שרשור יצירה

vocalya

New member
שירים לאהובתי

טוב, היא כבר ממזמן לא והשיר הזה נכתב לפני שנה וחצי בערך וקראתי לו על שמה . קים בית 1: גשם ירד, כשעזבת , המלאכים בכו יחד איתי עכשיו את רחוקה, רחוקה ממני, ואיתך עזב האושר שלי פזמון: כן עזבת , ומה נותר לי רק לחכות כן עזבת והבטחתי לך לבכות אז הנה, הדמעות לא זולגות אבל למה, פניי לא מחייכות בית 2: הבטחת שלעולם לא תיגמלי ממני, אז למה דווקא אני חוטפת קריזים את חסרה והשארת בי חלל ריק, והכל דממה הכל שותק פזמון:...אותו דבר בית 3: פייה קטנה, נעלמה לי, פיית האושר שלי בחצאית ארוכה משוטטת, בלעדיי האם גם היא, תתגעגע אליי וזה לא נכתב אחרי שנפרדנו, זה נכתב עוד לפני שהיינו ביחד, פשוט היא הייתה אמורה לעזוב לארץ אחרת וזה עשה לי עצוב גם שהיא כל הזמן נסעה רחוק.

vocalya

New member
ועוד אחד

השיר האחרון שכתבתי, דיי בעקבות זה שנותק הקשר ביני לבין החברה האחרונה שהייתה לי פרחים מתים עוד לילה שקט בלעדייך ובוקר של חיוכים חסרי תכלית, חיוכים של חלום שנגמר. יוצאת מחממה של פרחים בדיוק כמוך במטרה לא לחזור יותר. מפתה לחזור ולהביט ביופי שכזה אך שום פרח אינו זקוק שאשקה אותו בתשוקתי, אנשים עושים זאת במקומי והשמש זורחת גם בלעדיי. עכשיו אלך לי, אמצא עוד ילדה שהפכה לאישה, עוד כישרון עם יופי נדיר, יופי מכוער! עוד פרח להישבות ממנו, לגרום לו לנבול ממגעי וברגע שארפה יחזור לפרוח. לפעמים מתפללת שיהיה בכוחי לכבות את השמש, לגרום לפרחים להזדקק לי שוב, להחזיק את ליבם השברירי בתוך ידי. הוא לא גמור אבל אולי בכל זאת אשאיר אותו ככה, למרות שתיכננתי להמשיך אותו.

רועי151

New member
ווואאאאוווו!!!!

זה שיר ממש ממש יפה, ממש ממש אהבתי! אני רוצה שתעלי עוד שירים שלך כי זה היה פשוט מרגש ויפה!

vocalya

New member
../images/Emo9.gif

יא תודה, ודך אגב, השיר השני זה לא על אותה אחת. אני יעלה בשמחה עוד שירים שמחה שאהבת.

נכנסת בה חזק אה?

יופי מכוער?
חחחח אבל חמודים גמני פעם הייתי כותבת.. עד שהעפתי הכל :\

vocalya

New member
ממ

זה לא אמור להצחיק, יש דבר כזה יופי מכוער. זה לא הבובות המושלמות עם העיניים הכחולות והשיער החלק הגולש והגוף המושלם . זה יופי שכל החסרונות והעוויתות בגוף ובפרצוף גורם לו להיות כל כך מושלם. אוחח אני מתה על זה.

מדהים.

חשבת על להלחין משהו
ממש יפה, אהבתי את התיאורים של ההרגשות. "אז למה דווקא אני חוטפת קריזים" וואו!
, עומרי.

daf16

New member
איו זה ממש חביב :)

תודה שעזרת לי להעביר בנעימים את החמש דקות האחרונות.

למעלה