** שרשור לילה - היום ה108 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
שלקה איבדה מזוודה, המלצתי לה איך לחפש אותה. היא ענתה לי ואז דחפתי לה את השאלה מאי הוזמנה הערב או לא...לא הגיע בגלל חן, בגללה ? היא בינתיים לא ענתה על זה.
כתבתי לה שאני אישית נפגעתי בשביל מאי, שהתכוונתי להצביע ליוכי , מאי שכנעה אותי בסטורי היום ורק בזכותה אצביע לאיסקוב, כי נתנה הסבר משכנע...
נראה מהי תענה לי אם בכלל..

בלנקה המקורית

Well-known member
בוקר טוב,
נראה לי בסופו של יום איסקוב יקח את המיליון כי האח דאג לסדר לו פרק קורע לב עם סצינה שלא הייתה מביישת שום סרט סוחט דמעות.
הצופים נוהגים לשכוח את כל החודשים בהם הוא רדה סנט הציק העליב זילזל בנשים ובכל מי שלא הסכים לדעתו. שלושה חודשים של אני ואפסי עוד.
החברים שלו מהבית ידאגו שהקבוצות שלהם יצביעו עבורו ובא שלום על ישראל. עם ישראל לא לומד לעולם. האח הגדול הוא דוגמא לחיים עצמם.
ככל שמשפילים אותנו יותר, ככה אנחנו נדבקים אליו יותר. ככל שמזלזלים בנו יותר ככה אנחנו נאמנים לו יותר. ככה זה. אם הייתה לי לרגע אשליה שתרצה או יובל יזכו במשחק הזה, אז התבדיתי די מהר.

sashalola

Well-known member
בוקר טוב,
נראה לי בסופו של יום איסקוב יקח את המיליון כי האח דאג לסדר לו פרק קורע לב עם סצינה שלא הייתה מביישת שום סרט סוחט דמעות.
הצופים נוהגים לשכוח את כל החודשים בהם הוא רדה סנט הציק העליב זילזל בנשים ובכל מי שלא הסכים לדעתו. שלושה חודשים של אני ואפסי עוד.
החברים שלו מהבית ידאגו שהקבוצות שלהם יצביעו עבורו ובא שלום על ישראל. עם ישראל לא לומד לעולם. האח הגדול הוא דוגמא לחיים עצמם.
ככל שמשפילים אותנו יותר, ככה אנחנו נדבקים אליו יותר. ככל שמזלזלים בנו יותר ככה אנחנו נאמנים לו יותר. ככה זה. אם הייתה לי לרגע אשליה שתרצה או יובל יזכו במשחק הזה, אז התבדיתי די מהר.
לדעתי תרצה תנצח.
יש לה את כל התכונות (בתאוריה) להיות מנצחת בקונצנזוס.

בלנקה המקורית

Well-known member
לדעתי תרצה תנצח.
יש לה את כל התכונות (בתאוריה) להיות מנצחת בקונצנזוס.
הלוואי זה ישמח אותי מאוד לא מאהבת מרדכי כמו משנאת המן, אבל אני כל כך מכירה את דפוסי ההצבעה של הישראלים כך שאני אהיה מופתעת עד מאוד אם תרצה תנצח. הלוואי שהצופים ישברו את התיאוריות שלי על דפוסי ההצבעה שלהם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה