לילה טוב ושקט
תגיע לגמר לא תזכה לא יעזור , היא מהחומר של הזוכים לעומת מיסטר גולןצבא האמת הולך לבחור בהודיה
באסה בשבילה
אבל הם מכירים טוב טוב ..
מה שכן יהיה להם יותר קל לדברר אותה לעומת תרצה זה בטוח.
תגיע לגמר לא תזכה לא יעזור , היא לא מהחומר של הזוכים לעומת מיסטר גולI’mו
גם לדעתי. כל עוד עוז רוצהנ.ב הודיה לוקחת את העונה עם יד קשורה אחרונית
אצלי זה לא ניתוח. אני סתם שיפוטית.אני רואה אתכם מנתחים את הדמויות ואני תוהה למה אני לא מצליחה להתחבר לעונה הזו ועדיין לא מקשרת את השמות לפרצופים ואיך אתם מצליחים לנתח את האופי שלהם כל כך מהר ואני בקושי זוכרת איך קוראים להם?
זה נכון שאני צופה מעט ובשישי שבת בכלל לא, ועדיין שאפו לכם!
מודה גם!אצלי זה לא ניתוח. אני סתם שיפוטית.
זה בדיוק ההבדל. מי שרואה 24/7 מחובר רגשית ממזמן ומזהה גם לפי קול כל אחד מהםאני רואה אתכם מנתחים את הדמויות ואני תוהה למה אני לא מצליחה להתחבר לעונה הזו ועדיין לא מקשרת את השמות לפרצופים ואיך אתם מצליחים לנתח את האופי שלהם כל כך מהר ואני בקושי זוכרת איך קוראים להם?
זה נכון שאני צופה מעט ובשישי שבת בכלל לא, ועדיין שאפו לכם!
אני מבין מה מרגו התכוונה. לחלק גדול מהם אין עדיין סיפור מובהק. מה ראינו מעומר ? זוהר ? מה עם הילה ? מה ההבדל בין דניאל לקורן ? כאילו עוד לא ביססו סיפור.זה בדיוק ההבדל. מי שרואה 24/7 מחובר רגשית ממזמן ומזהה גם לפי קול כל אחד מהם
ראינו מעומר את הרכות וההפך הגמור מלהיות נרקיס.אני מבין מה מרגו התכוונה. לחלק גדול מהם אין עדיין סיפור מובהק. מה ראינו מעומר ? זוהר ? מה עם הילה ? מה ההבדל בין דניאל לקורן ? כאילו עוד לא ביססו סיפור.
חייב להגיד ,הרבה עונות התלוננו פה שעוז מושך לנרטיב שהוא רוצה , וצריך להשאיר את הפרקים כמו פיסות מידע , שיראה לנו מה קרה עם כל הדיירים בלי פרשנויות, הפרק הזה היה יחסית קרוב לזה . ולא אהבתי. אני צריך שיספרו לי סיפור![]()
כן .לרובם את מנית תכונות.. . הרבה נעימים, וחברותיים ומדברים לעניין...ראינו מעומר את הרכות וההפך הגמור מלהיות נרקיס.
זוהר ששומר על איפוק, אבל מצד שני כשמדבר, מדבר לעניין ונראה חברותי.
הילה ...גם אם מנסים בכוח, קשה למצוא שם תוכן. למרות שהיא די מייצגת את דור השלקה
קורן מקסים, חברותי ומצחיק
דניאל ההפך הגמור. חושבים שיש בו משהו, אבל לדעתי כלום. כאילו כן התחברתי אליו בסצנה של האוכל - לא לבכי הצגה אלה לסיטואציה שאתה מבקש משהו ולא מתייחסים לבקשתך. אבל עדיין אני לא מתחברת אליו בכללי
כן .לרובם את מנית תכונות.. . הרבה נעימים, וחברותיים ומדברים לעניין...
אבל לאף אחד לא ממש הודבק קו עלילה.
אנשים זוכרים את האנשים על תקן תגיות : "הטרנסית" , "הערביה" , (הפעם לצורך העניין היא עומדת בשני התקנים), "המתנחל" , "המבוגרת" , המשוגעת וכו'...
אבל יכול להיות שאם הייתי רואה יותר ערוץ 26 , הייתי מרגיש שיותר "מכיר" אותם.
עומר ? זוהר ? מה עם הילה ? מה ההבדל בין דניאל לקורן ? כאילו עוד לא ביססו סיפור.
עומר נכנס על טייטל נרקסיסט אבל מתגלה כדמות מ"יפה והחיה" כוונו לסגנון אייל ברקוביץ מעונת vipכן .לרובם את מנית תכונות.. . הרבה נעימים, וחברותיים ומדברים לעניין...
אבל לאף אחד לא ממש הודבק קו עלילה.
אנשים זוכרים את האנשים על תקן תגיות : "הטרנסית" , "הערביה" , (הפעם לצורך העניין היא עומדת בשני התקנים), "המתנחל" , "המבוגרת" , המשוגעת וכו'...
אבל יכול להיות שאם הייתי רואה יותר ערוץ 26 , הייתי מרגיש שיותר "מכיר" אותם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.