נכון!!!!מזכיר במעט את סיפורה של סוזן בויל.
באמת נראה לך שפאני לא טובה?פאני ואלירן היו כוכבי הפרק הזה מבחינתי.
אני כן מאמינה שהקשר שלו אליה מגיע ממקום טוב. כששאר הצעירים ממש נרתעו ממנה- הוא היה אתה וכיבד אותה ממש מתחילת העונה. אי אפשר לשחק את זה וזה יפה בעיניי. מאד.
ויחד הם הצחיקו ממש ממש
עומר ריגש ועשה את הלא יאומן עם פאני. כמה רגישות!
זה היה מדהים לדמיין את פאני זוכה במליון - ממש סיפור סינדרלה. ( השאר ממילא יעשו כסף מקמפיינים וארועים). הבעיה היחידה שלי אתה שאני מרגישה שהיא לא טובה… ויכול להיות שאלו רק החיים הקשים שהיקשו את ליבה?
אז יאללה שתעבור ׳תהליך׳ כמו שהם אוהבים לומר, השד יודע למה, ושיצא ממנה ים של טוב ורוך ( כמו שראינו במפגש המרגש שלה עם הכלבים שלה) ושתיקח היא את המליון. זה יהיה לפנתיאון.
בתור אוהבת בעלי חיים מושבעת, שמוקפת באוהבי בעלי חיים אני יכולה להעיד שהאהבה הזו לא קשורה לאהבה לבני אדם… אפילו ההפך חחחבאמת נראה לך שפאני לא טובה?
יכול להיות, לדעתי היא לא מלאך, כמו כולם. אבל היא מגדלת גן חיות בבית. איך בן אדם שמגדל כל כך הרבה חיות יכול להיות אדם שאין בו טוב?
מעניין מה גרם לך להרגיש שהיא לא טובה. כי בטל נגיד זה שקוף מאוד. מה אצל פאינה?
כי אולי חלקנו רואים את זה אחרת. למשל הישירות שלה ושהיא אומרת הכל בפנים, קנה אותי. אולי זה יכול להיראות כמשהו לא טוב.
לא נראה לי שפאני תזכה.
הסיפור הכי טוב להפקה זה שתמיר המכור שהצליח להשתקם. שהוא יזכה מבחינתם.
חשבתי גם קורן (השוואתי עם יובל הזוכה של העונה שעברה, אבל קורן לדעתי יעוף מהר, תמיר בטוח ישב בגמר).
אולי פאינה יכולה להיות בגמר אבל צריך ממש שהיא תשרוד כל הדחה והדחה. לא דבר קל.
כן, יש לה יציאותפאני ואלירן היו כוכבי הפרק הזה מבחינתי.
אני כן מאמינה שהקשר שלו אליה מגיע ממקום טוב. כששאר הצעירים ממש נרתעו ממנה- הוא היה אתה וכיבד אותה ממש מתחילת העונה. אי אפשר לשחק את זה וזה יפה בעיניי. מאד.
ויחד הם הצחיקו ממש ממש
עומר ריגש ועשה את הלא יאומן עם פאני. כמה רגישות!
זה היה מדהים לדמיין את פאני זוכה במליון - ממש סיפור סינדרלה. ( השאר ממילא יעשו כסף מקמפיינים וארועים). הבעיה היחידה שלי אתה שאני מרגישה שהיא לא טובה… ויכול להיות שאלו רק החיים הקשים שהיקשו את ליבה?
אז יאללה שתעבור ׳תהליך׳ כמו שהם אוהבים לומר, השד יודע למה, ושיצא ממנה ים של טוב ורוך ( כמו שראינו במפגש המרגש שלה עם הכלבים שלה) ושתיקח היא את המליון. זה יהיה לפנתיאון.
פרצוף תחת יש לבן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.