת פייק, אסטרטגיה בכל דבר.
ברורנו,
עוז ילך על גל נגד הודיה
זה פשוט לא יקרה בלייב. יהיה דיליי של שעה כמו בכניסהמנסה לדמיין איך ההדחות יהיו בלחץ . המודח יוצא ועל המדרגות יש אזעקה
מעניין אם עדיין ימשכו זמן
יכול להיות. זה אומר שההצבעות ייסגרו די מהר אחרי תחילת התוכניתזה פשוט לא יקרה בלייב. יהיה דיליי של שעה כמו בכניסה
נראה לי יחזירו אפשרות להצביע כמה ימיםיכול להיות. זה אומר שההצבעות ייסגרו די מהר אחרי תחילת התוכנית
בא לי שגאיה תגיד לו את זה ואז לראות אם הם אכן יתקרבוזוהר ומעיל השועלים.
בא לי להגיד לו
You know nothing , John Snow
איגריט . יאללה שינסובא לי שגאיה תגיד לו את זה ואז לראות אם הם אכן יתקרבו![]()
הוא מחזר אחרי כולן בערךגאיה , לא גאיה,
כולנו רואים את המשיכה של זוהר להודיה , לא ?
לא יודעת למה, מרגיש לי מזוהר וויב של שאול.גאיה , לא גאיה,
כולנו רואים את המשיכה של זוהר להודיה , לא ?
אתם חוש
לא יודעת למה, מרגיש לי מזוהר וויב של שאול.
עומר אומר שהוא רווק נצחי, גם בת.ז וגם בבית, אומנם גם הבת שלי בת ה17 טוענת שעומר חתיך אש...
לגבי שלי, אתם חושבים שהיא באמת נדלקה על עומר? או שזה משחק למצלמה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.