אופה קטנטנה
Well-known member
דלמטי?
מעניין למי דיאן תרים מחר ולמי לא. היא לא אוהבת טיפוסים כמו יובל. היא אוהבת בריונים.דיאן נכנסת מחר למשימה
הצעה שלי למען הצלת העונה - להשאיר אותה כדיירת קבועה ולהוציא את כל הדיירים האחרים
היא גם תספק יותר תוכן בשבוע הזה מאשר כל התוכן שהיה מאז ההדחה של מאור
צריך לתת לה קמפיין לויקטוריה סיקרט ואז כולם יקנאו בה יעשו עליה עליהום והניצחון בכיס שלהדיאן נכנסת מחר למשימה
הצעה שלי למען הצלת העונה - להשאיר אותה כדיירת קבועה ולהוציא את כל הדיירים האחרים
גם אם היא תשתוק ולא תוציא מילהצריך לתת לה קמפיין לויקטוריה סיקרט ואז כולם יקנאו בה יעשו עליה עליהום והניצחון בכיס שלה
אגב דיאן היא דוגמא לאחת שידעה למנף את התקופה בבית האח. הפכה אחרי התכנית לאחת הדוגמניות הכי מצליחות בישראל ועושה ים כסף. ריספקט על זה שמכניסים אותה 3 שנים אחרי העונה שלה, זה מראה שהיא הטביעה חותם.דיאן נכנסת מחר למשימה
בעיניי היא הליהוק הכי מוצלח של עוז בפעראגב דיאן היא דוגמא לאחת שידעה למנף את התקופה בבית האח. הפכה אחרי התכנית לאחת הדוגמניות הכי מצליחות בישראל ועושה ים כסף. ריספקט על זה שמכניסים אותה 3 שנים אחרי העונה שלה, זה מראה שהיא הטביעה חותם.
נכנסת כל שנה כחלק מטקס טיהור שמה - מחר תקבל לראות אותה טובת מזג באותן קואורדינטות שבהן היא הייתה מכשפה.. והנה האסוסיאציה השתנתהאגב דיאן היא דוגמא לאחת שידעה למנף את התקופה בבית האח. הפכה אחרי התכנית לאחת הדוגמניות הכי מצליחות בישראל ועושה ים כסף. ריספקט על זה שמכניסים אותה 3 שנים אחרי העונה שלה, זה מראה שהיא הטביעה חותם.
היא נכנסה גם בעונה של מעתוק ודיברה המון עם סתיו. אני לא זוכרת מי שאל אותה באיזה בושם היא משתמשת והיא ענתה "בקארט". רק שמעתי את השם ובערב כבר היה לי את הבושם.....דיאן נכנסת מחר למשימה
ברור. הוא הכי רצה שהיא תצא, כל הזמן אמר עוד שבוע שבועייםבתוך הבית זה הניצחון של איסקוב ששני הודחה.
שני יריבים שלא הסתדרו מההתחלה.
היו צעקות מרשימות ליוכי, שירז, ושון כשהזכירו שהוא חסיןשון אומר דהיו לאיסקוב הרמות מהקהל. אני לא שמעתי דווקא, גם צעקות לֶרצה לא שמעתי.
שמעתי הרבה יובל שנשאר רק עם שני
כשאיסקוב הוקרא היו מחיאות חזקות. אבל צעקות לא היוהיו צעקות מרשימות ליוכי, שירז, ושון כשהזכירו שהוא חסין
את שוכחת שאין להם הרבה ברירותשון ושירז באו באנטי מוחלט לאיסקוב. היום הוא החבר הכי טוב שלהם. ידע להגיע אליהם. כנראה באמתֶ מה שרואים מכאן לא רואים משם
ככה היה עם אור בן דוד.שון ושירז באו באנטי מוחלט לאיסקוב. היום הוא החבר הכי טוב שלהם. ידע להגיע אליהם. כנראה באמתֶ מה שרואים מכאן לא רואים משם
ארז ידע לעשות את זה יםה. לא התלקק אליהם. גם ששירז שמה אותו להדחה גלויה אמר לה שזה בסדר והוא לא מחפש אותה. שון התחמק ממנו עד שהבין שהשד לא נורא וארז צירף אותו לחבורת הבנים.ככה היה עם אור בן דוד.
נכנסו נגדו ...יצאו ובחרו בו כמנצח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.