שרשור חדשות
(פעם ראשונה שלי)

YShhh

New member
שרשור חדשות ../images/Emo22.gif (פעם ראשונה שלי)

להלן מספר ידיעות: 1) מקורות מדווחים כי ל-MVP נמצאה בעייה הקשורה בליבו. זהו סוג של מום הנקרא Wolff-Parkinson-White syndrome להלן הסבר קצר על המום: If there's an extra conduction pathway, the electrical signal may arrive at the ventricles too soon. This condition is called Wolff-Parkinson-White syndrome (WPW). It's in a category of electrical abnormalities called "pre-excitation syndromes." It's recognized by certain changes on the electrocardiogram, which is a graphical record of the heart's electrical activity. The ECG will show that an extra pathway or shortcut exists from the atria to the ventricles. Many people with this syndrome who have symptoms or episodes of tachycardia (rapid heart rhythm) may have dizziness, chest palpitations, fainting or, rarely, cardiac arrest. Other people with WPW never have tachycardia or other symptoms. About 80 percent of people with symptoms first have them between the ages of 11 and 50 בקיצור- זוהי בעייה של מוליכות חשמלית המשפיעה על קצב הלב. לפי מה שהבנתי חיים עם זה אך יש סיכון גבוה ללקות בהתקפי לב ובמחלות לב אחרות. בעיקרון יש להיות כל הזמן עם יד על הדופק. מקור: http://www.wrestlinginc.com/v2/wi/stc/nws/2007/8/10/25740.shtml http://www.prowrestling.com/article/news/5744 2)כנראה שהסיפור שהרומן בין TNA לפקמן ג'ונס יסתיים עוד לפני שהוא התחיל. בעקבות פנייה של הטיטנס לבית המשפט, השופט בינתיים אוסר על ג'ונס להופיע ב-TNA, כל זאת לאחר שג'ונס אמר שהוא כן יתאבק ב-TNA למרות דברי הנהלת הטיטנס שבכך הוא יפר את החוזה שלו. מקור: http://www.wrestling-online.com/news/News_9/Titans_go_to_court_to_prevent_Jones_from_wrestling.shtml 3) עוד בנושא ג'ונס, ג'ף ג'ארט אמור להפגש היום עם הנהלת הטיטנס כדי לנסות להגיע להבנות. ג'ונס אמר בתקיפות כי הוא עדיין מתכוון להופיע ב-HJ. מקור: http://www.wrestlinginc.com/v2/wi/stc/nws/2007/8/10/25738.shtml 4) לפני כמה שבועות, הרייטינג של RAW עמד על 2.5 שזה הרייטינג הכי נמוך שהתוכנית זכתה לו מאז שעברה חזרה ל-USA NETWORK. ה-WWE טוענים כי מגמה זו היא בגלל ריבוי הפציעות של הכוכבים שלה. מקור: http://www.wrestlemag.com/news/index.php?p=6578 זה הייתי אני...

the finisher

New member
../images/Emo127.gifדיווח צ'יקרה../images/Emo41.gif

מצטער ששבוע שעבר לא עלה דיווח ]שוט לא היה זמן...

the finisher

New member
חדשות צ'יקרה+תוצאות+הפוסדקאסט השבועי!

תוצאות מהירות של האירוע האחרון של צ'יקרה- Maximum Overdraft
לוס אייס קרים ניצחו את 2.0(ג'אגהד ושיין מת'יוז) וזכו בנקודה ה3 שלהם ועכשיו הם יכולים לפדות 3 הנקודות תמורת קרב על אליפות הזוגות(בהמשך הדיווח מידע נוסף)
ריקושט ניצח את אדי קינגסטון בפסילה
שיין הוק ניצח את בילי רוק עם הטומהוק
שרה דל ריי ניצחה את דייזי הייז בקרב 2/3 הכרעות בתוצאה של 2-1
דיליריוס,קלאודי וצ'יץ ניצחו את הקולוני כאשר דיליריוס הצמיד את פייר אנט.
לה פרקיטה אוריג'ינל ניצח את פיאסו דל פוטורו בקרב שהוגדר כ-legit MOTYC
צ'אק טיילור הגן על הליון קאפ כשניצח את דרייק יאנגר
אל פנטרה ולינסה דוראדו ניצחו את KOW כריס הירו וקלאדיו קסטניולי אחרי שפנטרה גרם להירו להכנע לצ'יקרה ספיישל. לינסה דוראדו ממשיך במומנטום,פנטרה לא ]פחות אחרי הכנעה על הירו!
מייק קוואקנבוש ניצח את בלאק טייגר ושמר על אליפות הג'וניור הווי וייט. קוואק כניע את טייגר בעזרת הלייטינג לוק בטה.
F.I.S.T ניצחו את האחים בריסקו כאשר גראן אקומה הצמיד (לא כתוב מי) כשידיו מחזיקות בטייטס של יריבו.
הדאבל שוט של ה17-18 באוגוסט מתקרב אלינו...והלוס אייס קרים מאתגרים את F.I.S.T לקרב על אליפות הזוגות באירוע הראשון בדאבל שוט. האם יהיו לנו אלופי זוגות חדשים?
הקבוצות של מיץ' ריידר ושל לינסה דוראדו הוכרזו לקראת האירוע של ה17. קבוצת ריידר תכלול את כריס הירו,לארי סוויני וצ'אק טיילור או בקיצור KOW המורכבים! והם יתמודדו נגד קבוצת דוראדו שתכלול את אקוויניקס ולאס צ'יבאס|(העזים). תמונה מצורפת.
פאק מגיע לצ'יקרה! והוא יתמודד נגד ריקושט באירוע הקרוב שהוא ה17 לאוגוסט. לפאק הוכרז גם קרב לאירוע השני בדאבל שוט שם הוא יתמודד נגד קלאדיו קסטניולי!!
עוד קרבות שהוכרזו ל17-18. 17: ג'יגסאו נגד שיין הוק הקולוני נגד בראדי לי והאחים אולסן אקירה רייג'ין נגד אלדיו קסטניולי-יפן נגד שוויץ אדי קינגסטון נגד ברוט אייסאי. ול18: לאס צ'יבאס ריידאס(העזים) נגד F.I.S.T צי'קרה נגד אול ג'אפן:מייק קוואקנבוש נגד אקירה רייג'ין..קוואק ינסה לתפוס את תשומת ליבם של היפנים שוב. הלוויקד חוזר לקרב נגד מיץ' ריידר לינסה דוראדו נגד שיין הוק כריס הירו נגד ברוט אייסאי סולדיאר אנט נגד אולטראמנטיס בלאק קרב נוסף לסדרה: צ'אק טיילור נגד ריקושט ווארקר אנט נגד ראהים אלי.
הפודקאסט השבועי
בפודקאסט מספר 71 קוואקנבוש ו-וויגלי מדברים על קינגס אוף טריוס לילה 3. בנוסף קליפ מ-מאט סיידל נגד הלוויקד וראיון עם ריקושט. http://wigglysworld.com/chikara/Site/chikara.html

