אין שיחהלא מסוגלת להאזין להם,
הם צווחים.
מדוע את קוראת לה לואיז?לילה טוב, לואיז.
![]()
תלוי מאוד בחוזקו הפנימי של הנמשך וברצונו לשים זאת בצדכשצד אחד נמשך,
זה תחילתו של סדק,
או צומת דרכים.
ועם הזמןוהתסכול המתגבר?
מסכימה איתך זה אפשרי ויכול להצליח , הכל תלוי באופיין של הנפשות הפועלות, במידת הלויאליות לחברות , האמינות וההבנה, ברגישות ובקווים האדומים שמציבים ולא זזים מהם יהרג ובל יעבור ולא רק זאת ערניים לכל ניואנסהכל אינדיבידואלי
אם שני הצדדים בוגרים וגלויים זה עם זו
אם התקשורת טובה ומספקת את שניהם
ואם החברות האפלטונית ביניהם יקרת ערך עבור שניהם ואינם רוצים לוותר עליה הרי שאפשר להתגבר על הכל ולהצליח גם אם צד אחד נמשך והשני לא
את צודקת!אני הייתי ידידה אפלטונית של חבר ילדות של אחי לא רציתי לפגוע בחברות שלהם שהיה בן בית אצלינו וגם היינו באותה חבורה הוא תמיד אמר כביכול בצחוק שאם לא נמצא בני זוג בסוף אנחנו נתחתן. הוא הכיר בחורה שהצטרפה לחבורה והפכתי לחברה הטובה ביותר שלה די מהר מצאנו שפה משותפת ונקשרנו וכך זה נמשך הרבה שנים . היא לרגע לא חששה ,מתוך הכרותה איתי ואת הראש שלי והלויאליות שיקרה משהו בינינו. זה היה חוזה מוצק
מסכימה איתך זה אפשרי ויכול להצליח , הכל תלוי באופיין של הנפשות הפועלות, במידת הלויאליות לחברות , האמינות וההבנה, ברגישות ובקווים האדומים שמציבים ולא זזים מהם יהרג ובל יעבור ולא רק זאת ערניים לכל ניואנס
אתה ציני נכון?ברור שאפשר חברות, הנה תרצה ושון, יובל ושני, ארז ותרצה, ארז ומאי, ארז ושלקה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.