שרשור חדשששששששששששש

מתוקית.

New member
שרשור חדשששששששששששש

אמממממ מה אכתוב כאן לא אדע שיר סיפור או אגדה אכתוב אולי 2 מילים מה העניינים?
די שירשור חדש כדי שלא יהיה מצב שנפגע במישהו יום קסם על כולם ג'ול

ויק1

New member
צודקת ../images/Emo88.gif

אז מה את מספרת לנו ? יש חדש ? אין חדש ? האם אמרתי לכם שאני נוסעת לאילת ביום רביעי ? במידה ומישהו פיספס אז שלום אני נוסעת ...

מתוקית.

New member
את יכולה ...

לארוז אותי במזוודה קחי בחשבון שאני מלאה עד אפס מקום חוץ מזה יש את ג'וניו וחוץ מזה יש את העיגול שגודל מחודש לחודש
פליזזזזזזזזזזזזזזז אולי בכל זאת סוף סוף אני אבריז למרוקאי שלי

ויק1

New member
את כולכם במזוודה אחת

לא נראה לי שאפשר. אבל אולי למקסי יש מקום כי היא גם נוסעת תשאלי אותה כי את מכירה אותה היא באה עם מזוודה כאילו היא נוסעת חודש לחו"ל. והכל בשביל שיהיה לה מה לקחת במלון, קצת ברזים, קצת מגבות, קצת סבונים פחחחחחחחחחחח

מתוקית.

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח

חכי היא אולי תעשה אצלי עצירה לקחת ממולאים או משו טוב לדרךךךךךךך חחחחחחחחחח את חורגת אותי מצחוק

ויק1

New member
את יודעת שאם היא עוצרת

אז זה כולל אותי גם אז לי תכיני מרצפינים ודברים מתוקים וטעימים אכלת אותה עכשיו חחחחחחחחחחחחח

מתוקית.

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איכססססס
יאק לא אוהבת מרציפאן אבל מלוחים ושאר ירקות הבית פתוח מקסי כבר תספר לך בכל מקרה בכיף ושיהיה לכן הכי כייף שבעולם ג'ול

אני בהלם!~!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתוקית אל תאמיני להההההההה... ממקסימוש שבדיכאון בעבודה ומחכה שיוגי יבוא לקחת אותה.

ויק1

New member
מאיפוא, מאיפוא יש לך ברזים

בקראוון שלך
מאיפוא יש לך מגבות בארון שלך
מי עבדה בצוות בידור באילת

מתוקית.

New member
../images/Emo12.gif

להנות מהאריזה במזוודה? מהבריחה ממרוקו מהעיגול..? או התכוונת לויק
יום קסם ג'ול

מתוקית.

New member
../images/Emo5.gifאממממ מיפגרת אני

נו טוך כשאני מסבירה לעצמי לאט אני מבינה מהר סוריייייייי ג'ול שהעיגול קצת מבלבל אותה (תמיד אפשר להאשים את ההורמונים)
ג'ול

מתוקית.

New member
ועוד

הקפצה די באמת אין טעם להמשיך את השרשור ההוא הלוואי וימחק אינאללה פטרוזיליה לימון שום לא סתם מכינה מרק

מתוקית.

New member
אממממ דיייייייי רחמנות עליי

יש לי עוד מה לעשות חוץ מלהקפיץ רבאק שבוע 16 ועדיין מקפיצה ראיתם מה זה אין אין עליי
יאללה הולכת להכין לי קפה לפני שג'וניור יתעורר צ'או בינתיים תשמרו על האוירה נקייה בחייאתת ג'ול חזרה וכבר יש לה מה לומר

למעלה