** שרשור לילה - היום ה108 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

Aye123

Well-known member
באמת שלא אכפת לי מי יזכה מלבד יובל שזה יעצבן אותי.

הדיסוננס בין מי שהוא בערוץ 26 לעומת הפרקים הוא כל כך עצום! כל כך לא מגיע לאחד כזה בעיניי.
בנוסף כל השהות שלו באח מסתכמת במערכת יחסים עם שני ולצפות בכולם מהצד. למה מגיע מיליון שקל לאדם שלא היה נוכח בכלל במשחק חברתי? זה ריאליטי!!

וכן אני יודעת שיש סיכוי גדול שזה יקרה👎🏼

מוטי חוף

Well-known member

הדיסוננס בין מי שהוא בערוץ 26 לעומת הפרקים הוא כל כך עצום! כל כך לא מגיע לאחד כזה בעיניי.
בנוסף כל השהות שלו באח מסתכמת במערכת יחסים עם שני ולצפות בכולם מהצד. למה מגיע מיליון שקל לאדם שלא היה נוכח בכלל במשחק חברתי? זה ריאליטי!!

מקווה מאד שזה לא יקרה ...
חוץ מעקיצות מטופשות ומיותרות על/נגד שני הוא לא הביא לנו כלום ושום דבר העונה ...

KAPSULA1

Well-known member

יש סיכוי שזה יקרה כמו הסיכוי שלא יקרה. אין לנו מושג באמת מי יכול לזכות הכל מבוסס על סקרים והתגובות ברשת.
גם אני חושבת שמאוד לא מגיע לו אבל זכיה שלו לא תעבור בכעס.
יש אנשים שממש יכעיס אם יזכו כמו שני או ארז

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
לגבי העמוד הקודם,
לכן יש הרבה אנשים חולים , שמחפשים קשר בתוך קהילות של אנשים שחולים כמוהם . זה מובן.

מה שאני *לא* מבין, זה זוג שאחד מבני הזוג חולה, והשני לא מאמין, מזלזל, מקטין , לא תומך במי שחולה .
אין משמעות לקשר אם האדם שאיתך לא מאמין למה שאת/ה אומר/ת.

אופה קטנטנה

Well-known member
לגבי העמוד הקודם,
לכן יש הרבה אנשים חולים , שמחפשים קשר בתוך קהילות של אנשים שחולים כמוהם . זה מובן.

מה שאני *לא* מבין, זה זוג שאחד מבני הזוג חולה, והשני לא מאמין, מזלזל, מקטין , לא תומך במי שחולה .
אין משמעות לקשר אם האדם שאיתך לא מאמין למה שאת/ה אומר/ת.
אוי ואבוי, מורבי.
זה כבר אתגר בלתי אפשרי באמת.

KAPSULA1

Well-known member
עוד פעם הצגות. עכשיו עם התמונה של חן. לא סתם הם שרים שם עננו, עינוי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה