** שרשור לילה - היום ה108 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

אופה קטנטנה

Well-known member
זה נכון באותה מידה
שלא מעט מערכות יחסים רומנטיות,
נולדו מחברות בין גבר לאשה,
או אפילו סטוץ.

אבל, כלום לא גורף.

נערך לאחרונה ב:

פאף פה

Well-known member
הכל אינדיבידואלי
אם שני הצדדים בוגרים וגלויים זה עם זו
אם התקשורת טובה ומספקת את שניהם
ואם החברות האפלטונית ביניהם יקרת ערך עבור שניהם ואינם רוצים לוותר עליה הרי שאפשר להתגבר על הכל ולהצליח גם אם צד אחד נמשך והשני לא

סטיריקון9

Well-known member
הכל אינדיבידואלי
אם שני הצדדים בוגרים וגלויים זה עם זו
אם התקשורת טובה ומספקת את שניהם
ואם החברות האפלטונית ביניהם יקרת ערך עבור שניהם ואינם רוצים לוותר עליה הרי שאפשר להתגבר על הכל ולהצליח גם אם צד אחד נמשך והשני לא
מסכימה איתך זה אפשרי ויכול להצליח , הכל תלוי באופיין של הנפשות הפועלות, במידת הלויאליות לחברות , האמינות וההבנה, ברגישות ובקווים האדומים שמציבים ולא זזים מהם יהרג ובל יעבור ולא רק זאת ערניים לכל ניואנס

פאף פה

Well-known member
אני הייתי ידידה אפלטונית של חבר ילדות של אחי לא רציתי לפגוע בחברות שלהם שהיה בן בית אצלינו וגם היינו באותה חבורה הוא תמיד אמר כביכול בצחוק שאם לא נמצא בני זוג בסוף אנחנו נתחתן. הוא הכיר בחורה שהצטרפה לחבורה והפכתי לחברה הטובה ביותר שלה די מהר מצאנו שפה משותפת ונקשרנו וכך זה נמשך הרבה שנים . היא לרגע לא חששה ,מתוך הכרותה איתי ואת הראש שלי והלויאליות שיקרה משהו בינינו. זה היה חוזה מוצק

מסכימה איתך זה אפשרי ויכול להצליח , הכל תלוי באופיין של הנפשות הפועלות, במידת הלויאליות לחברות , האמינות וההבנה, ברגישות ובקווים האדומים שמציבים ולא זזים מהם יהרג ובל יעבור ולא רק זאת ערניים לכל ניואנס
את צודקת!

spangash

Well-known member
ברור שאפשר חברות, הנה תרצה ושון, יובל ושני, ארז ותרצה, ארז ומאי, ארז ושלקה

מצב
הנושא נעול.
למעלה