שרשור לבחירות המוניציפאליות

א ו נ י ל

New member
חדשות מנהריה

שלום לכולם: לא כולם פה מכירים אבל שמי ניר,ואני יו"ר נוער שינוי מנהריה עד לאתמול בלילה נהריה נחשבה כמחוז של תנועת הימין לכל דבר,עם ראש עיר דיקטטורי שהיה במרבית שנתיו בחסות הליכוד,אתמול בלילה הסדר השתנה בהודות לשיתוף פעולה{לא גלוי} ביננו לבין המעומד רון פרומר-הצליח רון פרומר להכניע את ג'קי סבג ולקבל את כס ראשות העיר,מפלגת הליכוד בנהריה נחלשה ב%אחוזים רבים ומפלגת שינוי שמתמודדת לראשונה בנהריה הצליחה עם תקציב זעום של 120אלף שקל להביא כ-3 מנדטים,תנועת הנוער בהנהגתי עבדה יום וליל על מנת להלחם על כל קול שקיים ועל כל פינה וצומת בעיר,למרות התקציב הנמוך שלא אפשר לנו להעביד פעילים רבים{כמו שאר המעומדים}עדיין ההינו קצת אבל מובחרים,מספר הפעילים לא היה גבוה יותר מ-15 לעומת מפלגות עצמאיות של מעומדים אחרים אשר היו ברשותם עשרות אם לא מאות פעילים בתשלום,לסיכום: אני ניר יו"ר נוער שינוי בנהריה גאה לומר כי מפלגת שינוי בנהריה השיגה ניצחון חסר תקדים וביססה חזק את מעמדה בעיר ובמועצה,למרות המגבלות הקשות שהיו לנו{בעיקר כלכליות}אני הצלחתי להפיק את המרב ולהוביל להצלחה מרובת הישגים,אני חושב שהגורם העיקרי מיד לאחר הבאת 3המנדטים היא עליתו של פרומר ונפילתו של סבג-ככה שהדבר מעניק קרש קפיצה ענקי לבחירות הבאות. אז בהמון ידידות,ניר יו"ר נוער שיוני נהריה.

תוצאות עגומות משהו...../images/Emo4.gif

"שינוי" קצרה ביהוד, עיר מגוריי, רק 3.67% מכלל הקולות וסיימה במקום ה 14 מתוך 15 רשימות מתמודדות. כל שנותר לאחל, כנראה הצלחה ל"שינוי" בכנסת. ובבחירות הבאות.

אכן עגום

עגום.. למרות שבמקומות כמו מבשרת ורמת השרון הייתה הצלחה גדולה יחסית, אל נא נשכח את חיפה. אבל אנחנו מפלגה חדשה שרק "מכה שורשים מלמעלה" בעזרת המעשים בבחירות הבאות נגדיל את כוחינו.. אני חושב שהבחירות הן עדות טובה לכך שגם אנחנו צריכים עוד להתאמץ, להתשפר ולעבוד תהליך ארוך.

אכן....

טוב, אז הנה התוצאות מרחובות: כמובן, נשאר אותו ראש עיר מושחת כמו שהיה (מן הסתם, הוא שילם לבוחרים...)וגם בסיעה שלו היא הסיעה הגדולה ביותר במועצה, אך הדבר הבהחלא מפתיע והמזעזע ביותר הוא שבמקום השני, הסיעה היא לצערינו- שסג (כן כן רבותיי, שס"ג- איחוד בין ש"ס, יהדות התורה ודגל התורה)- רחובות, כעיר בה כשליש מהאזרחים הוא חרדי, חזרה לצביונה החרד, ואנחנו חרדים עוד יותר... סיעת שינוי נמצאת במקום השישי במועצת העיר, ומאוד קשה לי להאמין שאנחנו נהיה בקואליציה. נשאר רק לסכם ולומר- כל הכבוד לנו על ההשקעה הבאמת גדולה הן מצד הנוער השולט ברחובות והן מצד המבוגרים (נו בסדר... הם התמודדו.... :)), כל מה שנשאר לנו הוא ללמוד לקחים מטעויות, ולאט לאט לכבוש את מועצת העיר בבחירות הבאות! ממני, ליאור נ.ב.
תא רחובות- נו.. אתם כבר יודעים...

superviki

New member
תיקון קטן...

מפלגתו של ראש העיר היא לא הגדולה ביותר, לשס"ג יש אותו מספר מנדטים(3 מנדטים). אומנם זה מאכזב אבל המאמצים שלנו כן השתלמו במובן מסויים, הכנסנו שני חברי מועצה בעוד שקודם לא היו לנו בכלל. לבסוף, המון המון תודה לסניף רחובות השולטים!!!!!!! חולה עליכם!

אחלה, מעולה.

כל הכבוד לנהריה שנלחמה כנראה בשלטון טוטליטרי והשיגה הישגים נאים ביותר, כן ירבו, עלו והצלחו. ניר, באמת שאין לי מושג איך הייתה הפעילות בנהריה, ואם אתה אומר שפעילות הפעילים הייתה מדהימה, אני מאמין לכל מילה.. אבל אני חושב שזה קצת מיותר לחתום פעמיים בתור ניר, יו"ר נהריה.. קבל את זה בבקשה בידידות, הרבה יותר נחמד שכולם בפורום שווים ואנחנו לא יוצרים לנו מעמדות בזכות תארים מסויימים. במיוחד שאם וכאשר תא נהריה יהפוך לרשמי, תצטרכו לבחור מחדש.

למעלה