אופה קטנטנה
Well-known member
אודרוב.
בעיני תרצה מדומיינת, נכון היא " של" חולה" כי להיות מאוהב זו מחלה! תרצה באמת נמצאת בבית סגור, נכון שאיך שמאי אמרה "ארז איסקוב עשה סחרחורת לבנות הבית". אני לא מאשימה את תרצה, יחד עם זאת ללא ספק תרצה פוגעת בעצמה! תגידו אלף פעם בית סגור, הכל מוקצן, מסכימה! יחד עם זאת גברת שמתיימרת להיות "חסודה" , אלף פעם אומרת עד כמה היא שמרנית, כדאי לספר לכל עם ישראל שהיא "מריה הקדושה" וחוטפת התקף קינאה כזה מול כל עם ישראל! זה אומר בוער בה יצר , בוערת תשוקה, בלי מצלמות היא טורפת את איסקוב כמו ארנב! יש לתרצה המון מעלות, אני מעריכה אותה על השירות הצבאי, כבודה במקומה מונך, אבל הייתי מעריכה אותה הרבה יותר אם היא אלף פעם לא הייתה מדגישה שהיא "מריה הקדושה" .תרצה לא מדומיינת, תרצה במערכת יחסים עם גבר נרקסיסט שמשחק לה בכל תא ותא, ומי שצופה ב26 רואה כמה הוא מכרכר סביבה כל יום כל היום. אז שאפו לעוז שמראה את הסצנה היחידה שתרצה הסכימה לעשות לארז נעים בשיער אחרי שהפסידה לו במשחק ההתערבות
המזל שיש לתרצה קהל תומכים חזק מספיק שלא קונה את השטות הזו, ולא ממש לא צבא האמת יש לה מלא תומכים ששונאים את צבא האמת
קשרים בתעשייה זה הכוללא מבין למה לא הביאו את מוגרבי לאח לילה, למי אכפת מהדרורה הזה
עוז לא יתן לשון לזכות. נקודהעוז לא יתן לתרצה לזכות בגלל צבא האמת
עוז לא יתן לארז לזכות בגלל שהוא חיקוי של אור
עוז לא יתן ליוכי לזכות בגלל שהיא באה מהתעשייה ועמוסה בכסף- זה לא יראה טוב בכלל
זה בין שון ליובל עם העדפה ברורה של עוז ליובל
אבל הוא בבעיה, כי הקהל ארז ותרצה יעדיפו את שון על יובל כנ"ל הקהל של שני
ולכן הם מקדמים את יובל חזק בפרקים
לכל הדיירים שנשארו יש יותר שונאים מתומכיםרוב מוחלט בסקר של אח לילה - ההדחה של שני מוצדקת
תוצאי את מחשבון הולכים לחגוג כול הלילהרוב מוחלט בסקר של אח לילה - ההדחה של שני מוצדקת
מוצדק בסקר - שגוי בקלפירוב מוחלט בסקר של אח לילה - ההדחה של שני מוצדקת
עוז דאג להשאיר את שני להרים ליובל? מה מרים ליובל בזה ששני אומרת לו חמור, סתום, יא-חי בסרט, עושה תנועות מזלזלות מול הפרצוף, מדברת בנימה אלימה? כל זה יחד לא היה מרים בכלל לאף בנאדםעוז דאג להשאיר את שני בשביל שתרים ליובל. נתן לה פרס ניחומים את הרכב.
הבעיה של יובל שהוא לא מקבל הצבעות מאף קהל עכשיו, גם לא אלה שיודחו בהמשך.
גם שני שתבין מה גרם לה לצאת לא תתמוך בו
יום רביעיאמרו מתי ההדחה הבאה?
מתי אמרו? מעניין אם יעמידו או קולקטיבית.יום רביעי
זה פורסם וכנראה יהיה קולקטיביתמתי אמרו? מעניין אם יעמידו או קולקטיבית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.