תודה

זה קצת מוזר שצ'יקרה הביאו את אלוף קרבות המוות דרייק יאנגר, הבחור רק בן 22 וכבר כל הגוף מכוסה בצלקות מקרבות המוות של IWA-MS ו-CZW. וויגלי קרע אותי מצחוק עם החיקוי שלו לדון ווסט בפודקאסט, קווקנבוש בתור מייק טנאי לא היה ממש מוצלח.

the finisher

New member
קארדים לאירועים קרובים

Here Come the International Invaders 1st Stage - Attack of the Phantom Sith-ה17 לאוגוסט ברידינג PA קרב רוקיז-טים דאנסט נגד אלכס פיים קבוצת לינסה דוראדו- לינסה דוראדו,אקווינקס ולאס צ'יבאס ריידאס נגד קבוצת מיץ' ריידר(KOW המורחבת) לארי סוויני,כריס הירו,טיילור בלאק ומיץ' ריידר. מאסקאו נגד USApe ג'יגסאו נגד שיין הוק הקולוני נגד בראדי לי והאחים אולסן אקירה רייג'ין נגד אלדיו קסטניולי-יפן נגד שוויץ אדי קינגסטון נגד ברוט אייסאי. פאק נגד קלאדיו קסטניולי לוס אייס קרים נגד F.I.S.T-גראן אקומה ואיקרוס על אליפות הזוגות של צי'קרה. Here Come the International Invaders 2nd Stage - Revenge of the Clone Menace-18 לאוגוסט בהלרטאון PA. לאס צ'יבאס ריידאס(העזים) נגד F.I.S.T צי'קרה נגד אול ג'אפן:מייק קוואקנבוש נגד אקירה רייג'ין..קוואק ינסה לתפוס את תשומת ליבם של היפנים שוב. הלוויקד חוזר לקרב נגד מיץ' ריידר לינסה דוראדו נגד שיין הוק כריס הירו נגד ברוט אייסאי סולדיאר אנט נגד אולטראמנטיס בלאק קרב נוסף לסדרה: צ'אק טיילור נגד ריקושט ווארקר אנט נגד ראהים אלי. פאק נגד קלאדיו קסטניולי Lettuce Entertain You (And Other Puns) ה22 בספטמבר, פילדלפיה PA

אסף Day

New member
בקשר לרייטינג

לי נראה שהצניחה היא בגלל שלא השתמשו בX דיוויז'ון כל התוכנית, מסתבר שזה נכון בלי: הX דיוויז'ון TNA נחשבים מתים.

Sid

New member
אם לא שמת לב

בזמן האחרון כמעט ולא נותנים במה למתאבקי הX דיוויז'ן ועדיין ברוב המקרים הרייטינג היה 1.2 כך שזה לא קשור במקרה הזה.

אסף Day

New member
שמתי לב

שהפעם לא היה קרב של XXX שהם X דיוויז'ן ואם הם היו מתאבקים אבי בטוח שהיינו רואים את אותו 1.1 הקבוע.

BeN ShaDe

New member
פחח.

עם כל הכבוד - לא נראה לי שזה הרייטינג בגלל שלא היה X.

C B 4 Real

New member
עוד 2 חדשות בקשר לTNA

לפי TNA השמועות על ביטול האקס דוויז'ן חסרות כל בסיס וזה לא הולך לקרות. רון קילינגס אמור לחזור לTNA ביום ראשון בהארד ג'אסטס

BeN ShaDe

New member
../images/Emo45.gif

אז סתם היו שמועות על ביטול החגורה... באמת TNA לא עד כדי כך טיפשים לבטל את החגורה שמייחדת אותם. קילינגס לא מעניין , רייטינג סביר.

C B 4 Real

New member
הרייטינג לא סביר

מ1.2 לפני שבועים בערך לרדת ל1.0 זה לאבד המון קהל.

pufpuf

New member
בקשר לרייטינג

לדעתי זה נתון די בעייתי שככל שהם הלכו והתקרבו לפיי פר ויו, הרייטינג דווקא ירד. זה מראה שהם לא הצליחו ליצור עניין בבנייה.

למעלה