** שרשור לילה - היום ה47 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

שמים עין

Well-known member
עכשיו נראה את הצבועים משנים את עורם כלפי מאי.

הדבר היחיד שבטוח הוא שזה לא יחזיק, והם יחזרו לסורם מהר מאוד.
מהיסטורית העבר פופולריות גדולה של דייר גורמת לדיירים אחרים דוקא להתייחס אליו רע. סתיו ושי חי הם דוגמאות. יש עוד.

svtar25

Well-known member
לדעתי חן צריך לדבר עם מאי ולהגיד לה שהוא הבטיח לאבא שלו שהם לעולם לא יחזרו או אח גדול יכול לשדר הסצנה משירותים חן אומר לאיסקוב שהוא הבטיח לאבא שלו לעולם לא לחזור למאי, זה יתן לחן להיכנס לפרק בוודאות ואולי כדאי לו לפתוח מול מאי את הכל. אולי הם רומיו ויוליה וחן עדיין מעוניין במאי אבל הבטחה לאבא לא נותנת לו לחזור אליה. אפשר לעשות מזה דרמה טורקית.

רימון2024

Well-known member
לדעתי חן צריך לדבר עם מאי ולהגיד לה שהוא הבטיח לאבא שלו שהם לעולם לא יחזרו או אח גדול יכול לשדר הסצנה משירותים חן אומר לאיסקוב שהוא הבטיח לאבא שלו לעולם לא לחזור למאי, זה יתן לחן להיכנס לפרק בוודאות ואולי כדאי לו לפתוח מול מאי את הכל. אולי הם רומיו ויוליה וחן עדיין מעוניין במאי אבל הבטחה לאבא לא נותנת לו לחזור אליה. אפשר לעשות מזה דרמה טורקית.
לא הכול צריך להיות בידור...

nicknick

Well-known member
לורן...מאותו היום שהתנפלה על טל...
.. ואמרה שתעשה לו את המוות...
לא סבלתי אותה...
כמה רעה היא הייתה...
סלידה... עוררה בי
לא נהניתי ממנה בכלל...אני פחות רואה אותם כ"רעים", הם בריאליטי ונדחקים לקיצון ומתנהלים בהקשר למשחק...
אבל גם לי צרם הקטע הזה שאמרה שרוצה שיסבול וירגיש רע...אולי צרם לי במיוחד כי הוא הודח רגע אחרי הריב הזה והיא כאילו "ניצחה" אותו.

בסוף עוד ישלימו בחוץ ...העיקר שלא יישב לו על הלב מה שקרה בבית.

yoni564712

Well-known member
הלוואי ושלקה תתמרמר על מאי

בהתחלה היה אסור לזה יקרה
אבל היום
היא ממאיסה את עצמה על הצופים
זה ירים למאי

Banshee2012

Well-known member
מאי כרגע הרוויחה כלי מאוד חזק בבית הזה שהיא תעמוד לדעתי לכל הדחה עד סוף העונה בבית, ותרצו או לא זה בונה קהל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה