מנסים להנמיך "רק 2-3 צעקו לה" מביך הם מתים מבפנים
D DRORIKO82 Well-known member 6/7/25 #220 חן ״ישבתי ליד יוסי בובליל ורגע לפני שהוא התיישב ליד לורן הוא אמר לי שהיא הולכת הביתה״ מהיום יוסי בובליל הוא הפיבוריט שלי
חן ״ישבתי ליד יוסי בובליל ורגע לפני שהוא התיישב ליד לורן הוא אמר לי שהיא הולכת הביתה״ מהיום יוסי בובליל הוא הפיבוריט שלי
מ מוטי חוף Well-known member 6/7/25 #221 בכללי צעקות של כמה ילדים/נערים בקהל בזמן תוכנית הדחה לדייר , זה לא אומר כלום .
yoni564712 Well-known member 6/7/25 #225 נכתב ע"י מוטי חוף: הצעקות של כמה ילדים/נערים בזמן תוכנית ההדחה לדייר זה לא אומר כלום . לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י מוטי חוף: הצעקות של כמה ילדים/נערים בזמן תוכנית ההדחה לדייר זה לא אומר כלום . לחץ כדי להרחיב...
ש שם משתמש לפורום החדש Well-known member 6/7/25 #222 מדברים על מה שכתבתי מקודם על שלקה ואיסקוב אם הוא יעוף מה יקרה לה
ש שמים עין Well-known member 6/7/25 #226 תבואו בתלונות אליהם על זה ש"כל הפרק על מאי". הנה הם כותבים לכם תסריט עליה בפרק הבא.
A Aye123 Well-known member 6/7/25 #228 00:23- יובל: ״היום שמענו בצעקות שמאי מותג בחוץ״ כבר לפני הוא קלט שהיא אהובה, אבל תראו איך עכשיו הוא יהיה איתה הרבה יותר חחח
00:23- יובל: ״היום שמענו בצעקות שמאי מותג בחוץ״ כבר לפני הוא קלט שהיא אהובה, אבל תראו איך עכשיו הוא יהיה איתה הרבה יותר חחח
E EREZG07 Well-known member 6/7/25 #231 איך כולם מסביב ליוסי ומאי איזה פתטיים עדיף להיות עם עמוד שדרה וללכת עם מה שאתה מאמין בו