** שרשור לילה - היום ה110 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

3245NELLI

Well-known member
מצחיק אותי שאתם חושבים שתרצה חושבת שהקולות של שני עוברים אליה.
אם תרצה הייתה אסטרטגית הייתה מקשיבה לצעקות שצועקים לה.
היא לא

JU34

Well-known member
דיאן נכנסת מחר למשימה

הצעה שלי למען הצלת העונה - להשאיר אותה כדיירת קבועה ולהוציא את כל הדיירים האחרים
היא גם תספק יותר תוכן בשבוע הזה מאשר כל התוכן שהיה מאז ההדחה של מאור

KAPSULA1

Well-known member
דיאן נכנסת מחר למשימה

הצעה שלי למען הצלת העונה - להשאיר אותה כדיירת קבועה ולהוציא את כל הדיירים האחרים
מעניין למי דיאן תרים מחר ולמי לא. היא לא אוהבת טיפוסים כמו יובל. היא אוהבת בריונים.
כאלה שעושים אש.

ראש גזר54676534254

Well-known member
דיאן נכנסת מחר למשימה

צריך לתת לה קמפיין לויקטוריה סיקרט ואז כולם יקנאו בה יעשו עליה עליהום והניצחון בכיס שלה

DRORIKO82

Well-known member
דיאן נכנסת מחר למשימה

אגב דיאן היא דוגמא לאחת שידעה למנף את התקופה בבית האח. הפכה אחרי התכנית לאחת הדוגמניות הכי מצליחות בישראל ועושה ים כסף. ריספקט על זה שמכניסים אותה 3 שנים אחרי העונה שלה, זה מראה שהיא הטביעה חותם.

JU34

Well-known member
אגב דיאן היא דוגמא לאחת שידעה למנף את התקופה בבית האח. הפכה אחרי התכנית לאחת הדוגמניות הכי מצליחות בישראל ועושה ים כסף. ריספקט על זה שמכניסים אותה 3 שנים אחרי העונה שלה, זה מראה שהיא הטביעה חותם.
בעיניי היא הליהוק הכי מוצלח של עוז בפער

Rodrik Harlaw

Well-known member
נכנסת כל שנה כחלק מטקס טיהור שמה - מחר תקבל לראות אותה טובת מזג באותן קואורדינטות שבהן היא הייתה מכשפה.. והנה האסוסיאציה השתנתה

עדגיל

Well-known member
דיאן נכנסת מחר למשימה

היא נכנסה גם בעונה של מעתוק ודיברה המון עם סתיו. אני לא זוכרת מי שאל אותה באיזה בושם היא משתמשת והיא ענתה "בקארט". רק שמעתי את השם ובערב כבר היה לי את הבושם.....

KAPSULA1

Well-known member
שון אומר דהיו לאיסקוב הרמות מהקהל. אני לא שמעתי דווקא, גם צעקות לֶרצה לא שמעתי.
שמעתי הרבה יובל שנשאר רק עם שני

KAPSULA1

Well-known member
שון ושירז באו באנטי מוחלט לאיסקוב. היום הוא החבר הכי טוב שלהם. ידע להגיע אליהם. כנראה באמתֶ מה שרואים מכאן לא רואים משם

QueenB55

Well-known member
שון ושירז באו באנטי מוחלט לאיסקוב. היום הוא החבר הכי טוב שלהם. ידע להגיע אליהם. כנראה באמתֶ מה שרואים מכאן לא רואים משם
ככה היה עם אור בן דוד.

נכנסו נגדו ...יצאו ובחרו בו כמנצח.

KAPSULA1

Well-known member
ככה היה עם אור בן דוד.

נכנסו נגדו ...יצאו ובחרו בו כמנצח.
ארז ידע לעשות את זה יםה. לא התלקק אליהם. גם ששירז שמה אותו להדחה גלויה אמר לה שזה בסדר והוא לא מחפש אותה. שון התחמק ממנו עד שהבין שהשד לא נורא וארז צירף אותו לחבורת הבנים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה