כןנועם אתיופי?
זו עם הקוקו שלימי על המסך?
לא מזהה פרצופים
לדעתי... מי יגיע רחוקאם הודיה זוכה
אני עוזב את המדינה
דווקא השם שלא שמת ,דניאל... .מהת.ז הייתה לי תחושה לגביו שיאהבו אותו כברת דרך ארוכהלדעתי... מי יגיע רחוק
אור עם הרגישות שלה והבן זוג בבית..
אור
או
טל שלדעתי תגיע רחוק יחד עם אור
הילי
נראית גם טיפוס של להגיע רחוק
מהבנים אין לי מושג מי יפתיע ויגיע רחוק
קורן? תמיר? עומר? זוהר?
כולם נראים עם אפשרות להגיע רחוק
נדב ברנס מייצג את ישראל 25-2026 אז אולי יצליח לסחוב הרבה
מי שלדעתי לא סיכוי לזכייה :
פאינה, פטל, נעם, שלי, הילה, הודיה, , גל רובין, בן
לא זוכים לא יגיעו רחוק כך בהרגשתי... דמויות להעשרת התוכנית
גאיה מבלבלת אותי פתאום
יפה.. ששמת לב אליודווקא השם שלא שמת ,דניאל... .מהת.ז הייתה לי תחושה לגביו שיאהבו אותו כברת דרך ארוכה
סביר שהוא משחק. וצריך לראות כי עדיין הפרצוף האמיתי והאמוציות לא התגלו. יש לו פנים נעימות כאלה , עם החיוך, הוא חמוד, והסיפור שלו בת.ז , והנה המהפך שלו ממישהו דחוי חברתית ומבית דל אמצעים למקום שהוא הגיע... אוהבים את זה.יפה.. ששמת לב אליו
הוא לא כל כך סגור אצלי.. יגיע רחוק או שהקהל לא ידע לאכול אותו.. צריך לראות
גם את אלירן לא שמתי. או שהוא יהיה כמו אלה שכתבתי על תקן העשרת התוכנית פאינה פטל נעם שלי וכו' או שאלירן יתגלה כמשהו מיוחד...
אישית מסקרן אותי לדעת כמה ברנס מייצג את עם ישראל וכמה רחוק הוא יגיע.. נדב ברנס. ככל שישרוד הדחות זה מראה לי שעשו בחירה טובה בהפקה, בתור מראה לעם
לדעתי תהיה עונה טובה, אנחנו רק בהתחלה
יהיה לך מעניין מאוד פה בפורום
6 ימים בבית הם כבר ב"את התרחקת ממני" חחחחח
העונה הזו גמורה.
ודווקא קאסט די בסדר, אבל הכל ב-200 קמ"ש. כולם באו כמה שיותר מהר לתת עבודה, והאח מעודד את זה. הם יגמרו את כל העלילות תוך פחות מחודש.
הם בעצמם לא יודעיםשלי ועומר כבר לא?
גאיה וזוהר לא קרוביםלמטה בכתוביות: זוהר וגל מתקרבים. עתידות: גל שמה את טלפיה על זוהר הרגיש ומדיחה את מאיה (סליחה גאיה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.