שרשור יומי - 27/7

AndreaCorr ©

New member
שרשור יומי - 27/7 ../images/Emo176.gif

מה תכניותכם? שלי - לישון, לקום בשבע, לעבוד עד 16, שיעור נהיגה, עיר הבירה. יהיה כיף
מה איתכם? ומי מגיע לעיר הבירה?

shiran™

New member
שלי..

לא משהו מעניין... סתם לשבת בבית, לראות טלויזיה, להיות במחשב, לאכול, בקיצור להנות בבית. אבל יהיה כיף!! יש בבוקר שאלתיאל קוואק והמומינים! מומלץ
(למי שאוהב יש גם "הלב" , נילס הולגרסון)

שלי ../images/Emo13.gif

היום חופש היחידי שלי השבוע ואני מתכוון לנצל אותו בשישנה עמוקה ואורכה, אולי קריאה. התבלטות נטו
אני גם רואה המומינים זאת סידרה מעולה!! יום טוב לכולם

Taam YutvatA

New member
המומינים בהחלט סדרה מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif

סניף שולט
אף פעם לא אהבתי את מאי,היא הייתה אנטיפטית
וגם לא את סנופקין,שתמיד היה בדכאון.

סנופקין מדכא אותי, אבל מאי קורעת!!!

בעיקר כשהיא עם סניף והיא יורדת על זה שהוא מפחד..כשהם ריחפו באוויר איזה פעם וסניף פחד להסתכל למטה היא אמרה משהו בסגנון: "אוייש סניף! פחדן אחד..תפתח את העניים שלך לרגע!!" ואז הוא פתח והוא נבהל עוד יותר...חח הם פשוט קורעים ביחד...

Taam YutvatA

New member
נו נכון../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

למה היא צריכה לעשות לו דווקא

חחחחחחח מה אתם מדברים על המומינים??

חחחחחח זה נחמד אבל באותה השעה יד ד"ר פיל בערוץ 3...שווה יותר! חחח

Taam YutvatA

New member
בעע זה משעמם../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

למרות שלא ראיתי גם המומינים בשעה הזאת.

Taam YutvatA

New member
שלי../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

לישון עד 12
לקום כי חברה באה. בסביבות 5 להפגש עם ידיד,ואח"כ ללכת ל"אחרי" ב7.

אמ אני../images/Emo163.gif

לישון..לישון..לישון עוד קצת.. לקום..לישון עוד.. סתם סתם אני בודקת רכבות ואורזת תיק לקראת הנסיעה לדרום
החיים משעממים כשהחבר טס

צליל88

New member
שלי

לישון, לקום בערך בתשע, לעבוד מתשע וחצי ככה עד איזה 11, ו... לחזור להתבטל
לילה טוב..

שלי:

- קמתי עכשיו - עוד 20 דקות ללכת לעבוד - לחזור ב12 וחצי בערך - ללכת לישון - לקום ב6 וחצי ולעשות אימון

onix 17

New member
אין לי הרבה תכניות להיום

להיות בבית, להתאמן על הגיטרה, וללכת לשיעור גיטרה ב4.. תגידו לי, למה אני קורא שלכולכם יש פה עבודה ורק לי לא?! אתם לא יודעים כמה חיפשתי, חרשתי את הקניון, הלכתי לכל מסעדה וכולם רושמים ואתי ואומרים שהתקשרו אם יצטרכו אבל כמובן שאף אחד לא מתקשר!! הייתי בראיון בבורגראנץ' וגם שם לא קיבלו אותי! מקדונלדס אומרים שצריכים כאלה לפני גיוס בשביל שיעבדו בבוקר! איזה מעצבן, אני כ"כ רוצה לעבוד! אולי יש לכם עיצות בשבילי? ועוד שאלה, רוב מי שיש לו פה עבודה השיג אותה בכוחות עצמו או בעזרת פרוטקציות, כי כמעט כל מי שאני מכיר שעובד, קיבל את העבודה בעזרת פרוטקציה. יום טוב לכולם!

onix 17

New member
ועוד משהו

אולי כל אחד יגיד איפה הוא עובד, אולי זה יתן לי רעיונות חדשים שעוד לא ניסיתי, בכל זאת נשאר עוד חודש לחופש! תודה!

shiran™

New member
רעיון טוב ../images/Emo45.gif

גם אני מחפשת עבודה... אולי באמת אני אקבל רעיונות ממה שכבר יש לו.

למעלה