** שרשור לילה - היום ה110 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

Aye123

Well-known member
הוא לא הציג את עצמו קורבן.
הוא היה קורבן - כמה אפשר לספוג :"סתום תפה" "ילד של אמא" "יאללה לך לאמא" "שתוק יחופר"
ועוד שלל "מחמאות"
כן בעיניי כל גבר נורמלי היה צריך לעשות שם סטופ ואין ספק שגם לו לא היה חסר

אבל שני רחוקה שנות אור מלהיות מלאך.
נרקיסיסט ואסטרטג. ממש לא קורבן

Rodrik Harlaw

Well-known member
הוא לא הציג את עצמו קורבן.
הוא היה קורבן - כמה אפשר לספוג :"סתום תפה" "ילד של אמא" "יאללה לך לאמא" "שתוק יחופר"
ועוד שלל "מחמאות"
כן בעיניי כל גבר נורמלי היה צריך לעשות שם סטופ ואין ספק שגם לו לא היה חסר

אבל שני רחוקה שנות אור מלהיות מלאך.
הוא לא היה קורבן (יכול היה לקחת צעד אחורה בכל שלב), כמו שכל נשות איסקוב לא היו קורבנות לפלירטוטים איתו.

מה כן? הוא שיקף לקהל הרבה צדדים גרועים בה, אבל היא יכולה להאשים רק את עצמה - גם היא יכלה לבחור לנהוג אחרת.

KAPSULA1

Well-known member
הוא לא היה קורבן (יכול היה לקחת צעד אחורה בכל שלב), כמו שכל נשות איסקוב לא היו קורבנות לפלירטוטים איתו.

מה כן? הוא שיקף לקהל הרבה צדדים גרועים בה, אבל היא יכולה להאשים רק את עצמה - גם היא יכלה לבחור לנהוג אחרת.
נשות איסקוב עדיין אוהבות אותו ותומכות בו. הוא היה חבר לפני הכל. הפלירטוטים היו בהסכמה ואפילו באו מהצד שלהן

שיכרון מרושת

Well-known member
שני צריכה להבין שיובל עשה לה תרגיל
הוא באופן עקבי הציג את עצמו כקורבן שלה
כמה היא "חדה" ולא קלטה את המשחק של יובל
הגיע הזמן שמישהו יעשה עליה תרגיל אחרי כל התרגילים שעשתה על מי שנחשב בעיניה חלש כיאה לבריונית
ולא , יובל לא מעניין אותה ומצידי הייתה לוקחת אותו איתה

spangash

Well-known member
שני יכולה להאשים רק את עצמה, אני תמכתי בה ולא יכולתי לראות אותה בשבועות האחרונים, נתנה לאנשים למלא לה את הראש בשטויות, וכן המשפט של בובליל השפיע עליה

A Rod23

Well-known member
האמת הייתי בטוח שהוא ידיח את שני בהדחה האחרונה, אבל גם עכשיו זה משרת את התוכנית שלו.
עוז באטרף על יובל כזוכה, הרבה זמן לא ראיתי דבר כזה.
אחלה שיהיה לו בהצלחה.

KAPSULA1

Well-known member
האמת הייתי בטוח שהוא ידיח את שני בהדחה האחרונה, אבל גם עכשיו זה משרת את התוכנית שלו.
עוז באטרף על יובל כזוכה, הרבה זמן לא ראיתי דבר כזה.
אחלה שיהיה לו בהצלחה.
מההתחלה הוא רצה אותו כזוכה. לדעתי לא יצליח לו. הוא פרוייקט הנועם שלו השנה. כמו ששנה שעברה דחף את נועם עד לגמר. השאלה אם ההצבעות נחשבות ונספרות בכלל.איך יוכי עקפה את שני לא ברור לי

Aye123

Well-known member
מההתחלה הוא רצה אותו כזוכה. לדעתי לא יצליח לו. הוא פרוייקט הנועם שלו השנה. כמו ששנה שעברה דחף את נועם עד לגמר. השאלה אם ההצבעות נחשבות ונספרות בכלל.איך יוכי עקפה את שני לא ברור לי
היא לא!!!! זה לא הצבעות.
זה מכור

svtar25

Well-known member
מה אני אגיד לכם, האמת המשפט של דון מיגל רויס:
"אין בן אדם שפוגע בנו יותר מאשר אנו פוגעים בעצמנו"
פליטת פה על השמנה המגעילה התחיל את הירידה, חותם סופי השיחה עם יוכי על רגשות למישהו אחר!
שני הייתה במקום גבוה בסקרים, אבל גם מאי, נדמה לי גם טל , בסופו של דבר היא שרפה את עצמה.
אגב גם תרצה מזעזעת, מדומיינת, השיחה על מי שיחקה לארז איסקוב בשיער יכולה לעלות לה בזכייה. זה היה מזעזע איך שהיא הכניסה לו אצבע לפה, איך תפסה עליו בעלות. היא מדרדרת מרגע רגע, איסקוב מערבב אותה, משחק בה. היא לא מאי, זאת הייתה מודעת שהיא מעבירה עם ארז את הזמן, שלזוגיות זה לא טוב. תרצה כבר בנתה בראש הרים וגבהות. המבט מהמהופנט עליו בזמן המנולוג שלו, כאילו מדובר עליה. בקציר אם לא צבא האמת גם תרצה כבר הייתה עפה לפני הגמר!

QueenB55

Well-known member
הדחות שלדעתי היו מההפקה

ירדן אדרי....מאור.....שלקה.....מאי....שני

יש מצב שעוז רוצה את ההצבעות של שני ליוכי
הוא מת עליה.

Aye123

Well-known member
הדחות שלדעתי היו מההפקה

הוא מת עליה.
אמרתי מהתחלה!! שני ויוכי על אותו תקן
הוא יעיף את שני בשביל יוכי וינצל את שני עד הסוף להרים את יובל העציץ!!!! כדי שיובל לא יעלם מהפריים הוא עשה את זה רק שבוע לפני הסוף.

עשה לה שי לי עופרי. יותר צפוי מזה לא היה

עוז מנ*אק!!!!

Aye123

Well-known member
נשגב מבינתי איך שני כזאת חדה ופיספסה את המשחק של יובל. הנפילה המשמעותית שלה במשחק

Rodrik Harlaw

Well-known member
הדחות שלדעתי היו מההפקה

הוא מת עליה.
לדעתי רק טל, שאול ושלקה - 3 מתמודדים שאו ששמענו בעקיפין (טל במלחמת 12 הימים) או שהיה נראה (שאול ושלקה) שהתקשו נפשית

מצב
הנושא נעול.
למעלה