ואחת זריפיספירת מלאי
אלאיה, אנה, מאי, שלקה, שני, תרצה
ושמונה בבונים (בלי להעליב בבונים)
צפה בקובץ המצורף 133422

ואחת זריפיספירת מלאי
אלאיה, אנה, מאי, שלקה, שני, תרצה
ושמונה בבונים (בלי להעליב בבונים)
צפה בקובץ המצורף 133422
מהרגע הראשון כתבתי כאן שנראה לי מלאכותיהעיקר בבית ליקקה ליוסי טוב טוב
מהיסטורית העבר פופולריות גדולה של דייר גורמת לדיירים אחרים דוקא להתייחס אליו רע. סתיו ושי חי הם דוגמאות. יש עוד.עכשיו נראה את הצבועים משנים את עורם כלפי מאי.
הדבר היחיד שבטוח הוא שזה לא יחזיק, והם יחזרו לסורם מהר מאוד.
זה טוב למאי בטווח הארוך...מהיסטורית העבר פופולרריות גדולה של דייר גורמת לדייררים דוקא להתייחס אליו רע. סתיו ושי חי הם דוגמאות. יש עוד.
לא הכול צריך להיות בידור...לדעתי חן צריך לדבר עם מאי ולהגיד לה שהוא הבטיח לאבא שלו שהם לעולם לא יחזרו או אח גדול יכול לשדר הסצנה משירותים חן אומר לאיסקוב שהוא הבטיח לאבא שלו לעולם לא לחזור למאי, זה יתן לחן להיכנס לפרק בוודאות ואולי כדאי לו לפתוח מול מאי את הכל. אולי הם רומיו ויוליה וחן עדיין מעוניין במאי אבל הבטחה לאבא לא נותנת לו לחזור אליה. אפשר לעשות מזה דרמה טורקית.
אני רואה את זה הפוך.. הוא פחד שהוא לא יספיק להעלות לה מסוק לפני שתודח.. אז הצליח לוהעלה לה מסוק ב10 אלף אתמול והיום היא עפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא נהניתי ממנה בכלל...אני פחות רואה אותם כ"רעים", הם בריאליטי ונדחקים לקיצון ומתנהלים בהקשר למשחק...לורן...מאותו היום שהתנפלה על טל...
.. ואמרה שתעשה לו את המוות...
לא סבלתי אותה...
כמה רעה היא הייתה...
סלידה... עוררה בי
השאירו את אלאיה היום בערב בהדחה הכוללת זאת הכוונה .יוסי בובליל ״כמו שחזיתי גם לורן וגם אליה הלכו הביתה״
שאול ״אבל השאירו את אליה״ מה זה ״השאירו את אליה״ אתה השארת אותה יא חתיכת אהבל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.